haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Selam kizlar
Ben de haziranda dondurulmus embriyolarimla tedaviye basliycam Maya tup bebekte.
Insallah bu kez gelir kuzucuklarr.

bende haziran ayında maya tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım nasipse.ilk denemem olacak...dondurulmuşlarla demişsin ikinci denemen galiba inşallah tutar rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz.ilk denemeni de maya da yaptırdın sanırım.nasıl bi merkez,raporlu mu raporsuz mu yaptırmıştın.ne kadara mal olmuştu umarım hakkımızda hayırlısı olur :))

Merhaba arkadaşlar ben de haziran 7 si gibi başlayabilirim tüp bebek tedavisine genetik test y delesyon sonucunu bekliyoruz rapor için evraklarımı verdim tedavinin başladığı gün yazılacak dediler raporu daha uzun bir süreci yok mu bu işlemin anlayamadım bır de raporla tedavi olan arkadaslara soracaktım ilaçlar ve iğneler devlet tarafından mı karşılanıyor toplamda maliyet nedir?

mrb. bende haziranın 10'u gibi tedaviye başlayacağım. hayırlısıyla ilk denemem olacak. eşim ve ben genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için bize pgt de yapılacak. şu günler çabucak geçsede bir an önce başlasam tedaviye. inşallah hepimiz birlikte hamile kalır ve sağlıklı bebekler doğururuz.

merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum ve tedavileriniz hayırlı olsun inşallah:13:

kızlarr karnım ağrıyor bilin bakalım neden? evet adetim geldi. cumartesiye randevu aldım.. başlıyoruz inşallah....

merhaba kızlar bende hazıran da 2. denememe baslamayı dusnuyorum. fakat daha kesın degıl. dun doktorla gorusmeye gıttım tuplerını baglayabılırız laporoskopı yapılacak dedı. eger tupler baglanırsa beklemem gerekırmıs. ama ınsallah buna gerek kalmaz ve bende hazıranda baslayabılırım. sımdıde herkesn tedavısı hayırlı olsunnn ınsallah cok guzel haberler paylasırız burada.

ayrıca bahcecı klınıgınde yaptırmayı dusunuyorum guvenc beye sızler hangı hastanede ve hangı doktora gıdıyorsunuz.

kızlar ya bir şey soracağım size ben adet oldum ama kanamam çok az, hem de çoğunlukla kahverengi. doğum kontrol hapı kullandım bu ay ondan mı acaba ne dersniz?
:44:

kızlar ya bir şey soracağım size ben adet oldum ama kanamam çok az, hem de çoğunlukla kahverengi. doğum kontrol hapı kullandım bu ay ondan mı acaba ne dersniz?
:44:

canım doğum kontrol hapından oluyor canım meraklanma bende çok kullandım kanaman az oluyor :13:

canım doğum kontrol hapından oluyor canım meraklanma bende çok kullandım kanaman az oluyor :13:

ben de bu işte bi tuhaflık var diyorum. normalde ağrılı sancılı geçer ilk günüm bu gün iyi gibiym. sınavla çakışacak diye korkuyordum ama çakışsa da bişey olmazmış. :))

kızlarr karnım ağrıyor bilin bakalım neden? evet adetim geldi. cumartesiye randevu aldım.. başlıyoruz inşallah....

Gözün aydın dileksultan. Tedaviye başlamak için sabırsızlanıyor insan değil mi? İnşallah tedavin güzel sonuçlanacak.Benimde yumurta toplamam vardı bugün. 5 tane yumoşum olmuş.Bakalım kaçı döllenecek.Transfer için haber bekleyeceğim bende.

canım rabbim seninde yardımcın olsun senin benim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler alırsın bitanem:103::103::103::103::103::103::103::

canım rabbim seninde yardımcın olsun senin benim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler alırsın bitanem:103::103::103::103::103::103::103::

Sağol encan, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bugün yumurta toplamaya girmeden önce hep Allahım bebek hasretiyle yanan herkese hayırlı evlatlar nasip et diye dua ettim.Bizi en iyi biz anlarız...

Sağol encan, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bugün yumurta toplamaya girmeden önce hep Allahım bebek hasretiyle yanan herkese hayırlı evlatlar nasip et diye dua ettim.Bizi en iyi biz anlarız...

evet canım geçekten bizi bizden başkadı anlamaz bizim bura bi söz vardır damdan düşen gelsin yanımaama ben inanıyorum güzel şeyler olacak allahın izniyle ayyyyyyy bide ben başlasam hayırlısıyla

evet canım geçekten bizi bizden başkadı anlamaz bizim bura bi söz vardır damdan düşen gelsin yanımaama ben inanıyorum güzel şeyler olacak allahın izniyle ayyyyyyy bide ben başlasam hayırlısıyla

evet bizi en iyi biz anlar,çektiğimizi en iyi biz biliriz...hayırlısıyla bebeklerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelse artık.ben bazen çok umutlu oluyorum bazen çok karamsar,umarım herşey gönlümüzce olur

hadi hayırlısı olsun bakalım.inşallah hepsi döllenir :)) umarım herşey gönlünce olur,rabbim yardımcın olsun....

hiç sorma hestia. adet olduğumu farkettiğimde çığlık atacaktım neredeyse heyecandan. sanki çok yaklaşmışım bebeğime gibi geliyor. arada ümitsizliğe de kapılıyorum ama daha ağır basan duygu bu değil. sanki bu kez olacak gibi geliyor..

seninkilerin de nşallah hepsi döllenir. kaç yaşındasın çift embriyo transferi ihtimalin var mı?

bu arada hestia yumurta toplama işleminden bahseder misin biraz. nasıl geçti ne kadar sürdü bittiğinde sen nasıldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…