haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Günaydın arkadaslar,sanada günaydın suer.bu gece nerdeyse hiç uyumadım karnımda cok sişılık ve ağrılar vardı ins kötü haber belirtisi değildir.

Bence hemen kötüye yorma canım
Biliyorum çok zor bir süreç ama işte kaderimizde ne varsa o oluyo
Bak biz negatif sonucun etkisini üzerimizden attık bile
Şimdi ikinci deneme için hazırlanıyoruz.
İnşaallah sende benim gibi olmaz pozitifi görürsün
Yılmak yok olana kadar uğraşıcam

arkadaşlar merhaba; yine olmadı yine hayallerim suya düştü(12. günü sabırsızlıkla bekledim ama sonuç negatif değerim 2 birde ilginç yanı var doktorum ilaçları bıraktırmadı yarın tekrar test istedi 2. gün transferi olduğu için geç döllenme ihtimali var dedi bana hiç inandırıcı gelmedi sizce böyle bir ihtimal varmıdır adetimde olmadı yardımcı olurmusunuz kafam allak bullak oldu ((((((((

Canım benimde aynısı oldu dr ilaçları bırakma dedi 2 gün sonra test yapalım dedi ama sonuç yine negatif

Kesinlikle canım yılmak yok tabiki civcivlerimize kavuşana dek devam Rabbim cok aratmasın kimseye.

cikolata kisti olanlarin topigi var orda merak ettiklerin sor bence cogu tecrube kazanms kisiler.kim nerde tedavi olmus sonucu ne bastan sona kadar oku topigi.
insallah canim isteyen tum kullarina versin hayirli evlat.

merhaba arkadaşlar,kafam çok kaarışık ve bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var
benim 9 temmuz test tarihimdi ve sonuç negatif,zaten 2 gün sonrada adet oldum,kafamı karıştırn şeyler ise,benim 38 yumurtam toplantı,22 tanesi istenilen seviyede dendi,ardından 15 embriyo elde dildi,transfer günüde 15 embriyo vardı ama dondurma işlemleri yapılmadı.Sorduğumuzda uygun bulunmadığı söylendi,transferim 7 hücreliydi,eşimin şefide tüp bebek yaptırdı ,sormuş eşime bu kadar embriyoyo nasış donurulmaz,yumurta veye sperm kalitesiz ise bunlarının kalitesini arttıracak ilaçlar ver demiş,2. tedaviye bu sorularla başlayacağım,birde görümcem arkadaşının bu kadar çok yumurtası olan arkadaşının doktorunun tedaviyi yarıda kestiğini,bu kadar çok yumurta kalitel, değildir,rahim yıpranmıştı2 ,2 ay sonra gel deyip transferi yapmamış.Bu ne kadar doğru ? Eğer böyle birşey varsa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik deyip mi transferi yaptılar bana? dediğim gibi kafam çok karışık,birde benim merkezim 1 ay sonra tekrar tüp bebek yapılacağını söyledi oysaki forumdaki arkadaşlara hep 3 ay sonra demişler

canim hayirli olsun hamilesin sanirim!!!!!!!!! ayyyy cok heyecanlandim senin icin!!!!

insallah canim yaa bilmiyorum ki hamilemiyim degilmiyim testte cok net belli olan ikinci cizgi var Ilk 10dakka dan sonra belirmeye basladi Ilk 15 dakka sonra cooook net ikinci cizgi hafif silik gibi gorunuyor allah yuzume baksin insallah yarabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

INSALLAH oyledir canim.. Ama forumda erken test yapip silik cizgi gorenlerin cok cok yuksek cogunlugu hamile cikti.. INSALLAH sende oylesin!!!

canim test lerin cogunun uzerinde belirli bir dakika beklenmesi gerekdigini o dakikayi gectikten sonra cikan sonucun gecersis oldugu yazar. paketin duruyorsa bir bak istersen tam kac dakika yaziyor. ama kullandigin test cok hassas bir test zaten daha 9. gunun bence bir iki gun icinde testi tekrarla. insallah canim hayirlisiyla pozitif sonuc alirsin bizlerede umut olursun...

canim predictor diye bir test ilk yarim saatte cikan sonuclar gecerlidir yaziyor.bence hamileyim rabbim hepimize yasatsin insallah bu duygulari

canim predictor diye bir test ilk yarim saatte cikan sonuclar gecerlidir yaziyor.bence hamileyim rabbim hepimize yasatsin insallah bu duygulari

ilk yarim saat yaziyorsa canim allahin izni ile hamilesin. darisi bize insallah.
sana kacinci gun embriyo transferi yapildi.
benim 5. gun embriyosuydu ben 12 gun beklemek istemiyorum belki 10 gun yaparim :)

ilk yarim saat yaziyorsa canim allahin izni ile hamilesin. darisi bize insallah.
sana kacinci gun embriyo transferi yapildi.
benim 5. gun embriyosuydu ben 12 gun beklemek istemiyorum belki 10 gun yaparim :)

insallah canim tek temennim bu benim icin ve isteyen tum kullari icin
benim 3 gun embriyosuydu bugun 9 uncu gunum 5 gun sonra kan testim var yarin merkezi ariyip soracam bakalim ne dicekler belki cagrirlar kan vermek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…