haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Aynen o kadar cok üzüldümki allah sabir versin arkadaslar.kendim icin de ümitsizliğe kapıldım cmts gunu testim var napicaz bilemiyorum,hiç bir belirtimde yok mü ne ??off off allahım hayırlısını ver.

sirada biz variz insallah bizler iyi haber veririz yaa.bazen bende umitsizlige kapiliyom arada kasigima batmalar geliyo.bazen arada az adet sancisi ozaman korkuyorum olmadimi diye?rabbim yardimcimiz olsun

sirada biz variz insallah bizler iyi haber veririz yaa.bazen bende umitsizlige kapiliyom arada kasigima batmalar geliyo.bazen arada az adet sancisi ozaman korkuyorum olmadimi diye?rabbim yardimcimiz olsun

İns Nur efsan bizden iyi haberler cikar ins herkesten iyi haberler çıksın ins. Senin test gunu ne zamandi Nur

İns Nur efsan bizden iyi haberler cikar ins herkesten iyi haberler çıksın ins. Senin test gunu ne zamandi Nur

transfer den 12 Gun sonra olur normalde bana 14 gun sonra dediler 3gun embriyosu oldugu icin mi acaba?evde test yapmak istiyorum 12 gun idrar testi sabah mi yapmak gerekiyo dogru sonuc almak icin?
bu ayin 17 sinde kan vercem ayni gun transfer olduk senle unuttunmu kiz?

Janim nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? Tekrar test yaptırdın mı? Kesin yaptırmışsındır sen dayanamazdın :)

Unuttum ay o ara cok yazisiyorduk başka sayfalarda da kusura bakma canım ya şimdi hatırladım ee o zaman seninde cmts test gunu benim 3.gun embriyosu 15 TEM test dediler pazara denk geliyor cmts gelsem olurmu dedim olur dediler.cmts gidicez onun icin. İdrarda çıkması biraz zor hayatım kan ver bence

bana burda test tarihi 17 temmuz dediler iki gun gec vericem eger hamile degilsem adetim 15 YADA 16 temmuz

Arkadaşlar,dostlar ...bence gereksiz yere ümitsizliğe kapılmayın , ne gerek var...hala ümidiniz varken , neden ümidi kesiyorsunuz? Tutmayan arkadaşlar,sizler de üzülmeyin ve umudunuzu kaybetmeden yola devam edin,sonuçta düşünün ki nice kadınlar yıllarca ,defalarca bir küçücük ümidin peşinden gidip,sonunda sevinçle kucaklarındaki bebişin kokusunu koklayınca ,tüm herşey geride,geçmişte kalıyor ve unutuluyor....imkansız değil ki anne olmamız....ben 43 yaşımdayım,2.denemem olacak...evlenir evlenmez hamile kalıp,hem de doğal yoldan sağlık problemi yüzünden çocuğunu aldırmış ve bir daha doğal yollardan anne olamamış biriyim..üstelik teşhis:sebebi belirsiz intertifilite..Allah'a sığınalım imkansızı mümkün,olmazı olur kılan tek güç odur...dua edelim,duamıza sığınalım,ümit edelim,ümidimize sarılalım..hadi birbirimize destek olalım,iananalım hepbirlikte anneler,anne adayları arkadaşlar...

Günaydın Arkadaşlar
Benim gibi negatif sonuç alanlara geçmiş olsun diyorum.
Kızlar umut kesmek yok inşaallah bizlerde pozitifi görücez
Ben eylülde bir daha deniycem şansımı

Kod:
Günaydın Arkadaşlar
Benim gibi negatif sonuç alanlara geçmiş olsun diyorum.
Kızlar umut kesmek yok inşaallah bizlerde pozitifi görücez
Ben eylülde bir daha deniycem şansımı

Gecmis olsun suer cok üzüldük gercekten ins Eylül'de yüzünüz güler.ins gerek kalmaz ama ben eğer olumsuz sonuc alırsam Eylül'de deneyeceğim esim hemen deneyelim Dr izin verirse diyor ama ramazanı öyle geçirmek istemiyorum ins ramazana hamile gireriz gerek kalmaz ama kısmet iste bakalım. Cmts göreceğiz :)

Benim yaşadıklarımı inşaallah sen yaşamazsın. Hayırlısı olsun
İlk günler çok üzüldük ama şimdi biraz toparlandık.
Sonucunu bende sabırsızlıkla bekliyorum

Arkadaşlar birşey sorucam bizim transfer haziranda olduya ikincide eylülü beklemek şartmı acaba.
Biz hemen yaptırmak istiyoruz. :26::26::26::26::26:

Arkadaşlar birşey sorucam bizim transfer haziranda olduya ikincide eylülü beklemek şartmı acaba.

Canım yanlış hatırlamıyorsam eğer dondurulmuş ile yaptiracaksan ara vermene gerek yok ama tekrar bastan iğne falan en bastan başlanacaksa 3 ay ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum cok hormon olduğu icin vücudun dinlenmesi gerekiyormuş .ben dondurulmuş 5 embriyom var bakalım ins gerek kalmaz. Kendini haZir hissediyorsan başlayabilirsin.-ama dondurulmuş dahi olsa bir ay ara vermek vucut icin iyi olur diye düşünüyorum.Esin ve senin kararın tabiki ins hakkınızda hayırlısı ve bebeklisi olsun:)

tunaydın arkadaşlar cnm eğer dondurulmşlarla deniyeceksen bildiğim kadarıyla okadar beklemene gerek yok eğer yeni tedavi yaptıracaksan uç ay bekletiyorlar rahim ve hormonlarının biraz dinlenmesi gerekiyormuş inşallah her nezaman yaptırırsanda cmn hakkında hayırlısı olsun

Tunaydin hosgeldin nese

cnm mrb niye böyle karamsarsın inşallah tedavinn sonucu pozitif olacak cmartesi burdan hamileyim diye yazacaksın ben inanıyorum lutfen sende kendne inan

A

Slm arkadasim tedavi olumsuz olursa en erken 3.adetinle tekrar baslayabiliyorsun vucudun ikiay dinlenip Sonra baslaniyor. Bende ilk deneme sonucu negatif olunca hemen denemek istedik tekrar Ama dr izin vermedi. Agustosta tekrar baslayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…