haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

biraz olsun içim rahatladı canım duydunmu bilmiyorum ama yumurta kalitesi için bal arı poleni çörek otu yiyorlar.bu arada sizin sorun neydi?

canım bende sorun çok endometriyozis var bende buyüzden tüpler de ve yumurtalıklarda hasar var yumurta rezervi düşük tüpler şişmiş ve sıvı birikmiş amaliyatla tüpler bağlandı sıvının rahme akması önlendi bide kanda pıhtılaşma bozukluğu var bu yüzden ilk bebeyimi kaybettim şimdi 3.denemem hayırlısıyla canım tedaviden sakın korkma her söylenene kulak asma inan yumurta toplama felan korkulacak bişi deyil tıransverde öyle sadece dedim ya biraz idrara sıkışık olunca zorlanıyorsun okadar hakkımızda hayırlısı olsun canım:13:

geçmiş olsun canım yaaaa ( inşallah rabbim emeklerini ziyan etmesin.bu sefer bebişini kucağına alırsın.bende 7 yıllık evliyim polikistik overliyim 4 yıl evvel yumurta kisti patlaması sonucu iç kanama geçirdim (yumurta toplamı işlemindeki korkum bu yüzden) ameliyat oldum.2 kez aşılama yapıldı fakat tutmadı.inşallah allah hepimizide sağlıklı bebişler nasip eder.

inşallah tatlım busefer başarıcaz ben inanıyorum 2012 bize uğur getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…