haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım bağırsakların neden yapışıklık oluşmuş...önceden geçirdiğin bir ameliyat mı var?

kızlar emriyolarımı cuma günü taşıdık yeni merkeze...kontrole 3 günüm kaldı (2 Haziran)...bakalım heyecan başladı... inşallah transfer (4-5 haziran gibi) olup güzel sonuçlar alır güzel bir 9 ay geçirir güzel bebkelerimizi kucağımıza alırız:)

canım hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel merakla bekliyorum:13:

hadi bakalım.inşallah müjdeli haberini alırız.

günaydın kızlar, herkes iyi mi?

doğum kontol hapım pazar akşamı bitti hala adetim gelmedi. iyice gerildim. ne zaman gelir sizce? gelse de bir an önce başlasak...

günaydın kızlar, herkes iyi mi?

doğum kontol hapım pazar akşamı bitti hala adetim gelmedi. iyice gerildim. ne zaman gelir sizce? gelse de bir an önce başlasak...

günaydın canım ok şükür ben iyiyim adetine gelince hapı bıraktıktan 4 yada 5 günsonra gelir şimdi sen heycanla bekliyosun ya gecikir artık beklemesen de hemen gelir bugün yarın olursun inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine:103::103::103::103::103::103::103::

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

canım benim inşallah herşey güzel gelişir inşallah sperm bulunur senin için dua edicem canım rabbim yardımcın olsun tatlım

canım benim inşallah herşey güzel gelişir inşallah sperm bulunur senin için dua edicem canım rabbim yardımcın olsun tatlım

güzel dileklerin için çok çok teşkkürler zaten bu saatten sonra sadece dualar yardımcım olacak (9 yıldır sabrediyorum bıkmadan usanmadan inşallah rabbim yüzümü güldürür artık)allah hepimizin yardımcısı olsun

slm herkese ben birşey öğrenmek istiyorum.nisan ayı başında tüp bebek tedavisine başladım muayene yapıldı 3 ilaç verildi apikobal,zinco ve folbiol bunları kullaan gel dediler tabi şunuda belirteyim sorun bende değil eşim de tahlil muayeneden geçti vs.o zaman sadece bana bu ilaçlar verildi adetin 2. günü gel dediler gittik yine aynı muayene kan tahlil sadece ben oldum o zamanda ilk verilen iyaçlara devam artı lucrin iğne ve yasmin tb verdiler bunları kullun gel dedilerkullunma şekillerine göre kullandım ignem adet olana kadar kullanacakmışım jaten cuma cumartesi adet olacam bitiyo yine ikinci günü gidecem bu hafta sonu yani.şimdi detaylı anlatayım istedim sorcağım soru şu ben tedavinin neresindeyim hangi süreçteyim bilmiyoruum ilk yaptırıyorum bir açıklama yapan yok balıklama daldık gibi hissediyorum biz ilk görüşmeye gidiyoruz diye gittik kendimi muayenede buldum ne fiyat konuşan var bizimle nede süreci bildiren şu zaman gel he tamm zaten muayene olunca senin soru sormana zaman kalmıyo içeri başka hasta alınıyor.sadece en son gittiğimzde hemşire ilaçları iğneyi anlattı bana eşimede verildi ilaç hemşirenin dediği tek şey bu ilaçlarda bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz dedi.bende bu zama kadarki başlamamış halimzmiydi dedim o sırada tel çaldı beni duymadı tele cvb verdi bize döndü tamam sizin iş dedi çıktık.yaptıran arkaşlar var sanırm süreçleri biliyolardır diye düşündüm banaa yardımcı olurmusunz ben olayın neresindeyim

sen nerde başladın canım çok ilgisizler olurmu öyle hiçbişey demeden gel git şunları kullan

bende ilk yaptırıcam daha tecrübeli arkadaşlar sana yine anlatır ama ben kendimden örnek veriyim şimdilik
bizdede sorun erkekte, adetimin 21.günü çağırdılar beni ogün yumurtalarıma bakacaklar ve kan tahlili yapacaklar, yumurtlamamın uygunluğuna göre uzun yada kısa protokol olacağına karar verilecek eğer uzun olursa lucrin iğne kullanıcam 14 gün sonra yumurta büyütücü iğne kullanıcam , büyüdükleri zaman toplayıp işlemi gerçekleştirecekler ve şu anda ben hiçbişey kullanmıyorum

o yüzden bende senin tedavinin neresinde olduğunu anlayamadım canım

araştırmaya devam ediyoruz ama gürgan aklımıza yatıyor. genart için ise duyumlarımız iyi değil pek.

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama bu konuda hiç yorum yazmamıştım . şuan 2. çocuğuma hamileyim. ilkide tüp bebek olmuştu. ikinci bebeğimi ise 2. deneme de allah nasip etti. Ankara da oturuyorum ve bu tüp bebek konusunda çok araştırdık ve kafamız çok karışmıştı. ilk denememizi Ahmet Erdem hoca yapmıştı. Yumurta toplama ve transfer işleri genartta olmuştu. öncesinde yumurta toplama işlemi bayram tatiline geldiği için Ahmet hoca benim ilaç süresini epey uzattı. bu yüzden 1 aydan fazla o iğneleri yemek zorunda kaldım sırf hocanın tatili rezil olmasın diye. tabiki sonuç hüsran oldu. verdiğimiz onca para hocanın tatiline gitti.ikinci denememizi birçok kişinin olumsuz yorumlar yaptığı Fatih üniversitesinde Doç.Dr.Zehra Candan İLTEMİR DUVAN'a yaptırdık. Gerçekten konusunda uzman ve ilgili doktor. henüz doğum yapmadım ama 26. haftadayım şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece haftasonuna gelen bir muayenemde biraz beklemiştik okadar. öyle anlatıldığı gibi bir yer değil. Ben yazılan tüm olumsuzlukları bile bile gittim. pişman değilim. Allah pişman etmesin. HEM BAYAN HEM TÜP BEBEK KONUSUNDA UZMAN BİR DOKTOR VE HASTANE ARIYORSANIZ FATİH ÜNİVERSİTESİNİ TAVSİYE EDERİM.

uzun tedavi olunca mı acaba lucrin diyolar ben kullandım işde lucrin bugün yarın bitiyor .ben fakulte de tedavi oluyorum

uzun tedavi olunca mı acaba lucrin diyolar ben kullandım işde lucrin bugün yarın bitiyor .ben fakulte de tedavi oluyorum

evet canım uzunda oluyor 14 gün kullanılıyomuş sonrada asıl yumurta büyütücü iğnelere başlanıyor , demekki sen başlamışsın tedaviye, bende fakültede başlıyorum ama bu kadarda ilgisiz değiller sorunca cevap veriyolar mecbur cevabımı almadan çıkmıyorum odadan robot değiliz bizde yani çok bunaltmadan hakkımızdaki şeyleri sorup öğrenmek hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…