haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar ben çooooookkk kiloluyum. doktorum sorun değil diyor ama korkuyorum. bebeği nasıl taşıyacağım diye ağlayıp duruyorum. moralim bozuk yarın transferim var. morale ihtiyacım var.

güneşbebek canım ağlama moralini yüksek tutki bebişlerin san atutunsun bak yarın transferin varmış.bozuk moralle gitmeee..olucak de ve olumlu olsun canım..kaç kilosun kiii???benim eltim 89kg ile normal hamile kaldı.....tabi tüpbebekte ne kadar etkili olur bilemiyorum..keşke azıcık kilo verebilseydinn..ama veremedin şimdi kendini yıpratıp üzmeee..yarınki transferin hayırlı olsun canım pozitifi gör inşallah.......

Ah canim benim keske su an yaninda olabilseydim canim seni cok iyi anliyorum bizimde kaderimiz boyleymis gulum birgun mutlaka olacak lutfen bu kadar yipratma kendini , isyan etme kuzum ....

haskız canımmm biliyorummmm beni çoooooook iyi anladığını..keşke yanımda olsaydınnn..ama Allah razı olsun tatlım güzel sözlerin o güzel yüreğini ortya koyuyor....yıpratmıcam kendimi...isyan da etmicem..zamanı gelince hazır olunca ,tekrar deneyecem..maddi durumu düzeltmemiz lazımmmmmmm...benim tek derdim yaşım ilerliyor..ondan dolayı panik oluyorum..ama napalım nasip kısmet...inşallah bir gün anne olurum..hayırlı zamandaaa....hayırlı evlatlarım olsun......
sen nasılsınnn?aman dikkat et kendine ve bebişlerineee..bu arada sana özel mesaj yazacam anlatacaklarım var..burdan yazamıyommm..öptüm tatlımmmmmmmmmmm..........

canım benim çok iyi anlıyorum seni,çünkü bende bugün negatifi gördüm.kendimi kandırmışım dirayetliyim,olumsuzda olsa çok üzülmeyeceğim diye... şuan gözlerim yanıyor resmen,açamıyorum,o sonucu aldım ve rakamlara bakıyorum ama yok,yok olmuş,bir matematikçi olarak ilk kez nefret ettim rakamlardan,ilk kez hayatımda olmasaydınız dedim...seni çok iyi anlıyorum anne olmadan binlerce çocuğumuz oluyor ,ama 5-6 saatliğine sadece,onları okulun ilk ziliyle alıyoruz,anneleri gibi özen gösteriyoruz ve ğzımıza çaldığımız bir parmak bal,son zille tatsız birşeye dönüşüyor...İsyan etmemek çok zor,seni anlamaları çok zor,herkesin elini uzattığı şey bizim için bazen çok uzak bazen çok yakın bir hayal oluyor... Bazen kendimi çocuk odasının perdesini,halısını hayal ederken,nette araştırma yaparken yakalıyorum,kafamı sallayıp gerçeğe dönüyorum ve gerçeğin beni tatmin etmediğini görüyorum.Hani deseler şu kadar sene,şu kadar tedavi,şu kadar acı sonra olacak,yemin ediyorum gıkım çıkmaz seve seve beklerim,yaparrım ama umudu 12 gün için veriyorlar elimize,gerçekleştiğini görmeden umut elimizden kayıp gidiyor. Tutmadı,olmadı gibi 3 heceli kelimelerle dağlıyorlar yüreğimizi,ama birşey yapamıyoruz.Şimdi inkar zamanı,sorgulama zamanı,ama sadece şimdilil,sonra savaşa daha donanımlı hazırlanıcağız,vicdanımız için,doğmamış çocuğumuza verdiğimi söz için. Onu bilinmez dehlizlerden kurtarmak için elimizden geleni yapacağız ve sonra diyeceğiz sınırın sonuna geldim,bundan ötesi yok,çabaladım,uğraştım,vicdanımız o zaman dur diyecek bize,bu yaptıklarına diyecek tek sözüm yok,o zaman gönül rahatlığıyla umudumuzun gerçekleşmesini bekleyeceğiz...

kızlar ben çooooookkk kiloluyum. doktorum sorun değil diyor ama korkuyorum. bebeği nasıl taşıyacağım diye ağlayıp duruyorum. moralim bozuk yarın transferim var. morale ihtiyacım var.

Bence kiloyu bos yere kafana takiyosun. Amerikada yasiyorum. Burda cogu insanda kilo problemi var. Tanidigim gordukerimin cogununda cocugu hatta cocuklari var. Bence doktorun dedigni dinle ve bos yere kafana takip uzulme. Eger senin dedigin gibi kilolu insanlar bebek tasiyamasalardi Amerikanin nufusu coktaan yariya inmisti. Suandan sonra tek yapabilecegin sey pozitif olup beklemek, Umarim bebisin sana simsiki tutunur. Kiloyada gelince bebek pesinde kosturma, uykusuz gecen geceler, hatta emzirirken gunde 500 kalori kaybedecegini dusunursen onuda dert etme kendine..

Canım ne diyeceğim bilemiyorum öyle güzel ifade etmişsinki duygularımı.....rabbim sana da sabır versin....aynen artık bende nefret ediyorum bu küçük rakamlardan yaaaa....biliyo musun okuldaki çoğu öğrencimize biz ailesinden daha yakın oluyoruzz...öyle aileler gördümki çocuğunu güne gitmek için hastada olsa okula gönderen vicdansız anneler var...onlar anne oluncada insanın isyan edesi geliyor ne diyeyim rabbiminde bir bildiği vardır diyorum....ya sokağa atılan bebekler camiye yada çöp bidonlarına atılan bırakılan bebekler..... bizim okula çocuk yuvasından gelen öğrenciler var....hele bir tanesi 3 ,4 yıl önce yalvardı bana nolur ben senin çocuğun olayım beni al diyeeeeeeee.....bir ara düşündümm almayı ama kimsesiz değil büyük abiler falan var...cesaret edemedim..öyle şeker yüzünde çilleri olan tatlı yeşil gözlü bir oğlan çocuğu....şimdi napıyor bilmiyorum.....rabbimin bir işaretimiydi acaba???onuda bilmiyorummm........
canım senin kaçıncı denemendi.....3. negatifide görünce gözüm korkmaya başladı..yaş kaç bu arada??ben kırkıma merdiven dayadım artıkk...tutsaydı eğer bu sefer kırkımın baharı olacaklardıııı...nasipppp elden bişey gelmiyorrr...inşallah bir gün anne olmak ümidiyle...

meryem sen ne zaman adet oldunn.........bende daha tık yok....ağrı oluyor sanki sökemiyormuş gibi....

Canım ,benim ilk iki tedavimde çok ağrılı adetim geldi ama bunda test günümün akşamı az bir sancıyla vajene büyük bir parçanın düştüğünü hissettim çok ağrılı olmadı ve kana bulanmış et parçasıydı.Şu an senin gebelik takviminin sağ yanındaki embriyonun resmine benziyordu.Görünce çok kötü oldum. bebeğim bıraktı gitti annesini. Çok düşünmek istemiyorum düşündükçe yaram kanıyor duygusal bakmak istemiyorum artık....Bize düşen Rabbime tevekkül edip sabırla beklemek.İnşallah Rabbim çok bekletmez ,bizleri bu muhteşem annelik babalık duygusundan mahrum bırakmaz....

Son düzenleme:

canım inşallah birgün anne baba oluruz o duyguları bizde yaşarızzz..hamilelik takvimini kaldırdım...üzülme artık..meğerse benim karnımın cııır cıır ötmesi baş ağrılarım adet olacağıma işaretmiş..tutmadığını anlamam lazımdı......benimde ilkinde et parçası gibi bişey düşmüştü..ikincisinde tutturdum ama değerim yükselmedi bebişlerim beni bırakıp gittiler 2 günsonra adet oldum..şimdi ise beklemedeyim daha tık yokk. bakalım ne zaman olacak....sen bir daha ne zaman deneyeceksin....çalışıyor muydun tatlım....rabbim hepimize sabır versin....bundan daha büyük acılar yaşatmasın........

Amin cnm, Rabbim beterinden korusun, ben tüp bebek tedavilerinden dolayı çalışmıyorum ,izin almak beni strese sokuyor.Benim de 2.sinde tutmuştu, çok düşüktü değerim ama tabi iyice düşerek 0 landı.3 gün bile olsa anne baba olmuşuz gibi sevinişimiz çok güzel bir duyguydu.2 adet dondurulmuşum var doktorumuz eylül gibi deneyelim dedi, hem rahim yıpranmamış olur ilaçsız olacağı için.Artık son ümidimizi ona bağladık. İnşallah onlarla yüzümüz güler. maddi manevi çok zor bir süreç.Bir de ben ilk 2 tedavimden sonra meme ameliyatı oldum sonucum biraz riskli çıktı,artık tekrar denemekten de korkuyorum, aldığımız hormon ilaçlarının çok fazla yan etkileri var. Sen ne zaman düşünyorsun?

ben bu sefer dondurulmuşlarla denedim ama yinede insan hem maddi hem manevi yıpranıyor....ben çalıştığım için..ve çevremdeki insanlar çoooooooooooooook meraklı oldukları için ya şubat tatili yada seneye yaza ancak deneyebilirim....maddi yönden toparlanmamız lazım manevi yönden toparlanmamız lazım.....ev taksidi ödüyorum 2 milyara yakın o olmasa hemen denerdim....yaşımda geçiyo zatennn....ona çok üzülüyom....ya yumoşlarım azalırsaaa.....rabbim korusun inşallah.inşallah eylülde olumlu sonuç alır bebişini kucağına laırsın canımm......senin yaş kaç??

Zaten çevrenin meraklı gözleri insanı deli ediyor. Takmayacaksın elalem ne derse desin, ne düşünürse düşünsün.Amin cnm, sen de tez zamanda yarvuna kauvuşursun inş.Ben 34.

Zaten çevrenin meraklı gözleri insanı deli ediyor. Takmayacaksın elalem ne derse desin, ne düşünürse düşünsün.Amin cnm, sen de tez zamanda yarvuna kauvuşursun inş.Ben 34.

Meryemcim dondurulmuş tedavisi gerçekten çoooooooook kolay.fazla ilaç kullanmıyorsun....ağustos adetinle hormonlarına baktır(e2 progesteron)....kanpıhtılaşmasına baktır..rahim filmi çektirmediysen çektir......benim doktorum bir önceki adetin 21.günü lucrinle başlatmıştı..belki seninkide öyle yapar...estrofem içmeye başlayacaksın adetin 2.yada 3. günü..sonra ben 3 kez ultrason için gittim doktora rahim kalınlığına bakıldı...9dan az 12 den fazla olmamalı dedi doktor rahim kalınlığı için...... o kadar sonrada transfer gününü veriyorlar..genelde adetin 18..günü yapılıyor.....booool şanslar tatlımmm....

Son düzenleyen: Moderatör:

milletin hala neden cocuk yapmiyorsunuz sorusuna cavap vermekden usandigim icin kalabaliga girmemeye calisiyorum.
okadar merakli o kadar luzumsuz insanlar varki rabbim yardimcimuz olsun.
ben 1.5 senedir korunmuyorum ama bu luzumsuzlarin yuzunden sanki 10 senelik evliyimde cocugum olmuyor gibi hissediyordum kendimi. resmen pisikolojimi bozmuslardi. suan takmiyorm herkes donsun kendine baksin, kimsenin kimseden bir ustunlugu yok cocugu olaninda elinden gelen bir sey yok olmayaninda. hepsi rabbimin elinde. yeterkli o ol desin. bizde bol bol dua edelim.

ilk duydugum andan bu yana bu soz hayat felsefem oldu benim

VERMEK ISTEMESEYDI ISTEMEK VERMEZDI

yeterki biz inanalim, sadece rabbime guvenip ona dua edelim... rabbim er yada gec bizlerede o duyguyu tattiracakdir...insallah

Encanımmmmmmmmmmmm ..............................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
encanımmmmmmmmm tedavin nasıl gidiyorrr...nasılsın....rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahhhhhhhh.....özledik seniiiiiiiiiii.....bebişlerini kap gellllll.....inşallahhhhhhhhh.....test sonucumu görünce gözlerimi böyle açamadım be tatlımmmmmm....şaşırıp kalamadım yineeeeeeeeeeeeeeee.....yine hüsran yine acı bize......rabbim senin yüzünü güldürsün inşallah...

Evet kolaymış, bir ümit artık napalım.bende heterezigor pıhtılaşma var transferden sonra clexan iğne kullanıyordum. Gerçekten şans faktörü de önemli. Yumurta 1.kaliteymiş 3.kaliteymiş bunlar boş.İlk denemem 1.kalite 3.gün embriyosu negatif.2.denemem 2.kalite 3.gün embriyosu pozitif ama kimyasal.3.deneme 1. kalite 5.gün emb.negatif. Nasip işte çabalayıp duruyoruz...

bencede tatlım embriyonun kalitesine takılıp kalmamak lazım.öyle yazılar okudumki burda kötü kalite embriyo tutmaz diye 2 tane transfer edilmiş ama ikiside tutmuş..yeterki rabim ol desinnnnnnnn....canımmmm 4. denemeni yapacaksınnnn...bende 4.yü ne zaman denerim bilmiyorummmmmm....rabbim yolunu açık etsin tedavin su gibi sorunsuz pürüzsüz akıp gitsinnn inşallah.....herşey gönlünce olsun canım.

Sana katılıyorum.Elbet bu sıkıntılı günlerin, güzel günlere de gebe olacağını göreceğiz....

AMİN, AMİİİNNN,AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNN....Senin de Rabbim gönlünün muradını tez zamanda hakkında hayırlı kılarak nasip etsin İNŞALLAAAHHH....

negatif sonuc alan arkadaslara uzuldum rabbim yardimciniz olsun insallah bir dahaki denemeniz mutlu sonla bitsin.

Aynen o kadar cok üzüldümki allah sabir versin arkadaslar.kendim icin de ümitsizliğe kapıldım cmts gunu testim var napicaz bilemiyorum,hiç bir belirtimde yok mü ne ??off off allahım hayırlısını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…