haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

tatlım hakan hoca süper ben onun iyiliğini 12 yıl öncesinden biliyorum.ankarada olsam kesin ona giderdim.giden arkadaşlarım ikizleri aldılar.fiyat normal ben istanbulda yaptırdım. bizde başlarken aynı fiyatla başladık.ilaçlarını bir düzen içinde almaya dikkat et.stres yok bol bol dinlen.birde yapay yiyecek yeme kesinlikle kola gazlı içecek içme.embriyo dondurma ücretide normal.

yumurta toplandıktan sonra embriyoların tutunması için progestan isimli bir ilaç daha kullanıcaksın yada iğne verebilir dr.bir iki ilaç daha eklenebilir ama bir tanesi folik asit.yani ilaçlar öyle çok ağır değil.vucüdun tolere eder.rahat ol.ben kullanıyorum.ilaçlar sadece bebekler için.bu arada doğal beslen.

Merhaba arkadaşlar
bizde haziran ayında tüp bebek yaptırdık. Sorunumuz hareketli sperm sayısı azlığı. eşim aralık ayında varikosel ameliyatı oldu. ama hiç bir değişme olmadı. Sonuç olarak 21 mayısta tedaviye başladık 30 mayısta yumurta toplama işlemi yapıldı ve 2 haziranda da transferimiz yapıldı. bana tek embriyo transfer edildi. nedeni ise 35 yaş altına tek embriyo transfetri yapılıyormuş yasal düzenleme bu şekildeymiş. yarın test günümüz
hem ümitliyim hemde çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah hepimiz güzel haberler alırız.

evet canım bugün 2. günün en geç cumartsi transferin olur yani bebişe kavuşursun ama asıl ondan sonra sabretmek daha zor allah yardımcımız olsun hepimiz pozitif sonuçlarla gelelim inşallah buraya
Kaç günün kaldı canım ?5. gün embriyosu olduğu için çok umutluyum senden inşallah pozitif olacak.benimkilerde umarım 5. güne gelir.Bu arada senin kaç embriyo dondurdular.

Kaç günün kaldı canım ?5. gün embriyosu olduğu için çok umutluyum senden inşallah pozitif olacak.benimkilerde umarım 5. güne gelir.Bu arada senin kaç embriyo dondurdular.

canım pazartesi test günüm bugünle birlikte 5 günüm kaldı.canım benim 1 tane embriyo transfer edildi 3 tane kalmış onuda donduralım dediler ama biz kabul etmedik çünkü 29 yumurtam olmustu 18 i döllenmişti sayı 3 e düşünce sanki şans daha az gibi geldi.zaten bizdeki problem erkek faktörü oldugundan eşim tese oldu ve biz spermleri dondurduk.yani anlayacagın sonuç negatif olursa herşey sil baştan.

mrb arkadaşlar bugün gittim kontrole ikinci iğneyede başladık cetrotide diye bi iğne gonol f ye devam dedi sizce ne zaman yumuşlar toplanır eşim burda değil sadece o gün gelecek izin problemi yaşıyo kesin günü belli olsa çok iyi olacak ama

ilaç kullanımı toplamda 7 - 10 gün arası bir şeymiş doktor bişey söylemedi mi ?

canım hayırlı olsun inşallah yarın buradan güzel haberler veririz bende yarın test yaptıracağım bakalım:):18::18: nerde yaptırdın?neler hissediyorsun?

teşekkürler.. artık ben kendim için endişelenmiyorum da bebek için düşünüyorum. ama bu kadar kişi yaptırıyorsa da çok da zararlı değildir diye de düşünüyorum. inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur

Canım son kontrolllerde doktor söylüyor zaten en az 2 -3 gün öncesinden tarihi veriyorlar.

rabbim hepimizin duasını kabul buyurp evlatlarımızı bağışlasın inş şu mübarek günlerin gecelerin yüzüsuyu hürmetine amiiiiiiin:)

ilaç kullanımı toplamda 7 - 10 gün arası bir şeymiş doktor bişey söylemedi mi ?

cnm bende 2kutu gonal f 6doz şelinde son dozla birlikte bir tane cetrotide kullandım sonra tekrar kontrole gittim 2 gün daha gonal f ve cetrotide kullanmamı söyledi ertesi günde yumurtalar toplandı zaten

kızlar toplama saatını bekliyorum 14.30 gibi alcaklar beni dualarınızı bekliyorum inşallah bu yoldda olan herkese allah yardım eder

benim doktorum gerek yok dedi ama o tüp bebekci diil tabii
26 haziranda 2.deneme için gidicem teni tüpcü doktorumla görüşmeye
belki o ister ama onun sonucuda 2 haftada cıkıyormus .
vakit kaybetmesem şimdiden yaptırsam diyorum eger cok pahalı bişey diilse??
bide Ege üni.de nerden randevu alıyorum surec nasıl yazar mısınız yaptıranlar lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…