- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.801
arkadaslar bende tefriciye okumak istiyorum benim için okurmusun sizlerde lütfen yardımcı olurmusunuz bana....
Canım test sonucumun negatif olduğunu öğrendikten sonra tekrar tefriciyeye başlamıştım.500 adet okumuştum onu senin niyetine gönderiyorum Rabbim kabul etsin.
oh oh maşallah hep böyle ol inşallah son gune kadar herşey guzel olsun cnm bende can sıkıntısından kendime temizlik çıkarıyorum tum mutfağın dolplarının içini temizledim işim yeni bitti şimdide yemğe geçecem geçmeden bir bakim dedim kızlar ne yapmış diyemerhaba nesecim kusura bakma geç gördüm...kafam çok rahat çok şükür simdilik hiçbir seye takılmıyorum ama son günler nasıl olur bilemiyorum..
sen neler yapıyosun canım???
oh oh maşallah hep böyle ol inşallah son gune kadar herşey guzel olsun cnm bende can sıkıntısından kendime temizlik çıkarıyorum tum mutfağın dolplarının içini temizledim işim yeni bitti şimdide yemğe geçecem geçmeden bir bakim dedim kızlar ne yapmış diye
evet ya bizim buralar çok sıcak iş yaparken insanın su çıkıyor resmen tedaviye allah kısmet ederse eylul gibi duşunuyorum ramazandan sonra önceleri ağostos diyordum ama tam bayram civarına geleceği için transferin vaz geçtim hayırlısı artık oğlumda okula başlar o zaman benim için daha iyi olurkolay gelsin canımm...bu sıcaklarda da temizlik hiç çekilmez yaawwbende annem yaptığı için çook rahatımm
canım sen tedaviye birkaç ay sonra baslayacktın değil mi???
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün transferimin 10. günü ben çoook duygusallaştım içimden ağlamak geliyor iki günüm kaldı sonucu öğrenmeye Rabbim inş. hayırlı sonuçlar alırız ara ara vuran adet sancılarım var göğüslerim çok hassas kendimde belirti aramak istemesemde elimde değil bu ikinci tüp bebek diğerinde böyle şeyler hiç yaşamadım arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var lütfennn(((
inşallah sona yaklaştıkca heyecan dahada artıyor bebişim inş. beni bırakmamıştır sımsıkı tutunmuştur yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum bir gün daha bekliyemicem sizce arkadaşlar çıkarmı varsa 11. günde çıkar diye düşünüyorum...hımm birşay daha sorucam sağlık ocağında yaptırsam farkedermi???
arkadaslar bende tefriciye okumak istiyorum benim için okurmusun sizlerde lütfen yardımcı olurmusunuz bana....
Allah kabul etsin inşallah..ozo83 benim için 300 tefriciye başladığını yazmıştı(tamamladımı bilmiyorum) benim ihtiyacım kalmadı..tamamladık çoooooooooook şükür...onu sana okumuş olsun......yalnız tek başına bu dua bitmiyor Allah kolaylık versinnnnnnnnn..........ben dua listesindeki kişilere çook okudum duayı ama bir kişi bile benim için okumadııı....inşallah okuyabilirsem okumaya çalışırımmm......rabbim niyetini kabul etsinnn...
biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar, yarın transferim olacak. gelmeden 2 litre su için idrara sıkışık gelin dediler ama korkuyorum. ağlamaklıyım şuan. çok heyecanlıyım
Allah kabul etsin inşallah..ozo83 benim için 300 tefriciye başladığını yazmıştı(tamamladımı bilmiyorum) benim ihtiyacım kalmadı..tamamladık çoooooooooook şükür...onu sana okumuş olsun......yalnız tek başına bu dua bitmiyor Allah kolaylık versinnnnnnnnn..........ben dua listesindeki kişilere çook okudum duayı ama bir kişi bile benim için okumadııı....inşallah okuyabilirsem okumaya çalışırımmm......rabbim niyetini kabul etsinnn...
biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar, yarın transferim olacak. gelmeden 2 litre su için idrara sıkışık gelin dediler ama korkuyorum. ağlamaklıyım şuan. çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?