- Konu Sahibi sadecedilek
-
sperm yoksa aşılama yapmazlar canım ha es kaza yapalım diyenede denk gelirsen kaç ordan
siz direkt tüple başlıcaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun
ah canım benim pek erken evlenmişin.ben ben genç sayılmam 29 dayım .ben 27 de evlendim.bağırsaklarıma kadar yapışıklık oluşmuş.evet dr ara verme diyor. amabazen bitkisel kürler çok işe yarıyor.onlardan birini deniyorum.bakalım ne olcak.
kızlar emriyolarımı cuma günü taşıdık yeni merkeze...kontrole 3 günüm kaldı (2 Haziran)...bakalım heyecan başladı... inşallah transfer (4-5 haziran gibi) olup güzel sonuçlar alır güzel bir 9 ay geçirir güzel bebkelerimizi kucağımıza alırız:)
kızlar emriyolarımı cuma günü taşıdık yeni merkeze...kontrole 3 günüm kaldı (2 Haziran)...bakalım heyecan başladı... inşallah transfer (4-5 haziran gibi) olup güzel sonuçlar alır güzel bir 9 ay geçirir güzel bebkelerimizi kucağımıza alırız:)
günaydın kızlar, herkes iyi mi?
doğum kontol hapım pazar akşamı bitti hala adetim gelmedi. iyice gerildim.ne zaman gelir sizce? gelse de bir an önce başlasak...
kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.
canım benim inşallah herşey güzel gelişir inşallah sperm bulunur senin için dua edicem canım rabbim yardımcın olsun tatlım
kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.
araştırmaya devam ediyoruz ama gürgan aklımıza yatıyor. genart için ise duyumlarımız iyi değil pek.
sen nerde başladın canım çok ilgisizler olurmu öyle hiçbişey demeden gel git şunları kullan
bende ilk yaptırıcam daha tecrübeli arkadaşlar sana yine anlatır ama ben kendimden örnek veriyim şimdilik
bizdede sorun erkekte, adetimin 21.günü çağırdılar beni ogün yumurtalarıma bakacaklar ve kan tahlili yapacaklar, yumurtlamamın uygunluğuna göre uzun yada kısa protokol olacağına karar verilecek eğer uzun olursa lucrin iğne kullanıcam 14 gün sonra yumurta büyütücü iğne kullanıcam , büyüdükleri zaman toplayıp işlemi gerçekleştirecekler ve şu anda ben hiçbişey kullanmıyorum
o yüzden bende senin tedavinin neresinde olduğunu anlayamadım canım
uzun tedavi olunca mı acaba lucrin diyolar ben kullandım işde lucrin bugün yarın bitiyor .ben fakulte de tedavi oluyorum
Kızlar, yarın yumurtalarım toplanacak.Çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider.
Kızlar, yarın yumurtalarım toplanacak.Çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?