- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.321
deryam sonmezim janim suesue pinpol suer yasamak lichia buyukaksu meryem ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım kendinize hamiş olanlar yiğenlerime çok iyi bakın hergun sutlerinizi içmeyi unutmayın hepinizi tektek öpuyorum elimden geldiğince yazamasamda surekli telden takipetmeye çalışacam hepinizi çok ama çok seven NESE77 gider
Lichia sendemi izmirdensin canım bende maalesef cok sicaksen hangi merkezde yaptırdın ?ve hangi Dr gidiyorsun takip icin? Sende hamileydin dimi?bir yanlışlık yapmadım umarım.
deryam sonmezim janim suesue pinpol suer yasamak lichia buyukaksu meryem ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım kendinize hamiş olanlar yiğenlerime çok iyi bakın hergun sutlerinizi içmeyi unutmayın hepinizi tektek öpuyorum elimden geldiğince yazamasamda surekli telden takipetmeye çalışacam hepinizi çok ama çok seven NESE77 gider
Selam Nesecim keske yaa keske aynı sehirde olsak ne super olurdu izmire 4ay once taşındık böyle candan samimi sizler gibi arkadaslara öyle ihtiyac oluyor ki. Bende bugün gideceğim civcivimizi görmeye dün dü normalde randevu ama cumaya aldım esimin bitmek bilmeyen yoğunluğundan gerçi kalp atışlarınida duymamız kesinleşsin diyede isime geldi gerçi:)
Netteki hesaplarıma göre 5.5gubluk bugün kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba yaa.
evet canım şuan izmirdeyim ama eylülde görev yerimiz olna rizeye döneceğiz.. ben trabzonda yaptırmıştım burda ilk ultrasonu mitra kadın sağlığı merkezi diye bir yere yaptırdım muhtemelen burda olduğum sürecede oraya giderim benim 7. haftam bitti :)
neşecimmmmmmmmmmmmmm güle güle git tatlımmm..bool bool oksijenleri çeeeeeeeek içine ne güzel serin serin dinlen ....özletme kendini ne kadar kalacan oralardaaaa.....çooooooooooook öptümmmmmmmmmm......
lichia nasılsın tatlım..nasıl gidiyor hamişlik.....????????
Lichia seninle dogum tarihleri ayni :) Bende hic mide bulantisi filan olmadi sende varmi?
neşecimmmmmmmmmmmmmm güle güle git tatlımmm..bool bool oksijenleri çeeeeeeeek içine ne güzel serin serin dinlen ....özletme kendini ne kadar kalacan oralardaaaa.....çooooooooooook öptümmmmmmmmmm......
lichia nasılsın tatlım..nasıl gidiyor hamişlik.....????????
bende gün boyu süren mide bulantıları var. sanki beslenemiyormuşum gibi geliyorbu arada ben adet günüme göre 7+1 deyim ama burdaki hesaplayıcı biraz geri gibi :) canım sorunsuz bir hamilelik geçiririz inş.
Arkadaşlar topiğin başlarına biraz baktımda kimler gelmiş kimler geçmiş
Kala kala 7 yada 8 kişi kalmışız
Kimileri negatif sonucu alınca hayata küsmüş uğramaz olmuş (Ben hariçççç birde sönmezzz)
canımmm selammmmmmmm......napayım elden başka bişey gelmiyor.....küssem ne olacak ....hayırlısı olsun hakkımızda.........inşallah bizlerde en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşuruzzzz.....sen nasılsınnnnnnnnnnn.......eylülde inşallah tedaviye başlayacak arkadaşlarımız var onlarında hayırlı haberlerini alıcaz inşallahhhhhhhhh.....benim ne zaman tekrar deneyeceğim belli değil....en erken şubat tatili ya da yaz tatili......hayırlısı....
Arkadaşlar topiğin başlarına biraz baktımda kimler gelmiş kimler geçmiş
Kala kala 7 yada 8 kişi kalmışız
Kimileri negatif sonucu alınca hayata küsmüş uğramaz olmuş (Ben hariçççç birde sönmezzz)
2 gün önce 3.kere negatifi gören biri olarak hiçbir şey diyemiyorum çünkü hiçbir söz teselli olmuyor malesef. Rabbim sabır versin.Bu topik bizlere pek uğur getirmedi sanırım. Dilerim diğer arkadaşlara uğur getirir.
Bende bu topiğin çok uğurlu geldiğine inanmıyorum. Topik sahibi bile negatifi gördü. Bir daha bu topiğe yazmayı düşünmüyorum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?