- Konu Sahibi sadecedilek
-
transferden sonra bant kullanan varmı içinizde hiç bant kullanıyorum diye bahsetmemiş kimse ama
transferden sonra bant kullanan varmı içinizde hiç bant kullanıyorum diye bahsetmemiş kimse ama
benim doktorum gerek yok dedi ama o tüp bebekci diil tabii
26 haziranda 2.deneme için gidicem teni tüpcü doktorumla görüşmeye
belki o ister ama onun sonucuda 2 haftada cıkıyormus .
vakit kaybetmesem şimdiden yaptırsam diyorum eger cok pahalı bişey diilse??
bide Ege üni.de nerden randevu alıyorum surec nasıl yazar mısınız yaptıranlar lutfenn
aman arkadaslar siz siz olun bahceciye gitmeyin hemsirelerle muhattap olursunuz surekli,
denedim orda evet olumsuz oldu ama sinirim inanın ondan diil .
benim canımı yaktılar sizinkinide yakmasınlarr..
bütün dünyaya haykırasım var ,cok psikolojimi bozdular .
biri başka konusur öteki baska konusur ararsın acan olmaz acınca acele 2-3 kelime cevaplar .
hic güvenin kalmaz.. sakın kızlar sakın gitmeyin bahceci mustafa bey 'e sakın
benim doktorum gerek yok dedi ama o tüp bebekci diil tabii
26 haziranda 2.deneme için gidicem teni tüpcü doktorumla görüşmeye
belki o ister ama onun sonucuda 2 haftada cıkıyormus .
vakit kaybetmesem şimdiden yaptırsam diyorum eger cok pahalı bişey diilse??
bide Ege üni.de nerden randevu alıyorum surec nasıl yazar mısınız yaptıranlar lutfenn
kızlar benim yarın test günüm ama dün koyu kahverengi lekelenmeler başladı bugünde devam ediyor. ve sol tarafımda kasılmalar var bunlar neye işaret bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?
kızlar benim yarın test günüm ama dün koyu kahverengi lekelenmeler başladı bugünde devam ediyor. ve sol tarafımda kasılmalar var bunlar neye işaret bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?
canim birseyi atlamisim tedaviye basladiginda testi yaptirirsan zaten transfere kadar en az 2 hafta vaktin var. yani yetisir.
labaratuarlarla goruse bilirsin. genetik tani labaratuari izmir gibi seyler yazarak google dan arata bilirsin.
veya tup bebek merkezi kendi anlasmasi oldugu labaratuara seni yonlendirir. senin durumun nedir kacinci denemen belki doktor gerek gormeyecektir.
canım hayırlı olsun inşallah yarın buradan güzel haberler veririz bende yarın test yaptıracağım bakalım:):18::18: nerde yaptırdın?neler hissediyorsun?
canim benim doktorum ailenizde fiziksel veya zihinsel ozurlu yada bildiginiz kromozom bozuklugu olan varmi diye sordu.
benim annemin kuzenlerinin ozurlu bir cocuklari var o yuzden kan tahlili yaptirdik.
eger 2-3 basarisiz tup bebek deneyimi yasamadiysaniz kan vererek esli kromozon analizi yaptiriyorsunuz fiyati 250 tl.
test sonucunda birsey cikmassa pgt ye yani genetik taniya gerek yok dedi doktorum. ben daha once arastirmistim embriyo basina 250tl veya bazi merkezler kactane olursa olsun hepsine 2000 tl istiyorlar. yani bayagi masrafli bir islem.
genetik tani icin sizin yapmaniz gereken bir sey yok embriyolar dollendikten sonra en az 8 hucreli olduklarinda labaratuara yollayarak testi yapiyorlar. testden saglam raporu alan embryolar anneye transfer ediliyor.
Dün bahçeci kliniğinde transferinizi Halit bey mi yaptı ? Ve 2 transfer olması beni şaşırttı bana tek transfer yapacaklarını söylediler. Benimde dün yumurtalarım toplandı. Yoksa işlem sırası beklerken yanımda bekleyen kişi sizmiydiniz acaba merak ettim :)))
ilaçların fiyatı heryerde değişiyor ne kadar ilginç herşey ticarete dökülmüş durumda.. ben iki kutusuna 480 vermiştim aynı ilacın.
canım ben genetik tanıyı yanlıs kullanmısım sanırım kromozom analizi demeliymişim ,oda bi nevi genetik tani tabiii.
pgt yöntemini biliyorum,mevur kalınmadıkca yapmıyorlar cunku embryolardan parca alınıyor ve alınan bu parcalar sonucu embtryo ölebiliyormuş..
daha biz ilk denememizi yaptıgımızda eşim yüzdeyüz tutacak diye düşünüyordu erkek olssun falan dedi(bak bide sipariş verio ) ozaman doktora sormustu,oda boyle acıklamıstı bide öyle keyif için yapmak zaten yasakmiş...
cnm bende 2kutu gonal f 6doz şelinde son dozla birlikte bir tane cetrotide kullandım sonra tekrar kontrole gittim 2 gün daha gonal f ve cetrotide kullanmamı söyledi ertesi günde yumurtalar toplandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?