- Konu Sahibi sadecedilek
-
selam arkadaşlar bu gün ilaç raporu için evrakları teslim ettim fakülte hastanesine.10 gün içinde çıkar dedi sekreter. oondan sonra adet olunca başlayacağız inşallah. heyecan bastı sanki :)
ilk iğnemi oldum bugün puregon 125 mlg:))
tabiki var canım sayıları az da olsa var endişelenme olur inşallah..
canım ben hiç duymadım ama inşallah dediğin gibi bebişin seni üzmeden gelir
ilk iğnemi oldum bugün puregon 125 mlg:))
günaydın güzel anne adyları nasılsınız bugün:[/QUOTE
GÜNAYDINNN.herzamanki gibiyiz canım kendi adıma mesai başladı akşam 7 ye kadar işyerindeyizz.
günaydın güzel anne adyları nasılsınız bugün:[/QUOTE
GÜNAYDINNN.herzamanki gibiyiz canım kendi adıma mesai başladı akşam 7 ye kadar işyerindeyizz.
canım allah kolaylık versin ben herzamanki gibi evdeyimbenmde evde mesai yapacağım bitmiyor bu ev işleri valla
Herkese merhaba ben tedaviye ocakta basladim subatta ilk tup bebek denememi yaptirdim ve pozitif sonuc aldim ama malesef 3aylikken dusurdum dusuk yapmamin sebebide rahimde perde varmis yani dogustan gelen sekil bozukluguymus rahmim T seklindeymis ve ameliyat olmam gerekiyormus doktorlar boyle soyluyor 1 ay oldu dusuk yapali simdi adet olmayi bekliyorum adet olunca ameliyat olcam hic zaman kaybetmek istemiyorum ameliyattan sonra ne zaman tup bebege baslaniyor onu merak ediyorum acaba aranizda veya cevrenizde benim durumumda olan varmi lutfen bilginiz varsa cevap yazarsaniz cok sevinirim...INSALLAH RABBIM herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimizin yar ve yardimcisi olsun..
merhaba arkadaşlar bende bu ay başlıcam tedaviye adetim 20-25 i arası ilaçlarımı aldım adetin 2.günü gidecem doktora
benimle beraber bir bayana adetin 18 .günü gel dedi doktor bana 2.günü neye göre değişiyor bu ?
merhaba arkadaşlar bende bu ay başlıcam tedaviye adetim 20-25 i arası ilaçlarımı aldım adetin 2.günü gidecem doktora
benimle beraber bir bayana adetin 18 .günü gel dedi doktor bana 2.günü neye göre değişiyor bu ?
öncelikle hayırlı olsun tatlım valla tam bi bilgim yok ama uzun kısa purotokol mü ne varmış her hastaya göre deyişen belki öyle bişidir valla canım bu benim 3. denemem olacak bilmediğim okadr çok şey varmışki bu kk sayesinde öğrendim 3.denemem daha bilinçli olacak anlican:
ben zeynep kamilde yaptırcam ilaçlarımı doktor yazdı al soğuk biyerde sakla dedi adet olunca 2.gün gel dediler
kızlar günaydın dünden beri kimse girmemişmi topiğe nerdesiniz kızlar[/QUOTE günaydın herkese günaydın canım tüp bebek tedavisi dışında neler yapıyoruz.
evet canım benim tüplerde sıvı varmış rahme doğru akıyormuş buda bebek oluşumunu önlüyormuş yani anlican tüpler harap olmuş şimdi amaliyat oldum biray önce iki ay dinlen demişti dr birayım gitti şimdi haziran sonunu bekliyorum bu arada ben 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım canım ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?