- Konu Sahibi sadecedilek
-
canim sen bayagi bi erken yapmissin. 1-2 gun once yapan arkadaslar var evet ama bir gun once negatif gorup daha sonra pozitif olan arkadaslar okadar cokki. Ne gerek var bu kadar erken yapip moral bozmaya :))
hem insallah tutmustur benim icime doguyor bu topikdeki arkadaslarin hepsi hayirlisiyla hamile kalacaklar...
Sonra insallah baska topiklerde bebeklerimizin cinsiyetini...... Kilosunu..... Konusuruz artik....:))
kızlar sizlerin durumu ne ben aranıza dün katıldım netten de pek anlamıyorum yeni yeni çözmeye çalışıyorum burası biraz karısık geldi bana :)
canım benim ilk denememde tuttu 2.5 aylık düşük oldu kan pıhtılaşması varmış bende tabi sonradan farkedildi işişten geçmişti çoktan 2. denememde negatif sonuçlandı bakalım busefer ne olacak ben 8. haftada ultrasyona girdim dr zaten bakar bakmaz bu bebekten umut yok dedi beslenememiş garibim işte bütün tahlilleri önceden yapsalar bukadar acı yaşanmaz ikinci denememde gittiğim merkez genetik araştırma yaptı kanda pıhtılaşmaçıktı şimdiki gittiğim merkezde tüplerde sıvı ortaya çıktı rahme doğru akıyormuş buda tutunmayı önler dedi amaliyat oldum inşallah busefer rabbim yüzümüze güler canım sende sorun ne
canım bu gittiğim merkezde bana genetik test falan yapmadı( bizde sorun erkek faktörü sayı az (
inşallah canım ben çok umutlandım şimdi senin için çünkü var olan problemler halledilmiş.. Rabbim bu defa kucağını doldurur inş. :))[/QUOTEsaol canım rabbim hepimizin kucağını doldursun zaten ilk denemede genetik test felan yapılmıyor düşük olunca bende araştırma gereği duyuldu keşke daha önce yapılsa ama olacağı varmış heralde inşallah busefer yüzümüz güler
bizimkide erkek faktörü çok vahimdi durum hatta eşime ameliyat bile gerekebilirdi ogün ama şükür ki gerek kalmadı 2 tane kuzucuğum var 1.kalite inş bana sımsıkı tutunurlar da hep birlikte güzel haberler veririz birbirimize:)
canım benim allah yardımcın olsun benim dr hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne vuracaksın dedi sana neden böyle bişi dedi dr anlamadım etrafımda aynı sorunu yaşayanlarda hep iğne oluyor valla kime inanacağımızı şaşırdık ama sen iyi araştır bitanem inan kavuşupta sonradan kaybetmek çok zor ben depresyon geçirdim hemde çok şiddetli günlece dışarı çıkmadım hergün gözyaşı döktüm çok zor allah kimseye yaşatmasınçok geçmiş olsun en yakın zamanda kavuşalım bebeklerimize...bende de pıhtılaşma çıktı. o zamank idoktorum gebelikten sonra iğne dedi.şimdiki doktorum önemli değil hap bile kullanma dedi.anlamadım neden bu kadar farklı görüşler...heterizigot gibi bi şey çıkmıştı ben de...senin pıhtılaşma için ne öneriyorlar...tedavide bir şey kullanıyo musun?
canim hosgeldin aramiza ben kendimi tanitayim kisaca
bizim spern sayimiz az. ben 28 yasindayim 5 senelik evliyim 1.5 senedir korunmuyoruz.
rapor cikartmak icin biraz ugrastik. bu ilk denememiz olacak genetik test icin kromozom analizi yaptirdik. sonucunu bekliyoruz.
hayirlisiyla tedaviye baslamak icin simdi regl olmayi dort gozle bekliyorum.
bizimkide erkek faktörü çok vahimdi durum hatta eşime ameliyat bile gerekebilirdi ogün ama şükür ki gerek kalmadı 2 tane kuzucuğum var 1.kalite inş bana sımsıkı tutunurlar da hep birlikte güzel haberler veririz birbirimize:)
çok sevindim adına inşallah sonuçlarında hep pozitif çıkar.. burda güzel haberleri paylaşırız:)
çok sevindim adına inşallah sonuçlarında hep pozitif çıkar.. burda güzel haberleri paylaşırız:)
inş cnm çok sağol hepberaber inş
canım benim allah yardımcın olsun benim dr hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne vuracaksın dedi sana neden böyle bişi dedi dr anlamadım etrafımda aynı sorunu yaşayanlarda hep iğne oluyor valla kime inanacağımızı şaşırdık ama sen iyi araştır bitanem inan kavuşupta sonradan kaybetmek çok zor ben depresyon geçirdim hemde çok şiddetli günlece dışarı çıkmadım hergün gözyaşı döktüm çok zor allah kimseye yaşatmasın
canım benim allah yardımcın olsun benim dr hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne vuracaksın dedi sana neden böyle bişi dedi dr anlamadım etrafımda aynı sorunu yaşayanlarda hep iğne oluyor valla kime inanacağımızı şaşırdık ama sen iyi araştır bitanem inan kavuşupta sonradan kaybetmek çok zor ben depresyon geçirdim hemde çok şiddetli günlece dışarı çıkmadım hergün gözyaşı döktüm çok zor allah kimseye yaşatmasın
gönlünüzde ne varsa rabbim onu versin herbirinize bende 34 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve hiç korunmamıştık ilk denememiz şimdilik doktorum deyimiyle herşey yolunda inş sonuda böyle olur bu arada ben bursa jinemeddeyim
canım benim bendede var çıkolara kisti 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım sorunlarımız aynı çok şükürki bir yıldır kist beni terketti şimdi oluşmuyor ama hasar bırakmış üreme organlarımda tüpleri harap etmiş hayırlısı olsun hakkımızdaçok haklısın kolay mı!!!allah bi daha yaşatmasın.benim 5. denemem bu ay, yarın OPU m var.sorun rezerv azlığı ve çikolta kisti...bir de bu pıhtılaşma var işte..bir kimyasal gebelik oldu benim de...inşallah bu son olurrr mart bebekleri doğururuz:))
gönlünüzde ne varsa rabbim onu versin herbirinize bende 34 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve hiç korunmamıştık ilk denememiz şimdilik doktorum deyimiyle herşey yolunda inş sonuda böyle olur bu arada ben bursa jinemeddeyim
canım benim bendede var çıkolara kisti 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım sorunlarımız aynı çok şükürki bir yıldır kist beni terketti şimdi oluşmuyor ama hasar bırakmış üreme organlarımda tüpleri harap etmiş hayırlısı olsun hakkımızda
canım ben tüpleden amalitat oldum haziran sonu temmuz başı başlicam hayırlısıyla şidi bekliyorum umarım herşey güzel geçer tedavilerimizdebenimki 4 yıldır benimle çok yavaş büyüdü şükür...2 cm o yüzden almadılar...çok küçük diyolar...sen hangi aşamadasın şimdi tedavide?
canım ben tüpleden amalitat oldum haziran sonu temmuz başı başlicam hayırlısıyla şidi bekliyorum umarım herşey güzel geçer tedavilerimizde
inşallah tatlım ogünleride görürüz hep berebarseninki nisan bebeişleri olcak ozaman:)) hadi hayırlısı bakalım:)
inşallah tatlım ogünleride görürüz hep berebar
canım valla hiç bi bilgim yok bu konuda nasıl oluyor acabaarkadaslar bişi sorucam kimyasal gebelik nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?