- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.861
Aynen o kadar cok üzüldümki allah sabir versin arkadaslar.kendim icin de ümitsizliğe kapıldım cmts gunu testim var napicaz bilemiyorum,hiç bir belirtimde yok mü ne ??off off allahım hayırlısını ver.
sirada biz variz insallah bizler iyi haber veririz yaa.bazen bende umitsizlige kapiliyom arada kasigima batmalar geliyo.bazen arada az adet sancisi ozaman korkuyorum olmadimi diye?rabbim yardimcimiz olsun
İns Nur efsan bizden iyi haberler cikar ins herkesten iyi haberler çıksın ins. Senin test gunu ne zamandi Nur
transfer den 12 Gun sonra olur normalde bana 14 gun sonra dediler 3gun embriyosu oldugu icin mi acaba?evde test yapmak istiyorum 12 gun idrar testi sabah mi yapmak gerekiyo dogru sonuc almak icin?
bu ayin 17 sinde kan vercem ayni gun transfer olduk senle unuttunmu kiz?
bana burda test tarihi 17 temmuz dediler iki gun gec vericem eger hamile degilsem adetim 15 YADA 16 temmuzUnuttum ay o ara cok yazisiyorduk başka sayfalarda da kusura bakma canım ya şimdi hatırladım ee o zaman seninde cmts test gunu benim 3.gun embriyosu 15 TEM test dediler pazara denk geliyor cmts gelsem olurmu dedim olur dediler.cmts gidicez onun icin. İdrarda çıkması biraz zor hayatım kan ver bence
sirada biz variz insallah bizler iyi haber veririz yaa.bazen bende umitsizlige kapiliyom arada kasigima batmalar geliyo.bazen arada az adet sancisi ozaman korkuyorum olmadimi diye?rabbim yardimcimiz olsun
Günaydın Arkadaşlar
Benim gibi negatif sonuç alanlara geçmiş olsun diyorum.
Kızlar umut kesmek yok inşaallah bizlerde pozitifi görücez
Ben eylülde bir daha deniycem şansımı
Kod:
Gecmis olsun suer cok üzüldük gercekten ins Eylül'de yüzünüz güler.ins gerek kalmaz ama ben eğer olumsuz sonuc alırsam Eylül'de deneyeceğim esim hemen deneyelim Dr izin verirse diyor ama ramazanı öyle geçirmek istemiyorum ins ramazana hamile gireriz gerek kalmaz ama kısmet iste bakalım. Cmts göreceğiz :)
Arkadaşlar birşey sorucam bizim transfer haziranda olduya ikincide eylülü beklemek şartmı acaba.
Biz hemen yaptırmak istiyoruz. :26::26::26::26::26:
tunaydın arkadaşlar cnm eğer dondurulmşlarla deniyeceksen bildiğim kadarıyla okadar beklemene gerek yok eğer yeni tedavi yaptıracaksan uç ay bekletiyorlar rahim ve hormonlarının biraz dinlenmesi gerekiyormuş inşallah her nezaman yaptırırsanda cmn hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar birşey sorucam bizim transfer haziranda olduya ikincide eylülü beklemek şartmı acaba.
tunaydın arkadaşlar cnm eğer dondurulmşlarla deniyeceksen bildiğim kadarıyla okadar beklemene gerek yok eğer yeni tedavi yaptıracaksan uç ay bekletiyorlar rahim ve hormonlarının biraz dinlenmesi gerekiyormuş inşallah her nezaman yaptırırsanda cmn hakkında hayırlısı olsun
cnm mrb niye böyle karamsarsın inşallah tedavinn sonucu pozitif olacak cmartesi burdan hamileyim diye yazacaksın ben inanıyorum lutfen sende kendne inanKod:
Gecmis olsun suer cok üzüldük gercekten ins Eylül'de yüzünüz güler.ins gerek kalmaz ama ben eğer olumsuz sonuc alırsam Eylül'de deneyeceğim esim hemen deneyelim Dr izin verirse diyor ama ramazanı öyle geçirmek istemiyorum ins ramazana hamile gireriz gerek kalmaz ama kısmet iste bakalım. Cmts göreceğiz :)
cnm mrb niye böyle karamsarsın inşallah tedavinn sonucu pozitif olacak cmartesi burdan hamileyim diye yazacaksın ben inanıyorum lutfen sende kendne inan[/QUOTEx. Canım cok Sagol destegin icin evet maalesef bu karamsarlığı atamıyorum doğru diyorsun pozitif düşünmem gerek ama elimde degil ya transferden once kesin olacak ikiz olusa zor olur ikizim olsa temi diye bile düşünüyordum okadar pozitif dim. Neden bilmem teansfer sonrasi böyle bir karamsarlık oldu.ama haklisin pozitif olmalıyım ins cmts guzel haberler vereceğim :))
Arkadaşlar birşey sorucam bizim transfer haziranda olduya ikincide eylülü beklemek şartmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?