- Konu Sahibi sadecedilek
-
Selam kizlar
Ben de haziranda dondurulmus embriyolarimla tedaviye basliycam Maya tup bebekte.
Insallah bu kez gelir kuzucuklarr.
merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum ve tedavileriniz hayırlı olsun inşallah:13:
kızlarr karnım ağrıyor bilin bakalım neden? evet adetim geldi. cumartesiye randevu aldım.. başlıyoruz inşallah....
kızlar ya bir şey soracağım size ben adet oldum ama kanamam çok az, hem de çoğunlukla kahverengi. doğum kontrol hapı kullandım bu ay ondan mı acaba ne dersniz?
:44:
canım doğum kontrol hapından oluyor canım meraklanma bende çok kullandım kanaman az oluyor :13:
kızlarr karnım ağrıyor bilin bakalım neden? evet adetim geldi. cumartesiye randevu aldım.. başlıyoruz inşallah....
Gözün aydın dileksultan. Tedaviye başlamak için sabırsızlanıyor insan değil mi? İnşallah tedavin güzel sonuçlanacak.Benimde yumurta toplamam vardı bugün. 5 tane yumoşum olmuş.Bakalım kaçı döllenecek.Transfer için haber bekleyeceğim bende.
canım rabbim seninde yardımcın olsun senin benim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler alırsın bitanem:103::103::103::103::103::103::103::
Sağol encan, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bugün yumurta toplamaya girmeden önce hep Allahım bebek hasretiyle yanan herkese hayırlı evlatlar nasip et diye dua ettim.Bizi en iyi biz anlarız...
evet canım geçekten bizi bizden başkadı anlamaz bizim bura bi söz vardır damdan düşen gelsin yanımaama ben inanıyorum güzel şeyler olacak allahın izniyle ayyyyyyy bide ben başlasam hayırlısıyla
evet bizi en iyi biz anlar,çektiğimizi en iyi biz biliriz...hayırlısıyla bebeklerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelse artık.ben bazen çok umutlu oluyorum bazen çok karamsar,umarım herşey gönlümüzce olur
Gözün aydın dileksultan. Tedaviye başlamak için sabırsızlanıyor insan değil mi? İnşallah tedavin güzel sonuçlanacak.Benimde yumurta toplamam vardı bugün. 5 tane yumoşum olmuş.Bakalım kaçı döllenecek.Transfer için haber bekleyeceğim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?