- 25 Ocak 2010
- 126
- 88
- 98
- Konu Sahibi sadecedilek
-
mrb arkadaşlar bende ayın 9 unda gonal_f 450 ile iğnelere başladım ankara anatoli da dr hakan beyle yarın ilk kontrolüm olacak gonal f ye iki kutu toplam 400 tl verdim daha da almam gereken ilaçlar var merkez raporsuz 4500 tl istedi ilaçlarda 1000 ile 1200 arası tutarmış birde eğer dondrmak istersek 500 tl vereceksin dediler inşallah tutar ve bizde bebişlerimize kavuşuruz rabbim herkese hakkında hayırlı olanı versin inşallah benim gibi bu merkezde tedavi olan var mı
arkadaşlar 4 gündür gonal f isimli bir ilaç kullanıyorum yarın kontrole gideceğim yumurtalar ortalama kaç günde toplanıyor? birde gonal f ile birlikte başka ilaç kullanan varmı? yumurta toplandıktan sonrada ilaçlar devam ediyormu? sanırım bu ilaçlarla ilgili ön yargılarım var sürekli zararlılarmış gibi hissediyorum
kızlarr dün benim yumurtalar toplandı ya şimdi bugün benim embriyoların 1. günü mü yoksa 2. günü mü bilen var mı ????
Tşk ederim canım o zaman benim bebişlerin bugün 2. günü :))canım bugün 1. günü toplandıgı gün 0 olarak kabul ediliyormuş ben sormuştum doktoruma.
Tşk ederim canım o zaman benim bebişlerin bugün 2. günü :))
Kaç günün kaldı canım ?5. gün embriyosu olduğu için çok umutluyum senden inşallah pozitif olacak.benimkilerde umarım 5. güne gelir.Bu arada senin kaç embriyo dondurdular.evet canım bugün 2. günün en geç cumartsi transferin olur yani bebişe kavuşursun ama asıl ondan sonra sabretmek daha zor allah yardımcımız olsun hepimiz pozitif sonuçlarla gelelim inşallah buraya
Kaç günün kaldı canım ?5. gün embriyosu olduğu için çok umutluyum senden inşallah pozitif olacak.benimkilerde umarım 5. güne gelir.Bu arada senin kaç embriyo dondurdular.
mrb arkadaşlar bugün gittim kontrole ikinci iğneyede başladık cetrotide diye bi iğne gonol f ye devam dedi sizce ne zaman yumuşlar toplanır eşim burda değil sadece o gün gelecek izin problemi yaşıyo kesin günü belli olsa çok iyi olacak ama
Merhaba arkadaşlar
bizde haziran ayında tüp bebek yaptırdık. Sorunumuz hareketli sperm sayısı azlığı. eşim aralık ayında varikosel ameliyatı oldu. ama hiç bir değişme olmadı. Sonuç olarak 21 mayısta tedaviye başladık 30 mayısta yumurta toplama işlemi yapıldı ve 2 haziranda da transferimiz yapıldı. bana tek embriyo transfer edildi. nedeni ise 35 yaş altına tek embriyo transfetri yapılıyormuş yasal düzenleme bu şekildeymiş. yarın test günümüz
hem ümitliyim hemde çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
yumurta toplandıktan sonra embriyoların tutunması için progestan isimli bir ilaç daha kullanıcaksın yada iğne verebilir dr.bir iki ilaç daha eklenebilir ama bir tanesi folik asit.yani ilaçlar öyle çok ağır değil.vucüdun tolere eder.rahat ol.ben kullanıyorum.ilaçlar sadece bebekler için.bu arada doğal beslen.
mrb arkadaşlar bugün gittim kontrole ikinci iğneyede başladık cetrotide diye bi iğne gonol f ye devam dedi sizce ne zaman yumuşlar toplanır eşim burda değil sadece o gün gelecek izin problemi yaşıyo kesin günü belli olsa çok iyi olacak ama
ilaç kullanımı toplamda 7 - 10 gün arası bir şeymiş doktor bişey söylemedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?