haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

ben de aranıza geldim ... ben işlemin içindeyim trasferim ksuımetse ya salı ya çarşamba y perşembe olucak emriyolarımıza bağlı.. dün yumurtalarım toplandı...9 u döllenmiş.. gelişimini izliylar yarın bi daha arıycaklar... hazıranda da sonucu öğrencez.....

hayırlı olsun canım hadi güzel haberlerle gel inşallah:13:

Son düzenleme:

bişey sormak istiyorum.. tüp bebek yaptıranlar beni bilgilendirirmisiniz?? aşamaları ne? ücretleri ne? tüp bebek şartları ne? yaş sınırı varmı?
ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama şimdi araştırmaya başladım ve bu sayfa çıktı karşıma.. lütfen bilgi verirmisiniz?
şimdiden teşekkürler...

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah hep mutlu haberlerle güne başlayın :103::103::103::103::103:

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah hep mutlu haberlerle güne başlayın :103::103::103::103::103:

günaydın canım..
doğum kontrol hapım dün gece bitti. acaba ne ne zaman adetim gelir diye düşünüp duruyorum bu sabah. hafta sonu açıköğretim sınavı var ben de sınava gireceğim. denk gelirse diye ödüm patlıyor..:26:

Arkadaşlar tüp bebege başlamadan testlermi yapılıyor. Ben 2 yere gittim birşey demediler sadece adetin birinci yada ikinci günü gel tedaviye başlayalım dediler. Acaba gittiğimdemi yapacaklar.

ücretleri yaptırdığın yere göre, kullandığın ilacım miktarına göre değişir.eğer sgk dan faydalanacaksan 22- 39 yaş arasında olman gerekiyor. normalde 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçilir ama dr direk tüp bebekk derse de direk geçilebilir.

umarım yardımcı olabilmişimddir.

Arkadaşlar tüp bebege başlamadan testlermi yapılıyor. Ben 2 yere gittim birşey demediler sadece adetin birinci yada ikinci günü gel tedaviye başlayalım dediler. Acaba gittiğimdemi yapacaklar.

tüp bebekten önceki aşamalarda yapılan tahlillerinz yok mu? belki onları yeterli görmüştür doktor.

canım ben geçen ay adetimin 3 . günü kan testlerimi yaptırdım bu ayda adetin 2. günü iğnelere başladım.ama bildiğim kadarıyla hormon degerlerine baktırmadan tedaviye başlamazlar.

canım bende bugün başladım doğumkontrol hapına sanırım 3 yada 4 güne gelir adetin benim öyle oluyor

tüp bebekten önceki aşamalarda yapılan tahlillerinz yok mu? belki onları yeterli görmüştür doktor.

canım ben geçen ay adetimin 3 . günü kan testlerimi yaptırdım bu ayda adetin 2. günü iğnelere başladım.ama bildiğim kadarıyla hormon degerlerine baktırmadan tedaviye başlamazlar.

Önceki tahlillerim var. Benim sorunum yeteri kadar yumurtam oluyo ama çatlamıyo ve bazende büyümüyor. Onun için heralde.

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.. bi de bi sorum daha olacak. problem eşimde. test sonucu sperm sayısı sıfır çıktı. bu durumda aşılama yapılır mı acaba.. yoksa sadece tüp bebekmi yapılır ilk olarak??

sperm yoksa aşılama yapmazlar canım ha es kaza yapalım diyenede denk gelirsen kaç ordan
siz direkt tüple başlıcaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Tüp bebeği yaptırdıktan sonra 15 gün devamlı yatmakmı gerekiyor. Günlük ev işi yapılsa birşey olurmu acaba. Biz tüp bebek yaptıracağımızı hiç kimseye söylemedik. Eşim kimsenin bilmesini istemedi. Dolayısıyla annemi çağıramıycam (o beni ayaga bile kaldırtmazdı) Benimde bir tane kızım var 8 yaşında ona mecbur bakmam lazım. Bilmiyorum ne yapıcam.

3 gün dinlenmek yeterli canım oda hiç kalkmadan yatıcaksın diye birşey yok iş yapma sadece yorma kendini , hatta doktorlarda sürekli yatmayın arada dolaşın rahime kan gitsin diyor yani kızına bakabilirsin yavaş hareketlerle hoplama zıplama yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…