- 16 Ekim 2011
- 126
- 64
- 98
- Konu Sahibi sadecedilek
-
canım ben orda tedavi oluyorum yani başladım şimdi amaliyat oldum vitalede haziran sonu antalyadayım inşallah:13:
tez zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallah.dr un kim peki bayan dr a gtmiştim ben (adını unuttum)hsg için
tez zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallah.dr un kim peki bayan dr a gtmiştim ben (adını unuttum)hsg için
canım doktorum ali fuat şengör inşallah şimdilik memlunum hayırlısı sanırım sen antalyadasın bende haftaya antalyadayım kısmetse tedavi için deyil yiğenim evlenecek haziran sonu onun evini yerleştereceğiz görüşsek negüzel olur
ben de aranıza geldim ... ben işlemin içindeyim trasferim ksuımetse ya salı ya çarşamba y perşembe olucak emriyolarımıza bağlı.. dün yumurtalarım toplandı...9 u döllenmiş.. gelişimini izliylar yarın bi daha arıycaklar... hazıranda da sonucu öğrencez.....
canım doktorum ali fuat şengör inşallah şimdilik memlunum hayırlısı sanırım sen antalyadasın bende haftaya antalyadayım kısmetse tedavi için deyil yiğenim evlenecek haziran sonu onun evini yerleştereceğiz görüşsek negüzel olur
manavgattayım ben:)ilginç olabilir:)) ee sen antalya da diilsen neden brda tedavi olyon kuzum
manavgattayım ben:)ilginç olabilir:)) ee sen antalya da diilsen neden brda tedavi olyon kuzum
valla canım benimki biraz süpriz oldu. ben konyadayım yiğenim de antalyalı biriyle tanıştı neyse nişan felan derken iş için nikahları öne alındı tabi bizde nikaha gelmiştik antalyaya. ben hiç 3. tüpbebeği düşünmüyordum işte orda aile doslar burda iyibi dr var gelmişken git dediler yiğenim benden habersiz randevu almış neyse gittik muane oldum bana tüpbebek denemen gerek yoksa 5 yıl sonra zor olabilir senin için deyince eşim gelmemişti eşimi aradım dedim napalım oda deneyelim 1 kere daha dedi öylelikle başladık şimdi yiğenim orda ama düğün haziran 30 da düğünden sonra başlicaz allahın izniyle ben doktora felan gelmemiştim aslında ali beyin adını çok duymuştum ama şimdi düşünmediğimden pek ilgilenmemiştim işte vardır bundada bi hayır deyip başladık:13:
günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah hep mutlu haberlerle güne başlayın:103::103::103::103::103:
bişey sormak istiyorum.. tüp bebek yaptıranlar beni bilgilendirirmisiniz?? aşamaları ne? ücretleri ne? tüp bebek şartları ne? yaş sınırı varmı?
ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama şimdi araştırmaya başladım ve bu sayfa çıktı karşıma.. lütfen bilgi verirmisiniz?
şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar tüp bebege başlamadan testlermi yapılıyor. Ben 2 yere gittim birşey demediler sadece adetin birinci yada ikinci günü gel tedaviye başlayalım dediler. Acaba gittiğimdemi yapacaklar.
Arkadaşlar tüp bebege başlamadan testlermi yapılıyor. Ben 2 yere gittim birşey demediler sadece adetin birinci yada ikinci günü gel tedaviye başlayalım dediler. Acaba gittiğimdemi yapacaklar.
günaydın canım..
doğum kontrol hapım dün gece bitti. acaba ne ne zaman adetim gelir diye düşünüp duruyorum bu sabah. hafta sonu açıköğretim sınavı var ben de sınava gireceğim. denk gelirse diye ödüm patlıyor..:26:
tüp bebekten önceki aşamalarda yapılan tahlillerinz yok mu? belki onları yeterli görmüştür doktor.
canım ben geçen ay adetimin 3 . günü kan testlerimi yaptırdım bu ayda adetin 2. günü iğnelere başladım.ama bildiğim kadarıyla hormon degerlerine baktırmadan tedaviye başlamazlar.
ücretleri yaptırdığın yere göre, kullandığın ilacım miktarına göre değişir.eğer sgk dan faydalanacaksan 22- 39 yaş arasında olman gerekiyor. normalde 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçilir ama dr direk tüp bebekk derse de direk geçilebilir.
umarım yardımcı olabilmişimddir.
çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.. bi de bi sorum daha olacak. problem eşimde. test sonucu sperm sayısı sıfır çıktı. bu durumda aşılama yapılır mı acaba.. yoksa sadece tüp bebekmi yapılır ilk olarak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?