haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

selam arkadaşlar bu gün ilaç raporu için evrakları teslim ettim fakülte hastanesine.10 gün içinde çıkar dedi sekreter. oondan sonra adet olunca başlayacağız inşallah. heyecan bastı sanki :)

merhaba bende bugün rapor için evrakları toparlamaya başladım hatta bitirdim.bu sefer genart da raporla yaptırmayı düşünüyoruz.10 gün içinde çıkar demelerine sevindim bende korkuyordum geç çıkar diye sadece ilaç içinmi rapor alıyorsunuz.

Herkese merhaba ben tedaviye ocakta basladim subatta ilk tup bebek denememi yaptirdim ve pozitif sonuc aldim ama malesef 3aylikken dusurdum dusuk yapmamin sebebide rahimde perde varmis yani dogustan gelen sekil bozukluguymus rahmim T seklindeymis ve ameliyat olmam gerekiyormus doktorlar boyle soyluyor 1 ay oldu dusuk yapali simdi adet olmayi bekliyorum adet olunca ameliyat olcam hic zaman kaybetmek istemiyorum ameliyattan sonra ne zaman tup bebege baslaniyor onu merak ediyorum acaba aranizda veya cevrenizde benim durumumda olan varmi lutfen bilginiz varsa cevap yazarsaniz cok sevinirim...INSALLAH RABBIM herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimizin yar ve yardimcisi olsun..

canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm bebeyine bende yaşadım aynı şeyleri bende amaliyat oldun 12 nisanda ama ben tüplerden oldum bu tip amaliyatlarda 1.5 ay kadar dinlenme veriyorlar ben şimdi dinlenmedeyim haziran sonu tedavim inşallah hakkımızda hayırlısı olur bu tarz tahlilleri daha önc yapsalar da insanlar bukadar acı çekmese keşke

merhaba arkadaşlar bende bu ay başlıcam tedaviye adetim 20-25 i arası ilaçlarımı aldım adetin 2.günü gidecem doktora
benimle beraber bir bayana adetin 18 .günü gel dedi doktor bana 2.günü neye göre değişiyor bu ?

öncelikle hayırlı olsun tatlım valla tam bi bilgim yok ama uzun kısa purotokol mü ne varmış her hastaya göre deyişen belki öyle bişidir valla canım bu benim 3. denemem olacak bilmediğim okadr çok şey varmışki bu kk sayesinde öğrendim 3.denemem daha bilinçli olacak anlican:

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun senin ilk denemenmi bu çünkü bende 20-25 arası adet olucam ama ilaçlar adet oldugumda doktorun muayenesinden sonra belirlenecekmiş.sen ilaçlarımı aldım deyince şaşırdım.acaba herkesmi önceden ilaç temin ediyo kafama takıldı şimdi ya...??????

benim ilk denemem tüp bebekte 2 kez aşılama yaptırdım biri tuttu diğeri tutmadı tüp bebekle ilgili çoğu şeyi bende burdan öğrendim hayırlısı olsun hepimiz için canım

ben zeynep kamilde yaptırcam ilaçlarımı doktor yazdı al soğuk biyerde sakla dedi adet olunca 2.gün gel dediler

doğrudur canım her doktorun gidişatı farklı demekki benim doktorumda adetin 2 yada 3. günü geleceksin yumurtalarının durumuna göre ilaçlarını ayarlıyıcaz demişti.neyse tedavilerimiz aynı zaman aralıklarında inşallah buradan güzel güzel haberler vermek nasip olur.

canım bende de tüplerde sıvı var...ilk denemem kimyasal gebelik...tüpleri tıkayabiliyorlarmış..ama dr.dediki çok emriyo koyalım belki tutar dedi...benim önceden çok ameliyat geçirdiğim için ameliyat yapmak istemiyorlar...sen nerde tedavi oldun doktorun kim...bu arada sana sormak istediğim bundan önceki denemelerinde kaçtane emriyo koydulr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…