haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Janim nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? Tekrar test yaptırdın mı? Kesin yaptırmışsındır sen dayanamazdın :)

canim selam.. birka gundur giremiyordum gorumceme kalmaya gitmistim.. iyi gidiyor cok sukur hersey.. en son testi 14. gunumde yani gectigimiz persembe yaptirmistim 483.5 cikmisti birdahada yaptirmadim.. ayin 23. de ultrasona gidecegim INSALLLAH hersey olumlu olur.. sen ne alemdesin canim?

Her şey sorunsuz güzel gider inşallah cnm.Ben de normal hayatıma dönmeye çalışıyorum.3.negatif ağır geldi ama ne yapalım Rabbimden gelene razıyız, başka dertlerle sınamasın.

Her şey sorunsuz güzel gider inşallah cnm.Ben de normal hayatıma dönmeye çalışıyorum.3.negatif ağır geldi ama ne yapalım Rabbimden gelene razıyız, başka dertlerle sınamasın.

Amin tatlim.. ALLAH'im INSALLAH sizlerede nasip eder!!! Butun dualarim sizinle.. Umutsuzluga kapilma nolursun.. Rabbim zamani gelince sizinde yuzunuzu guldurur INSALLAH..

merhaba Janim inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın tatlım...benim de 5 günüm kaldı.gitgide umudum kırılmaya baslıyor kendime engel olamıyorum.kasıklarımda keskin ağrılar oluyor bazen de sanki o an adet olacakmısım gibi ağrıyor...
senin nasıl olmustu????

Arkadaşlar çikolata kisti olup da tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Ben de çikolata kisti tedavisi olmak veya tüp bebek yaptırmak arasında gidip geliyorum. Vereceğiniz bilgiler o nedenle benim için çok önemli.

Deryacım seni de artık merakla takip ediyor olacağım. İnşallah çok yakında iyi haberini alacağız.

merhaba canim ne tür bilgiler istiyorsun ?? Bendede Cikolata kistleri vardi yani Endomentyosist hastasiyim. Tedai derken Labroskopie yapdirabilirsineger kistlerin büyük ise soradan hemen Tüp Bebek tedavisine baslarsan tutma sansi daha yüksek diyor Doktorlar . Ben simdiye kadar ne yasiki Hamile kalamadim bu hastalik yüzünden herseyin hayirlisi isallah Rabbim bizede nasip eder ......

Daha sorun varsa yazabilirsin yardimci olmaya calisirim .

hayirli olsun canim Bebisin isallah . Sana tavsiyem kendini cok dinleme kasiklarinmis karin agrinmis falan diye morelini yüksek tut ve hep yatma . Ben birdahaki tedavimde cok yatmicam kendimi dinlemicem en sonki tedavimde o kadar cok kasiklarin agridi ki geceleri uykudan uyaniyordum Göguslerim sismisdi ama sonuc neyasiki negativ ilaclarin yan tesiriymis bu yüzden dinleme kendini guzel seyler düsün . Isallah hayirli haberini bizle paylasirsin canim .....

tesekkürler canım..sürekli yatmıyorum evin içinde dolanıyorum genelde.kliniktede söylemişlerdi arada gezinirsen rahme kan gider felan diye..düne kadar çok rahattım hemsire aradı beni hiç belirtin varmı diye sordu ardından tutmazsa çok fazla üzülme dedi benim kafam oraya takıldı ama simdi rahatladım dısarı çıktım arkadaslarla sohbet ederken felan unuttum gitti hepsini.dün çok kasık ağrım vardı bugün yok rahatım....

Son düzenleme:

Ilk tedavin mi senin ? Hemiseye takilma genelde ilk dedavin ise bu yüzden söylemisdir . Ben de evde dolandim ama cok yatim dinlendim ne yalan ama birdahkine hemen bende kendimi disari aticam kendimi dinlemicem . Iiy yapisin insanin Ruh hali degisiyor evdeKen insan ister istemez düsünüyor . Isallah Bebeislerin tutunmusdur da o agrilarin bu guzel haberin berirtisi olsun . Rabbim herkese kolaylik versin bu yolda idenin ......
Bende kismetse austosda baslicam gene .

hakkımızda hayırlısı canım nasibimde varsa geliverir meleklerim...
senin tedavin de simdiden hayırlı olsun canım...sizde sorun nedir??bende polikistik over sorunu var....bu arada ilk tedavim..

Son düzenleme:

cikolata kisti kacinci evre senin ki? benim ablamda da var fatih sendag diye bir doktoru methetmis jinekolog duyan varmi bu doktoru
rabbim acil sifalar dermanlar versin bu hastaligi olanlara diger hastaliklarin en azindan tedavisi oluyor bu hastaligin tedavisi de yokmus
ya cocuk sahibi olmak yada menopoz bu hastaligi geriletiyomus

canim bendede batmalar oluyordu cok rahatsiz edici olmadi hicbirzaman ama oluyordu.. hala bazen sizlamalar oluyor.. endiselenme.. cok cok merak ediyorsan yarin bir test yaptir istersen..

Canım teşekkür ederim cevabın için. Bir tane sağ tarafta 3.3 cm. 7 aydır olmayınca doktor laparoskopi yapalım dedi. Ama ben bu kadar küçük bir kist için ameliyat olmak istemiyorum. Bir kaç ay daha kendi kendime deneyip olmazsa doğrudan tüp bebek yapmak istiyorum. Ama aynen senin de dediğin gibi benim doktorum da kist yüzünden tüp bebek olumsuz sonuçlanabilir önce ameliyat dedi. Halbuki kistle tüpü yapan çok kişi var. Kararı bana bıraktı. Ya bir kez tüp deneyeceğim olmazsa ameliyat olacak yada doğrudan ameliyat sonra tüp. Bu kararı veremiyorum işte.

Sen ameliyat oldun mu? İlla gerekli mi kistlerden kurtulmak. Beni rahatsız etmiyorlar. Tüple bebek olacaksa kistler orda dursa da olur. Zaten şans eseri muayenede çıkana kadar haberim bile yoktu.

Sağol içim açıldı Hayatımızda tedavisi olmayan o kadar çok şey var ki. Mesela dudağındaki uçuk. Ölene kadar o virüs seninle. Ya da migren. Ya da helikobakter. Yada miyop. Hadi şimdi lazer çıktı bir sefere mahsus tedavi edebiliyorlar. Bunlar ilk etapta aklıma gelenler. O kadar da korkulacak bir şey değil bence. Allah korusun çok daha beter müzmin hastalıklardan. Sadece biraz hamileliği zorlaştırıyor. Ayrıca ameliyat olup sonra bir daha hiç oluşmayan da var. Tedavi olabilir yani. Belli olmaz.

Benim evresi belli değil. Lap olmadan evre tayini yapamıyorlar. Umarım ablan da istediği zaman kolayca hamile kalabilir.

hakkımızda hayırlısı canım nasibimde varsa geliverir meleklerim...
senin tedavin de simdiden hayırlı olsun canım...sizde sorun nedir??bende polikistik over sorunu var....bu arada ilk tedavim..

BenDe Endimetrisost hastasiyim yani herzaman üriyen Kistler var bende ve tabiki rahimyapiikligi . Isallah hayirli haber verirsin bizede 5 gün sora

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir kere doğum yapmış biri olarak size hamileliğimin ilk dönemlerini anlatmak isterim.
Adetim bir kaç gün geçti ama yine olucam diye bekliyorum , çok kötü bir karın agrısı
1 hafta geçti adetimi ama ağrılar dahada arttı onun için test yaptırmak aklıma bile gelmiyo her an olucam diye
8 gün geçti ve görümcem dedi gel test yaptıralım diye bende hayır adet olucam gerek yok dedim.
Ardından neyse gittik hastaneye ve ben kızıma hamileyimmmm.

Şimdi bunları neden anlattın diyeceksiniz
Hemen cevaplayım.
Benim hamile kaldığımda aynı adet sancısı gibi karnım agrıdı.
Aynı adet olucakmışım gibi vücudumda değişiklikler oldu (gögüs şişmesi vs)
Anlıycanız umudunuzu ne olursa olsun kaybetmeyin. Kötü sandığınız şeyler belkide çok güzel şeylere gebedir
Herkeze sevgiler

canim icin kararsin diye yazmadin yanlis anlama cikolata kistinde dort evre varmis sen birinci evredesin demekki senin tedavin kolay peki ileri evrede olanlar ne yapsin sen dua etki ilk evredesin.sana tavsiyem en dogru yoldan tedavine basla cocuk sahibi ol.ben dogruyu soyledim suc oldu sanirim.cikolata kistinde laporoskopi olsanda sonradan geri cikiyor laporoskopi ola ola yumurtalar zayifliyo.niye yaziyorum bunlari dogru merkez bul dogru doktor bul allah gostermesin ilerlemesin hastaligin.
haaa sakin sakin acik ameliyat olma sakin aman.zaten acik ameliyat olunca cogaliyor.

ha birde cikolata kistinin tedavisi yok derken yanlis anlasilmasin iki secenek yazdim ya dogum yapmak yada menopoza girmek hastaligi geriletiyo dedim, YANI NORMAL YOLLA COCUK SAHIBI OLMAK IMKANSIZ AH KESKE TIP BIR CARE BULSA HERGUN DUA EDIYORUM BU HASTALIGA BIR SIFA DIYE;cocuk sahibi olmak icin tedavi gerektiriyor,FATIH SENDAG VARMIS BU CIKOLATA KISTININ DOKTORUYMUS KENDISI;RANDEVU ALDIK BAKALIM KARDESIM ICIN

Bilmiyorum ki hangi evredeyim belki benimki de ileridir. İnşallah değildir dediğin gibi. Suç olur mu canım estağfurullah. Ben öyle demek istemedim. Sizin doktor izmirdeymiş.Bana da ankarada iyi bir doktor lazım. Bu konuda iyi doktor biliyor musunuz?

Canım bir de simayın da dediği gibi hiç ameliyat olmadan tüp bebek mi yapsam madem hamilelik iyileştiriyor?

Allah kardeşine acil şifalar ve hemencecik sağlıklı bir bebek versin inşalla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…