haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

zamanla elenmeler oluyormuş canım çokta normalmiş böylece içinden en kalitelisini sağlıklısını seçiyorlarmış

Beylikdüzü medicana canım ya vallahi arayıp fırçalıcaktım ama gerginlik olsun istemedim şimdi yarın yine arıcaklar ,transfer günüde şikayet edicem,şimdi neme lazım embriyolarıma bişe yaparlar filan bunu bile düşünüyorum

okadarda insafsiz olamazlar herhalde, ama haklisin insanin aklina hersey geliyor.
cenim ben gecen gittigim bir hastanede beni oradan oraya yolladilar kos koca hastanede neyin ne oldugunu bilen bir insan yoktu
2. gittigimde de aynisi olunca bende salterler atti hepsini azarladim halkla ilizkilere hepsini sikayet ettim sonra gorevli bey bana eslik etti 2 gunde halledemedigim tum islemlerimi yarim saatte halledip ciktim hastaneden.
normalde ben cok sessiz biriyimdir esim bile duydugunda senmi bu dediklerini yaptin diye sasirdi.

bazen sesimizi biraz cikartmamiz gerekiyor maalesef.

mrb arkadaşlar 6 gündür gonol f kullanıyorum dünde cetrotine ye başladım yarın tekrar çağırdılar sizce kaç gün sonra yumurtalar toplanır sizin nasıl oldu kaç günde toplandı transfer olan arkadaşlar bilgi verirmisiniz benim ki kısa protokol aynı zamanda gonol f yede devam ediyorum

benim 9 gün sürdü ilaç kullanmam. 12. gün toplandı yumurtalar.

benim 9 gün sürdü ilaç kullanmam. 12. gün toplandı yumurtalar.

cevapladığın için sağol 9 gün sonunda yumurta toplanasıya kadar naptın 12.gün demişsinya arada 3 gün ne oldu seninde kısa protokolmuydu çok soru sordum kusura bakma bu arada sonucun ne canım inşallah hayırlı haberler olur

evet canım su transfer bir yapılsında sorucam ben onlara sonuçta hastanelerin tel. kayıtları var valla yoruldum canım yaaa artık sonlansın istiyorum hayırlısıyla çok başka bir stres bu

kızlar sonuç malesef negatif

Canım çok üzüldüm ama umudumuzu kaybetmemeliyiz..doktorum bana hep şunu söyledi "bu işler zor işler sabır ve zaman gerekli demişti"...bizler özel anneleriz canım bebeklerimize kolay kolay kavuşmuyoruz.....bunda da vardır bir hayırr...şimdi dinlen,kafanı rahatlat...(demesi kolay değil inan 2 kez negatifi gören biri olarak) kendini yıpratmaaa..çünkü bebişlerinin annesine ihtiyacı olacak....
olacak ama zamanı varrrrrrrrrrrr....umudunu kaybetmeeeeee.....sevgiler...

9.gün kontrole gittiğimde dr artık gonal f i ve cetrotide i kullanma dedi o gece hemşirenin söyledikleri saatte çatlatma iğnemi yaptım. bir gün sonra da yani dün yumurta toplandı. daha transfer gerçekleşmedi.

9.gün kontrole gittiğimde dr artık gonal f i ve cetrotide i kullanma dedi o gece hemşirenin söyledikleri saatte çatlatma iğnemi yaptım. bir gün sonra da yani dün yumurta toplandı. daha transfer gerçekleşmedi.

anladım canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için inşallah en kalitesinden embriyoların olur ve sana sımsıkı tutunur dua edicem senin için rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah

Merhaba kizlar
Neler olmus ben yokken cok uzuldum elfchen ve rana lutfen uzulmeyin bu uzun bir yol evet bunu bilerek basladik hepimiz zamani gelince insallah olucak zamani gelmemis demekki

Mechul mim senin icinde telefonda karisiklik olmasina sevindim 11 den 3 e dusmesi ciddi bir rakam ama allahtan karisiklik olmus canini sikma stres yapmak yasak

Bende olucem meraktan bugun ariycaklardi aramadilar daha yani bugun pgt ye girecek demislerdi cuma da transfer ama henuz arayan soran yok acaba yarin transfer olmuycakmi yada embriyolarin durumu nasil

Dileksultan 6 tane dollenmis gayet iyi bir rakam hayirlisi olur insallah hepimiz icin

Kızlar forumda birçok arkadaşa 2 embriyo transferi yapılmış şartlar sağlanmadığı halde ,benim merkezim tek embriyo dedi tamam yasakta yasaksa bu herkese yasak değilmi ? Madem böyle birşey var bende 2 embriyo transferi yapan yerde yaptırmak isterdim açıkcası

Evet canım şükür ki karışıklıkmış valla nasıl bir karışıklıksa onuda anlamadım o ayrı.hani filmlerde tahliller karışırya o hesap

banada 2 embriyo transfer edildi 1 kızım var toplamda 3. denemem yaşımda 28 çok ama çok şaşırdım 2 embriyo dediklerinde kalp ritmin bozuldu sanki çünkü bende yasak diye biliyordum hiç hazır değildim

Evet canım şükür ki karışıklıkmış valla nasıl bir karışıklıksa onuda anlamadım o ayrı.hani filmlerde tahliller karışırya o hesap

Neyseki gec anlasilan bir karisiklik olmadi allahtan esin aramis sormus yoksa sen yerdin kendini senin ne zaman olucak transferin haber yok sanirim.

banada 2 embriyo transfer edildi 1 kızım var toplamda 3. denemem yaşımda 28 çok ama çok şaşırdım 2 embriyo dediklerinde kalp ritmin bozuldu sanki çünkü bende yasak diye biliyordum hiç hazır değildim
Allah kızını bağışlasın canım istanbulda mı yaptırdın peki benim olmazsa bir dahakine orda yaptırım bari

11 den 9 gayet iyi bence de...hayırlısı olsun inşallah kaliteli 3-5 tane olsa yeter zaten...transfer sayısı belli sonuçta.tek artısı dondurulmuşların olur fazla embriyon olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…