haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

bu arada hestia yumurta toplama işleminden bahseder misin biraz. nasıl geçti ne kadar sürdü bittiğinde sen nasıldın?

Ben 34 yaşındayım. O yüzden tek embriyo koyacaklar malesef.Elimde olsaydı 2 tane koymalarını isterdim.Ben ege ünivrsitesinde yaptırıyorum.İsteyene yumurta toplamada anestezi veriyorlar, istemezsen vermiyorlar.Bu konuda herkes farklı bişey sylüyor.Kimisi anesteziye gerek olmadığını dayanılmayacak ağrı olmadığını söylüyor, kimiside mutlaka anestezi iste canın çok yanıyor diyor.Ben işimi garantiye alayım diye anestezi istedim.Kendimi kasarsam doktorun işini zorlaştırırım diye düşündüm. Ve hiçç birşey hissetmedim.Girdim masaya yattım uyudum,sedyede odaya götürülerken gözümü açtım.Muayene pozisyonunda yatıyorsun, uzun cımbız gibi bir aletle tek tek yumrtalarını topluyorlarmış, bu arada karından da ultrasonla bakıyorlarmış yumurtaları görebilmek için. En son rahmin içini temizliyorlarmış/yıkıyorlarmış, o can yakıcı olabiliyormuş.Ama dediğim gibi ben hiç birşey hissetmedim. Çok ağrımda olmadı.Yumurtam azdı benim 5 tane,belkide o yüzden ağrım olmadı.Ama bi arkadaşın 23 yumurtası toplanmış onun ağrısı fazlaydı.

anladım canım. ben avrupa yakasında oturuyorum ama gideceğim tüp bebek merkezi anadolu yakasında, kendi aracımız yok. toplu taşımayı kullanmak durumundayım. yumurta toplama sonrası toplu taşıma ile eve dönebilir miyim. onu merak ediyorum.

canım konuyu oluyunca biraz sazanladım ama kusura bakma ben ilk denememde anestezi vermediler sadece 6 yumoş toplanmasına rağmen çok acı çektim çok zor bişi amannn bidaha asla bayılmadan yaptırmam

İyi geceler kızlar.Hayırlısıyla bende yarın ilk tüp bebek tedavime başlıyorumm.çooookkk heyecanlıyım ve korkuyorummm.

iyi geceler sana da. hayırlı olsun tedavin. gelişmelerinden haberdar et bizi lütfen. ben de cumartesi başlıyorum. aynı zamanlarda sonu alacağız inşallah.. :))

canım konuyu oluyunca biraz sazanladım ama kusura bakma ben ilk denememde anestezi vermediler sadece 6 yumoş toplanmasına rağmen çok acı çektim çok zor bişi amannn bidaha asla bayılmadan yaptırmam

deme yaa. allah çektiğimiz acıların (hem fiziksel acılar hem de ruhi acılar) karşılığında özlediğimiz şeyi bize bahşetsin. peygamber efendmz bir hadisinde diyor ki "müminin ayağına batan diken onun günahlarına kefaret olur." inşallah bu yaşadığımız zor süreçler de bizim için birer kefarettir.

iyi geceler sana da. hayırlı olsun tedavin. gelişmelerinden haberdar et bizi lütfen. ben de cumartesi başlıyorum. aynı zamanlarda sonu alacağız inşallah.. :))
Offf içimde değişik bir sevinç var,yerimde duramıyorum yarın iğneleri yiyince ayağım yere basar sanırım :) Alllah hepimiz için hayırlısını versin

amin canım inşallah keffaret olur ben çok acı çektim bu uğurda 14 yıl uğraştım inşallah bu 3. Denemede alırım bebişimi kucağıma ağıstosta 15.yıla gireceğiz allah nasip ederse rabbim sizi bukadar uzun bekletmesin kızlar şimdi olsaydı 13 yaşında olacaktı ne zor demi belkide ikinci uçüncü bile olurdu ama olmayınca olmuyor işte hayırlısı biz pozitif olalım herşey yolunda gitsin inşallah:103:

Tabi bünyeden bünyeye değişir.Ama ben çok rahattım.Bende toplu ulaşım araçlarıyla döndüm eve. Çok ekstra bir durum olmazsa dönersin diye düşünüyorum.

Encan, sende çok uğraşmışsın bu uğurda. İnşallah bu 3. denemende gelir bebeğin.Hastaneye her gidişimde öyle hikayeler dinliyorumki, mucize gibi, şaşırıp kalıyorum.Hiç çocuğun olmaz denilenlerin bile oluyor bazen.Doktorlar bile şaşırıp kalıyor.Allah çok büyük. Mucizelerinden bizede verecek birgün inanıyorum.

inşallah canım inşallah busefer son olur

Dileksultan, yarın ne sınavın var? belki geçmiş sayfalarda yazmışsındır ama ben pek okuyamadım geçmişi.

benimde bugün ablam geliyor ankaradan biyandanda yemek yapıyorum yarın da antalyaya gideceğiz bi süre giremem heralde

​kızlar buarada hayırlı cumalar rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Eklentiler

• $glitterimage71es8.gif
    10,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…