- Konu Sahibi sadecedilek
-
biraz olsun içim rahatladıcanım duydunmu bilmiyorum ama yumurta kalitesi için bal arı poleni çörek otu yiyorlar.bu arada sizin sorun neydi?
geçmiş olsun canım yaaaa( inşallah rabbim emeklerini ziyan etmesin.bu sefer bebişini kucağına alırsın.bende 7 yıllık evliyim polikistik overliyim 4 yıl evvel yumurta kisti patlaması sonucu iç kanama geçirdim (yumurta toplamı işlemindeki korkum bu yüzden) ameliyat oldum.2 kez aşılama yapıldı fakat tutmadı.inşallah allah hepimizide sağlıklı bebişler nasip eder.
inşallah bende öyle diyorum evet bu yıl çevremde bir çok insan hamile kaldı.inşallah rabbim bizede kısmet eder
canım bende sorun çok endometriyozis var bende buyüzden tüpler de ve yumurtalıklarda hasar var yumurta rezervi düşük tüpler şişmiş ve sıvı birikmiş amaliyatla tüpler bağlandı sıvının rahme akması önlendi bide kanda pıhtılaşma bozukluğu var bu yüzden ilk bebeyimi kaybettim şimdi 3.denemem hayırlısıyla canım tedaviden sakın korkma her söylenene kulak asma inan yumurta toplama felan korkulacak bişi deyil tıransverde öyle sadece dedim ya biraz idrara sıkışık olunca zorlanıyorsun okadar hakkımızda hayırlısı olsun canım:13:[/QUOT encan cım okuyunca şok oldum aynı şikayetler bende de var endometriyozis ,yumurta rezervi düşük pıhtılaşma sorunu.benimde 3. denemem olacak .sen nerde tedavi görüyorsun.
canım bende sorun çok endometriyozis var bende buyüzden tüpler de ve yumurtalıklarda hasar var yumurta rezervi düşük tüpler şişmiş ve sıvı birikmiş amaliyatla tüpler bağlandı sıvının rahme akması önlendi bide kanda pıhtılaşma bozukluğu var bu yüzden ilk bebeyimi kaybettim şimdi 3.denemem hayırlısıyla canım tedaviden sakın korkma her söylenene kulak asma inan yumurta toplama felan korkulacak bişi deyil tıransverde öyle sadece dedim ya biraz idrara sıkışık olunca zorlanıyorsun okadar hakkımızda hayırlısı olsun canım:13:[/QUOT encan cım okuyunca şok oldum aynı şikayetler bende de var endometriyozis ,yumurta rezervi düşük pıhtılaşma sorunu.benimde 3. denemem olacak .sen nerde tedavi görüyorsun.
canım ben antalya da vitale kadın doğum hastanesinde tedavi oluyorum sorunlarımız aynı malesef hiç hamilelik oldumu canım sende sen başladınmı tedaviye hangi aşamadasın:13:
canım ben antalya da vitale kadın doğum hastanesinde tedavi oluyorum sorunlarımız aynı malesef hiç hamilelik oldumu canım sende sen başladınmı tedaviye hangi aşamadasın:13:
hayır .2 deneme oldu ama olmadı .tutunma olmayınca aklıma yumurtalıkta sıvımı var .acaba bu yüzdenmi olmuyo .kafam okadar karıştıki tedaviyi ertelemeye karar verdim.
hayır .2 deneme oldu ama olmadı .tutunma olmayınca aklıma yumurtalıkta sıvımı var .acaba bu yüzdenmi olmuyo .kafam okadar karıştıki tedaviyi ertelemeye karar verdim.
canım ben 3.denemem için gittiğimde rahim filmi istendi ilk 2 denememde hiç rahim filmi istenmedi .çektirdim dr kanalların sucuk gibi şişmiş dedi zaten tüp denesende tumaz normal hamilede kalamassın dedi bu sıvı siperm leri geriye iter tüpbebekte tutunamaz dedi ben amaliyat oldum tüplerim bağlandı sıvının akması önlendi şimdi 2 ay dinlenme verdi ve haziran sonu denicez inşallah bence sende dr söyle biliyosun bu endometriyozis zaten üreme organlarını harap eden bi hastalık dr bana 5 yıl sonra daha zor olabilir senin için dedi hemen tüp dene dedi bakalım hayırlısı canım:103:
canım ben 3.denemem için gittiğimde rahim filmi istendi ilk 2 denememde hiç rahim filmi istenmedi .çektirdim dr kanalların sucuk gibi şişmiş dedi zaten tüp denesende tumaz normal hamilede kalamassın dedi bu sıvı siperm leri geriye iter tüpbebekte tutunamaz dedi ben amaliyat oldum tüplerim bağlandı sıvının akması önlendi şimdi 2 ay dinlenme verdi ve haziran sonu denicez inşallah bence sende dr söyle biliyosun bu endometriyozis zaten üreme organlarını harap eden bi hastalık dr bana 5 yıl sonra daha zor olabilir senin için dedi hemen tüp dene dedi bakalım hayırlısı canım:103:[/QUOTE rahim filmi çekilirken acı duydunmu nasıl oluyor.herkes zor olduğunu söylüyor.herşeyi göze alıp yaptırsammı acaba.dr istemedi.
canım ben 3.denemem için gittiğimde rahim filmi istendi ilk 2 denememde hiç rahim filmi istenmedi .çektirdim dr kanalların sucuk gibi şişmiş dedi zaten tüp denesende tumaz normal hamilede kalamassın dedi bu sıvı siperm leri geriye iter tüpbebekte tutunamaz dedi ben amaliyat oldum tüplerim bağlandı sıvının akması önlendi şimdi 2 ay dinlenme verdi ve haziran sonu denicez inşallah bence sende dr söyle biliyosun bu endometriyozis zaten üreme organlarını harap eden bi hastalık dr bana 5 yıl sonra daha zor olabilir senin için dedi hemen tüp dene dedi bakalım hayırlısı canım:103:[/QUOTE rahim filmi çekilirken acı duydunmu nasıl oluyor.herkes zor olduğunu söylüyor.herşeyi göze alıp yaptırsammı acaba.dr istemedi.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.herşeyin bi zamanı var.zamanı gelince olacak inşallah.
canım bence çektir sonradan pişman olma evet sana dürüst olacağm biraz zor oluyor ama bence deyer hem biz ne acılar çektik bu neki istersen anestezi yapıyorlar hemşire bana yapalım dedi ama ben istemedim canım sen kaç yıllık evlisin adetlerin düzenlimi benim düzenli fsh çok iyi ama yumurtalıklar kalitesiz anlamadım valla :13:
3 yıllık evliyim ilk 6 bebek istemedik.ama korunmadıkda olursada olsun dedik.sonra rahatsızlandım.şiddetli karın ağrıları çektim.acillere gittim.kadın doğum uzmanlarına göründüm.ama teşhis koyamadılar.tam 6ay boyunca devam etti.ensonun ameliyat oldum ankarada hacettepede.dr hemen tüp bebek dedi.1 senedir de tüp bebek denedik olmadı.canım bence çektir sonradan pişman olma evet sana dürüst olacağm biraz zor oluyor ama bence deyer hem biz ne acılar çektik bu neki istersen anestezi yapıyorlar hemşire bana yapalım dedi ama ben istemedim canım sen kaç yıllık evlisin adetlerin düzenlimi benim düzenli fsh çok iyi ama yumurtalıklar kalitesiz anlamadım valla :13:
adetlerim düzenli ağrılı oluyor.değerlerim normal sanırım.e2 ilk tedavide çok düşüktü.2.denememde dahada yükseldi.toplamda 7 yumurta oluşuyor.5ine işlem yapılıyor.1 tanesi 1. kalite embriyo oluşuyor.oda tutanamıyor.3 yıllık evliyim ilk 6 bebek istemedik.ama korunmadıkda olursada olsun dedik.sonra rahatsızlandım.şiddetli karın ağrıları çektim.acillere gittim.kadın doğum uzmanlarına göründüm.ama teşhis koyamadılar.tam 6ay boyunca devam etti.ensonun ameliyat oldum ankarada hacettepede.dr hemen tüp bebek dedi.1 senedir de tüp bebek denedik olmadı.
merhaba,vitale de tüb bebek tedavisi yapıyorlar mı?ben de antalya da merkez araştırıyorum da.
3 yıllık evliyim ilk 6 bebek istemedik.ama korunmadıkda olursada olsun dedik.sonra rahatsızlandım.şiddetli karın ağrıları çektim.acillere gittim.kadın doğum uzmanlarına göründüm.ama teşhis koyamadılar.tam 6ay boyunca devam etti.ensonun ameliyat oldum ankarada hacettepede.dr hemen tüp bebek dedi.1 senedir de tüp bebek denedik olmadı.
aslında bu mesaj encana ait encan burda tedavi görmüş.merhaba,vitale de tüb bebek tedavisi yapıyorlar mı?ben de antalya da merkez araştırıyorum da.
3 yıllık evliyim ilk 6 bebek istemedik.ama korunmadıkda olursada olsun dedik.sonra rahatsızlandım.şiddetli karın ağrıları çektim.acillere gittim.kadın doğum uzmanlarına göründüm.ama teşhis koyamadılar.tam 6ay boyunca devam etti.ensonun ameliyat oldum ankarada hacettepede.dr hemen tüp bebek dedi.1 senedir de tüp bebek denedik olmadı.
canım bende 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım ben küçük yaşta evlendim bende hiç belirti olmadı esim askere gitti geldi baktık çocuk olmuyor dr gittik bana kist var denildi sonra amaliyat oldum ardından tüp denedik ve hamile kaldım ama düştü sonra şiddetli ağrılar olmaya başladı ve dr gittiğimde kist yenilemiş bir süre doğumkontrol hapı kullandım neyse ikinciye karar verdik ama bu sürede kistler yok oldu ikinciyide denedim olmadı şimdi çok şükür kist yok ama hasar bırakmış tabi bana doktor çok zor hasta gurubundasın bu hastalık çok pis dedi sakın ara verme tüp dene dedi canım sen yeni evlisin yaşın kaç bilmiyorum ama bence çok ara verme ben çok ara verdim malum maddi ynden çöktük geç kaldım bu hastalık çok sinsi ve anne olma hakkıızı gün geçtikçe alıyor bizden
aslında bu mesaj encana ait encan burda tedavi görmüş.
canım vitale kadı doğum hastanesi ve antalya tüp bebek merkezi aynı çalışıyor yan yana iki hastane enim dr ali fuat şengör netten araştırabilirsin sormak istediğin olursa cevap yazarım
canım bende 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım ben küçük yaşta evlendim bende hiç belirti olmadı esim askere gitti geldi baktık çocuk olmuyor dr gittik bana kist var denildi sonra amaliyat oldum ardından tüp denedik ve hamile kaldım ama düştü sonra şiddetli ağrılar olmaya başladı ve dr gittiğimde kist yenilemiş bir süre doğumkontrol hapı kullandım neyse ikinciye karar verdik ama bu sürede kistler yok oldu ikinciyide denedim olmadı şimdi çok şükür kist yok ama hasar bırakmış tabi bana doktor çok zor hasta gurubundasın bu hastalık çok pis dedi sakın ara verme tüp dene dedi canım sen yeni evlisin yaşın kaç bilmiyorum ama bence çok ara verme ben çok ara verdim malum maddi ynden çöktük geç kaldım bu hastalık çok sinsi ve anne olma hakkıızı gün geçtikçe alıyor bizden
ah canım benim pek erken evlenmişin.ben ben genç sayılmam 29 dayım .ben 27 de evlendim.bağırsaklarıma kadar yapışıklık oluşmuş.evet dr ara verme diyor. amabazen bitkisel kürler çok işe yarıyor.onlardan birini deniyorum.bakalım ne olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?