haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canim neden bu kadar umutsuzsun?
hersey insallah cok guzel olacak. allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor bir surec ama rabbim dermansiz dert vermesin.
biz elmizden geleni yapalin gerisini allaha birakalim. rabbim ol der ve olur.
insallah hepimiz sirayla bir bir mujde verecegiz buradan birbirimize...

inşallah canım yaa.. bir an öyle oldum.. arada geliyor:)

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor tedavileriniz ben hala beklemedeyim o yüzden çok yazmıyorum ama hepinizin gelişmelerini takip ediyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor tedavileriniz ben hala beklemedeyim o yüzden çok yazmıyorum ama hepinizin gelişmelerini takip ediyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun

iyi akşamlaar.. adet dönemini mi bekliyorsun? iyi dileklerin için teşekkürler:)

iyi akşamlaar.. adet dönemini mi bekliyorsun? iyi dileklerin için teşekkürler:)
canım benim tedavim haziran sonu temmuz başı gibi ben laparoskopi amaliyatı oldum 2 ay dinlenme verdi dr az kaldı artık başlamama buay ki adette doğumkontrol hapına başlicam önümüzdeki adettede tedavi süreci başlicak hayırlısıyla

geçmiş olsun canım.. evet az kalmış hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur:)

geçmiş olsun canım.. evet az kalmış hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur:)
saol canım rabbim herkezin gönlüne göre versin güzel haberlerimizi burda paylaşmayı nasp etsin inşallah. bu benim 3. denemem biraz korkuyorum açıkçası ama korkunun ecele faydası yokmuş denicez bikere daha

saol canım rabbim herkezin gönlüne göre versin güzel haberlerimizi burda paylaşmayı nasp etsin inşallah. bu benim 3. denemem biraz korkuyorum açıkçası ama korkunun ecele faydası yokmuş denicez bikere daha

canım bak tedavini de olmuşsun inşallah bu defa olur.. benim daha ilk denemem o yüzden bilgi toplamaya çalışıyorum. bu arada önceki denemelerinde tutunamadı mı bazı okuyorumda arkadaşların kan değerleri yükselmiş ama sonradan tutmamış. bir şey daha soracağım biliyorsan bebeğin kalp atışları en erken ne zaman belli oluyor? çünkü forumdan anladığım kadarıyla kan değerleri yükselsede sonradan sonuç olumsuz olabiliyor..

canım benim ilk denememde tuttu 2.5 aylık düşük oldu kan pıhtılaşması varmış bende tabi sonradan farkedildi işişten geçmişti çoktan 2. denememde negatif sonuçlandı bakalım busefer ne olacak ben 8. haftada ultrasyona girdim dr zaten bakar bakmaz bu bebekten umut yok dedi beslenememiş garibim işte bütün tahlilleri önceden yapsalar bukadar acı yaşanmaz ikinci denememde gittiğim merkez genetik araştırma yaptı kanda pıhtılaşmaçıktı şimdiki gittiğim merkezde tüplerde sıvı ortaya çıktı rahme doğru akıyormuş buda tutunmayı önler dedi amaliyat oldum inşallah busefer rabbim yüzümüze güler canım sende sorun ne

cnm umutsuzluğa kapılma bende kullandım kontrole gittim tekrar devam dedi doktor 2 gün daha devam ettim sonra işlem yapıldı

off beklemek çok zormuş yazılanları okuyana kadar çok rahattım şimdi heyecan sardı benim test tarihim 19u

haklısın canım okudukça olumlu ve olumsuz! ihtimaller artıyor.. inşallah hep iyi haberler alırız (senden de )
az zaman kalmış ama beklemek eminim cok zordur.. sabır..

hiç aklımda yokken burda yazılmıştı bende denedim bugün idrardan test yaptım negatif çıktı bakalım büyük gün 19u hayırlısı inş

canım bu gittiğim merkezde bana genetik test falan yapmadı ( bizde sorun erkek faktörü sayı az(
inşallah canım ben çok umutlandım şimdi senin için çünkü var olan problemler halledilmiş.. Rabbim bu defa kucağını doldurur inş. :))

hiç aklımda yokken burda yazılmıştı bende denedim bugün idrardan test yaptım negatif çıktı bakalım büyük gün 19u hayırlısı inş

canim sen bayagi bi erken yapmissin. 1-2 gun once yapan arkadaslar var evet ama bir gun once negatif gorup daha sonra pozitif olan arkadaslar okadar cokki. ne gerek var bu kadar erken yapip moral bozmaya :))
hem insallah tutmustur benim icime doguyor bu topikdeki arkadaslarin hepsi hayirlisiyla hamile kalacaklar...

sonra insallah baska topiklerde bebeklerimizin cinsiyetini...... kilosunu..... konusuruz artik....:))

kızlar sizlerin durumu ne ben aranıza dün katıldım netten de pek anlamıyorum yeni yeni çözmeye çalışıyorum burası biraz karısık geldi bana :)

inş cnm moralim hiç bozulmadı sadece merak ettim onun için yaptım sonuçta zamanımız var daha 4.günde transfer yapılmıştı benim olumlu yada olumsuz herşeyin hayırlısı rabbim ne derse o oluyor sonuçta ayın 19unda da böyle rahat konuşabilecekmiyim bilmiyorum ama hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…