- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.901
Herkeze günaydınn
Günaydın arkadaslar,sanada günaydın suer.bu gece nerdeyse hiç uyumadım karnımda cok sişılık ve ağrılar vardı ins kötü haber belirtisi değildir.
arkadaşlar merhaba; yine olmadı yine hayallerim suya düştü(12. günü sabırsızlıkla bekledim ama sonuç negatif değerim 2 birde ilginç yanı var doktorum ilaçları bıraktırmadı yarın tekrar test istedi 2. gün transferi olduğu için geç döllenme ihtimali var dedi bana hiç inandırıcı gelmedi sizce böyle bir ihtimal varmıdır adetimde olmadı yardımcı olurmusunuz kafam allak bullak oldu ((((((((
Kesinlikle canım yılmak yok tabiki civcivlerimize kavuşana dek devam Rabbim cok aratmasın kimseye.Bence hemen kötüye yorma canım
Biliyorum çok zor bir süreç ama işte kaderimizde ne varsa o oluyo
Bak biz negatif sonucun etkisini üzerimizden attık bile
Şimdi ikinci deneme için hazırlanıyoruz.
İnşaallah sende benim gibi olmaz pozitifi görürsün
Yılmak yok olana kadar uğraşıcam
Bilmiyorum ki hangi evredeyim belki benimki de ileridir. İnşallah değildir dediğin gibi. Suç olur mu canım estağfurullah. Ben öyle demek istemedim. Sizin doktor izmirdeymiş.Bana da ankarada iyi bir doktor lazım. Bu konuda iyi doktor biliyor musunuz?
Canım bir de simayın da dediği gibi hiç ameliyat olmadan tüp bebek mi yapsam madem hamilelik iyileştiriyor?
Allah kardeşine acil şifalar ve hemencecik sağlıklı bir bebek versin inşalla.
dun test aldim eczaneci en pahalisini vermis dilde bilmiyorum neyse aldim duruyor.bugun 9uncu gunu yapsammi acaba?
dun test aldim eczaneci en pahalisini vermis dilde bilmiyorum neyse aldim duruyor.bugun 9uncu gunu yapsammi acaba?
daha çok erken yapma bence canım yaa
simdi yine baktim silik oldugu belli prodictor diye bir test acaba hamilemiyim ki 15 DAKKA SONRAKI CIKAN SILIK RENK SAYILIRMI
canim hayirli olsun hamilesin sanirim!!!!!!!!! ayyyy cok heyecanlandim senin icin!!!!
insallah canim yaa bilmiyorum ki hamilemiyim degilmiyim testte cok net belli olan ikinci cizgi var Ilk 10dakka dan sonra belirmeye basladi Ilk 15 dakka sonra cooook net ikinci cizgi hafif silik gibi gorunuyor allah yuzume baksin insallah yarabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
insallah canim yaa bilmiyorum ki hamilemiyim degilmiyim testte cok net belli olan ikinci cizgi var Ilk 10dakka dan sonra belirmeye basladi Ilk 15 dakka sonra cooook net ikinci cizgi hafif silik gibi gorunuyor allah yuzume baksin insallah yarabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
canim test lerin cogunun uzerinde belirli bir dakika beklenmesi gerekdigini o dakikayi gectikten sonra cikan sonucun gecersis oldugu yazar. paketin duruyorsa bir bak istersen tam kac dakika yaziyor. ama kullandigin test cok hassas bir test zaten daha 9. gunun bence bir iki gun icinde testi tekrarla. insallah canim hayirlisiyla pozitif sonuc alirsin bizlerede umut olursun...
canim predictor diye bir test ilk yarim saatte cikan sonuclar gecerlidir yaziyor.bence hamileyim rabbim hepimize yasatsin insallah bu duygulari
gözun aydın cnm bencede hamilesin allah tamamına erdirsinsimdi yine baktim silik oldugu belli prodictor diye bir test acaba hamilemiyim ki 15 DAKKA SONRAKI CIKAN SILIK RENK SAYILIRMI
ilk yarim saat yaziyorsa canim allahin izni ile hamilesin. darisi bize insallah.
sana kacinci gun embriyo transferi yapildi.
benim 5. gun embriyosuydu ben 12 gun beklemek istemiyorum belki 10 gun yaparim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?