haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

arkadaslar bende tefriciye okumak istiyorum benim için okurmusun sizlerde lütfen yardımcı olurmusunuz bana....

Canım test sonucumun negatif olduğunu öğrendikten sonra tekrar tefriciyeye başlamıştım.500 adet okumuştum onu senin niyetine gönderiyorum Rabbim kabul etsin.

merhaba nesecim kusura bakma geç gördüm...kafam çok rahat çok şükür simdilik hiçbir seye takılmıyorum ama son günler nasıl olur bilemiyorum..
sen neler yapıyosun canım???
oh oh maşallah hep böyle ol inşallah son gune kadar herşey guzel olsun cnm bende can sıkıntısından kendime temizlik çıkarıyorum tum mutfağın dolplarının içini temizledim işim yeni bitti şimdide yemğe geçecem geçmeden bir bakim dedim kızlar ne yapmış diye

kolay gelsin canımm...bu sıcaklarda da temizlik hiç çekilmez yaaww bende annem yaptığı için çook rahatımm
canım sen tedaviye birkaç ay sonra baslayacktın değil mi???

kolay gelsin canımm...bu sıcaklarda da temizlik hiç çekilmez yaaww bende annem yaptığı için çook rahatımm
canım sen tedaviye birkaç ay sonra baslayacktın değil mi???
evet ya bizim buralar çok sıcak iş yaparken insanın su çıkıyor resmen tedaviye allah kısmet ederse eylul gibi duşunuyorum ramazandan sonra önceleri ağostos diyordum ama tam bayram civarına geleceği için transferin vaz geçtim hayırlısı artık oğlumda okula başlar o zaman benim için daha iyi olur

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün transferimin 10. günü ben çoook duygusallaştım içimden ağlamak geliyor iki günüm kaldı sonucu öğrenmeye Rabbim inş. hayırlı sonuçlar alırız ara ara vuran adet sancılarım var göğüslerim çok hassas kendimde belirti aramak istemesemde elimde değil bu ikinci tüp bebek diğerinde böyle şeyler hiç yaşamadım arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var lütfennn(((

cnm çok az kalmış bak kendinide bebişinide uzme inşallah bize guzel haberler verirsin hakkında hayırlısı olsun cnm

canım belirtilere hiiçç takılma sona yaklasmıssın ne güzel oyalanack birşeyler bul kendine tatlım..inşallah pozitif haberlerle dönersin bize

kızlar salı günü hayırlısıyla inşallah transferim olacak. burdan okuduğum kadarıyla transfer yaptıran arkadaşlar ölçüm yaptıklarından ve bazı değerlerden bahsetmişler. nasıl ve neyle ölçüm yapılıyor? değerlerin anlamı ne bana bilgi verir misiniz?

inşallah sona yaklaştıkca heyecan dahada artıyor bebişim inş. beni bırakmamıştır sımsıkı tutunmuştur yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum bir gün daha bekliyemicem sizce arkadaşlar çıkarmı varsa 11. günde çıkar diye düşünüyorum...hımm birşay daha sorucam sağlık ocağında yaptırsam farkedermi???

canım hayırlı olsun inşallah pozitif haberini alırsın bende yarın sağlık ocağında yaptıracam hastaneyle uğraşmak daHa zor ve kalabalıkkkk.iyice stres oluyommm..bakalım hayırlısı hakkımızda..........

arkadaslar bende tefriciye okumak istiyorum benim için okurmusun sizlerde lütfen yardımcı olurmusunuz bana....

Allah kabul etsin inşallah..ozo83 benim için 300 tefriciye başladığını yazmıştı(tamamladımı bilmiyorum) benim ihtiyacım kalmadı..tamamladık çoooooooooook şükür...onu sana okumuş olsun......yalnız tek başına bu dua bitmiyor Allah kolaylık versinnnnnnnnn..........ben dua listesindeki kişilere çook okudum duayı ama bir kişi bile benim için okumadııı....inşallah okuyabilirsem okumaya çalışırımmm......rabbim niyetini kabul etsinnn...

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm benim ben okudum bu ara kayinvalidemler bende diye basimi alamiyorum netede giremedim ama bu konuda cok hassasim bana okuyan herkese okumaya calisiyorum

gunaydın kızlarrrr bugun gebenik kan testi yaptıracak olan arkadaşlar sizlerinde pozitif sonuçlarını burdan okuruz inşallahhh

biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar, yarın transferim olacak. gelmeden 2 litre su için idrara sıkışık gelin dediler ama korkuyorum. ağlamaklıyım şuan. çok heyecanlıyım

biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar, yarın transferim olacak. gelmeden 2 litre su için idrara sıkışık gelin dediler ama korkuyorum. ağlamaklıyım şuan. çok heyecanlıyım

Allah yardımcın olsun cnm, stres yapma işin en kolay aşaması bu. Ayrıca klinikle evin arası çoksa 2 lt su içip gitme çok fazla sıkışmış olursun yavaş yavaş iç ,klinikte de devam edersin. İşin gücün rast gelsin.

bende arkadaslardan destek gelir diye düşünmüştüm ama olmadı baslamaktan da vazgeçtim açıkçası bitmez çünkü dediğin gibi.baslayıp bitirememektense hiç başlamamak daha iyi..hayırlısı olsun hakkımda yine de tesekkür ederim zahmet etme hiç sağolasın...
inşallah bugün güzel haberlerinle hep birlikte havalara uçarız canım....

canımmm simdiden hayırlı olsun transferinn seni çookk iyi anlıyorum o heyecanını Allah yardımcın olsun tedavinin son aşamasına geldin artık bebişine kavusmana bir adım daha yaklasmıs oluyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…