haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

transferden sonra bant kullanan varmı içinizde hiç bant kullanıyorum diye bahsetmemiş kimse ama

ben kullandım canım,zor bant kullanmak hele yazın daha da zordur ,oyuzden genelde sabah ogle aksam hap seklinde veriyorlar estrojeni ..sende doktoruna soyle buyuk ihtimal sanada bant kullanamıosan hapı onerir.

aman arkadaslar siz siz olun bahceciye gitmeyin hemsirelerle muhattap olursunuz surekli,
denedim orda evet olumsuz oldu ama sinirim inanın ondan diil .
benim canımı yaktılar sizinkinide yakmasınlarr..
bütün dünyaya haykırasım var ,cok psikolojimi bozdular .
biri başka konusur öteki baska konusur ararsın acan olmaz acınca acele 2-3 kelime cevaplar .
hic güvenin kalmaz.. sakın kızlar sakın gitmeyin bahceci mustafa bey 'e sakın

canim benim doktorum ailenizde fiziksel veya zihinsel ozurlu yada bildiginiz kromozom bozuklugu olan varmi diye sordu.
benim annemin kuzenlerinin ozurlu bir cocuklari var o yuzden kan tahlili yaptirdik.

eger 2-3 basarisiz tup bebek deneyimi yasamadiysaniz kan vererek esli kromozon analizi yaptiriyorsunuz fiyati 250 tl.
test sonucunda birsey cikmassa pgt ye yani genetik taniya gerek yok dedi doktorum. ben daha once arastirmistim embriyo basina 250tl veya bazi merkezler kactane olursa olsun hepsine 2000 tl istiyorlar. yani bayagi masrafli bir islem.

genetik tani icin sizin yapmaniz gereken bir sey yok embriyolar dollendikten sonra en az 8 hucreli olduklarinda labaratuara yollayarak testi yapiyorlar. testden saglam raporu alan embryolar anneye transfer ediliyor.

Evet kısmen hak veriyorum sana ama genelde tüm merkezlerde doktordan çok hemşireyle muhatap olunuyor sanırım ,doktorlar sanki ek iş yapıyormuş gibi kısa tutuyor görüşmeyi.Bahçeci olayı aşmış artık fabrikasyon gibi orası bir kere gittim insan seli resmen hemen çıktım inan ki.Tüp bebekte kişiye özel prosedür olması gerekiyor herkesin derdi farklı çünkü.

canim birseyi atlamisim tedaviye basladiginda testi yaptirirsan zaten transfere kadar en az 2 hafta vaktin var. yani yetisir.
labaratuarlarla goruse bilirsin. genetik tani labaratuari izmir gibi seyler yazarak google dan arata bilirsin.
veya tup bebek merkezi kendi anlasmasi oldugu labaratuara seni yonlendirir. senin durumun nedir kacinci denemen belki doktor gerek gormeyecektir.

Son düzenleme:
kızlar benim yarın test günüm ama dün koyu kahverengi lekelenmeler başladı bugünde devam ediyor. ve sol tarafımda kasılmalar var bunlar neye işaret bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

kızlar benim yarın test günüm ama dün koyu kahverengi lekelenmeler başladı bugünde devam ediyor. ve sol tarafımda kasılmalar var bunlar neye işaret bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

Canım öncelikle geçmiş olsun eminimki bebişin sana tutunmaya çalışıyor annesiii...yerleşme olurkende böyle oluyormuşşş....inşallah öyledir ..bu arada doktorunu aradın mı?böyle durumlarda iğne verebiliyorlar diye biliyorum düşük tehlikesini önlemek için...bence öncelikle doktorunla paylaş durumunu....inşallah minik mucizen seninledir tatlım.....rabbim sana bağışlasın....

adet tarihin geçtimi? beimde 15 haziran adet tarihim tırsıyorum valla....yarın inş güzel haberler alırızda....

Kızlar inşallah yarın güzel haberler alacaksınız....panik yapmayın.stres yoooooookkkk..bebeğinizi üzmeyinn....
herşey çoooooooooooooook güzel olacakkk...........

adet tarihim 17 haziran yarın transfer sonrası 12. gün kan testi yapılacak kötü haber alıcam diye öyle çok korkuyorum ki bide bu lekelenmeyi görünce korktum baya
hastaneyi aradım jelden kaynaklanabilir dediler. çok heyecanlıyım kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum. arada başım dönüyo gibi oluyo sanki ama psikolojik olarak mı oldu diyorum. ateşimde yükseliyo ama ilaçların etkiside olabilir tabi. hiç idrar testi yapmadım korkumdan. yarın ne olucak bakalım. allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah

benim 2 denemem var canım biri dondurulmus ,Ege'yi aradım,teldeki kadın cok komik ,sen desene cocugum olmuo test yaptırmak istiyorum diye gel yapalım ssk karsılar dedi..hiç anlamadım ama gidicem..

canım hayırlı olsun inşallah yarın buradan güzel haberler veririz bende yarın test yaptıracağım bakalım:):18::18: nerde yaptırdın?neler hissediyorsun?

canım ben medicanada yaptırdım. çok karışık duygular hissediyorum. bazen umutlanıyorm bazen çok karamsar oluyorum. test günüm yarın olduğu için bugün bu konudan başka birşey düşünemiyorum malesef.
kahverengi lekenmem oluyor dünden beri hastane ile görüştüm jelden olabilir dediler. onun dışında ateşimin yükseldiğini hissediyorum.
sen nerede yaptırdın belirtin varmı canım inşallah güzel haberler alırız hepimiz. allah hepimizin gönlüünün muradını verir inşallah.

canım ben genetik tanıyı yanlıs kullanmısım sanırım kromozom analizi demeliymişim ,oda bi nevi genetik tani tabiii.
pgt yöntemini biliyorum,mevur kalınmadıkca yapmıyorlar cunku embryolardan parca alınıyor ve alınan bu parcalar sonucu embtryo ölebiliyormuş..

daha biz ilk denememizi yaptıgımızda eşim yüzdeyüz tutacak diye düşünüyordu erkek olssun falan dedi(bak bide sipariş verio ) ozaman doktora sormustu,oda boyle acıklamıstı bide öyle keyif için yapmak zaten yasakmiş...

engin oral yaptı benim işlemimi pazar günü 1 civarında

ya her doktor baska bir sey diyor. kafam karisti simdi. ben burda bir kac merkezle konustum ilk gittigim merkezdeki doktor cok unlu bir prof kendisi bana pgt yi eger paran varsa yaptir tedaviyi destekleyen guzel bir islem demisti.
hatta ben kendisine embriyodan parca aliyorsunuz bir hucre eksik olacak bunun tehlikesi yokmu diye sordugumda hayir kesinlikle hic bir zarari yok embrio icin dedi.
suan gittigim merkezim gerek olursa yapariz dedi bizde kan verdik sonuc bekliyoruz.
ben bayagi bir yer arastirdim kisi basina 105 tl diyen de vardi 200 tl diyende vardi.

bu arada ben raporluyum benim bile testimi odemiyor. yani tel. bayan muhtemelen baska birseyden bahsediyor. zaten insani dinlemiyorlar bile surda 1 aydir ben ugrasiyorum hastanelerle. hemsireleri ve sekreterlei elimden gelse 1 kasik suda bogacagim. gerci onlarda gunde kac kisiyle muhattap oluyorlar lafdan anlayani var anlamayan var...kurunun yaninda yasda yaniyor anliyacaginiz.

Son düzenleme:
selam kızlar, bu gün yumurta toplamam vardı. az önce geldm eve. 15 tane yumurtam toplandı. işlemden sonra tansiyonum düşüktü biraz fazla yatırdılar beni. ama şimdi iyiyim.

cnm bende 2kutu gonal f 6doz şelinde son dozla birlikte bir tane cetrotide kullandım sonra tekrar kontrole gittim 2 gün daha gonal f ve cetrotide kullanmamı söyledi ertesi günde yumurtalar toplandı zaten

canım bende bugün kontrole gittim gonala devam birde cetrotide yazdı cumartesiye kadar bunları kullanıcam pazartesi veya salı yumurtalarım toplanacak. senin tarnsfer oldumu ne durumdasın inşallah yolundadır herşey. ben nedense bugün umutsuzluğa kapıldım o kadar uğraşıyorum boşuna sanki neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…