haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

hep beraber amin diyelim :))

kızlar sizlerin durumu ne ben aranıza dün katıldım netten de pek anlamıyorum yeni yeni çözmeye çalışıyorum burası biraz karısık geldi bana :)

canim hosgeldin aramiza ben kendimi tanitayim kisaca
bizim spern sayimiz az. ben 28 yasindayim 5 senelik evliyim 1.5 senedir korunmuyoruz.
rapor cikartmak icin biraz ugrastik. bu ilk denememiz olacak genetik test icin kromozom analizi yaptirdik. sonucunu bekliyoruz.
hayirlisiyla tedaviye baslamak icin simdi regl olmayi dort gozle bekliyorum.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun en yakın zamanda kavuşalım bebeklerimize...bende de pıhtılaşma çıktı. o zamank idoktorum gebelikten sonra iğne dedi.şimdiki doktorum önemli değil hap bile kullanma dedi.anlamadım neden bu kadar farklı görüşler...heterizigot gibi bi şey çıkmıştı ben de...senin pıhtılaşma için ne öneriyorlar...tedavide bir şey kullanıyo musun?

canım benim allah yardımcın olsun benim dr hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne vuracaksın dedi sana neden böyle bişi dedi dr anlamadım etrafımda aynı sorunu yaşayanlarda hep iğne oluyor valla kime inanacağımızı şaşırdık ama sen iyi araştır bitanem inan kavuşupta sonradan kaybetmek çok zor ben depresyon geçirdim hemde çok şiddetli günlece dışarı çıkmadım hergün gözyaşı döktüm çok zor allah kimseye yaşatmasın

gönlünüzde ne varsa rabbim onu versin herbirinize bende 34 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve hiç korunmamıştık ilk denememiz şimdilik doktorum deyimiyle herşey yolunda inş sonuda böyle olur bu arada ben bursa jinemeddeyim

çok haklısın kolay mı!!!allah bi daha yaşatmasın.benim 5. denemem bu ay, yarın OPU m var.sorun rezerv azlığı ve çikolta kisti...bir de bu pıhtılaşma var işte..bir kimyasal gebelik oldu benim de...inşallah bu son olurrr mart bebekleri doğururuz:))

çok haklısın kolay mı!!!allah bi daha yaşatmasın.benim 5. denemem bu ay, yarın OPU m var.sorun rezerv azlığı ve çikolta kisti...bir de bu pıhtılaşma var işte..bir kimyasal gebelik oldu benim de...inşallah bu son olurrr mart bebekleri doğururuz:))

canım benim bendede var çıkolara kisti 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım sorunlarımız aynı çok şükürki bir yıldır kist beni terketti şimdi oluşmuyor ama hasar bırakmış üreme organlarımda tüpleri harap etmiş hayırlısı olsun hakkımızda

canim tesekkur ederim insallah rabbim emeklerimizi bosa cevirmez.

bu arada cok sevdigim bir abla hayirlisiyla diye dua etmek cok guzel ama cok istediginiz birsey varsa
"rabbim bu isi hakkimda hayirli eyle ve bana nasib et , hayirsizsada hayira cevir" diye dua edebilirsin demisti .

insallah rabbim hepimize en kisa zamanda anne olmayi tattirsin. (hayirsizsada hayira cevirsin :)

benimki 4 yıldır benimle çok yavaş büyüdü şükür...2 cm o yüzden almadılar...çok küçük diyolar...sen hangi aşamadasın şimdi tedavide?

benimki 4 yıldır benimle çok yavaş büyüdü şükür...2 cm o yüzden almadılar...çok küçük diyolar...sen hangi aşamadasın şimdi tedavide?
canım ben tüpleden amalitat oldum haziran sonu temmuz başı başlicam hayırlısıyla şidi bekliyorum umarım herşey güzel geçer tedavilerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…