haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

seni çooooooooooook ozlucezzzzzzzzzzzzz gule guleeeeeeeeee cnmmmmmm neşecimmmmmm

Lichia sendemi izmirdensin canım bende maalesef cok sicaksen hangi merkezde yaptırdın ?ve hangi Dr gidiyorsun takip icin? Sende hamileydin dimi?bir yanlışlık yapmadım umarım.

evet canım şuan izmirdeyim ama eylülde görev yerimiz olna rizeye döneceğiz.. ben trabzonda yaptırmıştım burda ilk ultrasonu mitra kadın sağlığı merkezi diye bir yere yaptırdım muhtemelen burda olduğum sürecede oraya giderim benim 7. haftam bitti :)

neşecimmmmmmmmmmmmmm güle güle git tatlımmm..bool bool oksijenleri çeeeeeeeek içine ne güzel serin serin dinlen ....özletme kendini ne kadar kalacan oralardaaaa.....çooooooooooook öptümmmmmmmmmm......
lichia nasılsın tatlım..nasıl gidiyor hamişlik.....????????

canim bugun duyulmayabilir.. duyulmaz ise canini sikma.. genelde 6+3 ten sonra duyuluyor.. Gusel haberlerini bekliyoruz

tatlim sende iyi bak kendine.. her nereye gidiyorsan eglennnnn, gezzz, tadini cikar :) cok optum

Lichia seninle dogum tarihleri ayni :) Bende hic mide bulantisi filan olmadi sende varmi?

neşecim güle güle git kendini fazla özletme senden haber bekliyo olucaz allaha emanet ol bizleri unutmaaa :)))

Lichia seninle dogum tarihleri ayni :) Bende hic mide bulantisi filan olmadi sende varmi?

bende gün boyu süren mide bulantıları var. sanki beslenemiyormuşum gibi geliyor bu arada ben adet günüme göre 7+1 deyim ama burdaki hesaplayıcı biraz geri gibi :) canım sorunsuz bir hamilelik geçiririz inş.

canım bulantılar dışında güzel gidiyor ilk haftalarda beslenme çok önemliymiş bebeğin tüm organları özellikle beyin hızla geliişiyormuş ama ben maalesef yeterince güzel beslenemiyorum (

Son düzenleme:
bende gün boyu süren mide bulantıları var. sanki beslenemiyormuşum gibi geliyor bu arada ben adet günüme göre 7+1 deyim ama burdaki hesaplayıcı biraz geri gibi :) canım sorunsuz bir hamilelik geçiririz inş.

canim bendede Maasallah hic mide bulantisi yok.. Burdaki hesaplayici bir gun ileri gosteriyor tarihi.. ben duzelttim dogum tarihini.. canim sen elinden geleni yap bebek ilk 3 ay senin yediklerinden almiyor besinini o yuzden icini rahat tut.. genelde 12. hafta civari geciyor diyorlar mide bulantilari..INSALLAH o kadar bile surmez..

Herkeze selam arkadaşlar
Epeydir foruma giremiyordum hepinizi çok özlemişim
Sizlerden haber almayınca kendimi eksik gibi hissediyorum
Şaka maka birbirimize çok alışmışız
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

Neşe senide çok özlüycez güle güle git güle güle gel canım
Sen orda yaylalara git bensiz
Ben de burda karadenizin yaylalarına gidiyimde görrr

Arkadaşlar topiğin başlarına biraz baktımda kimler gelmiş kimler geçmiş
Kala kala 7 yada 8 kişi kalmışız
Kimileri negatif sonucu alınca hayata küsmüş uğramaz olmuş (Ben hariçççç birde sönmezzz)

Son düzenleme:

canımmm selammmmmmmm......napayım elden başka bişey gelmiyor.....küssem ne olacak ....hayırlısı olsun hakkımızda.........inşallah bizlerde en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşuruzzzz.....sen nasılsınnnnnnnnnnn.......eylülde inşallah tedaviye başlayacak arkadaşlarımız var onlarında hayırlı haberlerini alıcaz inşallahhhhhhhhh.....benim ne zaman tekrar deneyeceğim belli değil....en erken şubat tatili ya da yaz tatili......hayırlısı....

Çok doğru söylüyorsun canım inşaallah bizde birgün burdan duyuyuruz mutlu haberimizi
Bende eylülde birdaha deniycem bu ay dr araştıralım dedi neden gebelik olmadı diye
Birde fiyatıda makul geldi 2500 olur dedi
Canım sen ne kadara yaptırdın tüp bebeklerini

arkadaşlar merhaba. ağustos 10-15 gibi inşallah embriyo transferim yapılacak benimde. tedavim long protokol+ oks. şu an lucrin iğne kullanıyorum. adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü pregon iğne kullanmaya başlayacağım. amh: 0,3 çok düşük. ama çok şükürki eşimin sperm kalitesi ve sayısı çok iyiymiş. çikolata kistim var birde. rahimde miyom vardı o alındı. şekil bozukluğu vardı o da düzeltildi. tek tüp kapalı birde. sizce nasıl durumum? çok mu kötü

arkadaşlar bende burdayım çok zor bir tüp bebek tedavisi geçirdim hastanelerde serumlarla ayakta kalabildim. ama bir türlü üzerimden tamadım deli divane gibi dolaşıyorum evin içinde yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. eşim kızıyo bana bende istemiyorum eski pozitif hayatıma dönmek istiyorum ama bazen midemin üzerine öyle bir sıkıntı oturuyoki ağlıyorum kendimi tutamıyorum.eşimide huzursuz ediyorum .sakın yanlış anlamayın allah isyan etmiyorum vardır bundada bir hayır diyorum.son bir şansım var bir tane dondurulmuşum var onunla karne tatilinde denicem allah nasip ederse çünkü öğretmen olduğum için ancak o zaman deniyebilirim. eşim bundan sonra ben denemek istemiyorum diyo 2 aşılama 2 tüp bebek

Negatif sonuç alanlardanım ama hayata küsmedim, sonuçta bütün gün kk nin başında beklemiyoruz dimi yani. :)) Neyse bende 2. transferimin 8. günündeyim.

Bende bu topiğin çok uğurlu geldiğine inanmıyorum. Topik sahibi bile negatifi gördü. Bir daha bu topiğe yazmayı düşünmüyorum. :))

Bende bu topiğin çok uğurlu geldiğine inanmıyorum. Topik sahibi bile negatifi gördü. Bir daha bu topiğe yazmayı düşünmüyorum. :))

Bence negatif sonucu görmeniz topikle alakalı değil kendinizle alakalı bir durum
Bende negatifi gördüm ama çok güzel arkadaşlıklar edindim burda
Ayrıyettende bu topiğin daha pozitif insanlara ihtiyacı var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…