- Konu Sahibi sadecedilek
-
zamanla elenmeler oluyormuş canım çokta normalmiş böylece içinden en kalitelisini sağlıklısını seçiyorlarmışallah allah. bir de sen arayıp sorsan aslında. aklın kalmaz hem. hayırlısı olsun inş. 1 tane de kalsa kaliteli olsun, allah nasip etsin yeter.sonuçta hepimiz 1 tane embriyodan oluşmadık mı? ay şimdi ben de tedrgin oldum. benim zaten 6 tane bir de düşerse sayısı(
Beylikdüzü medicana canım ya vallahi arayıp fırçalıcaktım ama gerginlik olsun istemedim şimdi yarın yine arıcaklar ,transfer günüde şikayet edicem,şimdi neme lazım embriyolarıma bişe yaparlar filan bunu bile düşünüyorumcanim ya hangi merkez bu yaa. neden insanlarin kafasini karistirip insani tedirgin ediyorlar ki?
madem esin ardiginda yanlis anlasilma oldugu anlasilmis seni tekrar arayip bunu bizzat sana aciklamasi gerekmezmiydi.
ya her merkezde pisikolog var bunlar ne ise yariyorlar anlamiyorum.
ben olsan arar hepsine guzel bir firca cekerdim. hem icin rahat eder :))
canim 3 tanede olsa yeterli insallah sana simsiki tutunurlar sende buradan bize mujde verirsin....
Beylikdüzü medicana canım ya vallahi arayıp fırçalıcaktım ama gerginlik olsun istemedim şimdi yarın yine arıcaklar ,transfer günüde şikayet edicem,şimdi neme lazım embriyolarıma bişe yaparlar filan bunu bile düşünüyorum
mrb arkadaşlar 6 gündür gonol f kullanıyorum dünde cetrotine ye başladım yarın tekrar çağırdılar sizce kaç gün sonra yumurtalar toplanır sizin nasıl oldu kaç günde toplandı transfer olan arkadaşlar bilgi verirmisiniz benim ki kısa protokol aynı zamanda gonol f yede devam ediyorum
benim 9 gün sürdü ilaç kullanmam. 12. gün toplandı yumurtalar.
okadarda insafsiz olamazlar herhalde, ama haklisin insanin aklina hersey geliyor.
cenim ben gecen gittigim bir hastanede beni oradan oraya yolladilar kos koca hastanede neyin ne oldugunu bilen bir insan yoktu
2. gittigimde de aynisi olunca bende salterler atti hepsini azarladim halkla ilizkilere hepsini sikayet ettim sonra gorevli bey bana eslik etti 2 gunde halledemedigim tum islemlerimi yarim saatte halledip ciktim hastaneden.
normalde ben cok sessiz biriyimdir esim bile duydugunda senmi bu dediklerini yaptin diye sasirdi.
bazen sesimizi biraz cikartmamiz gerekiyor maalesef.
kızlar sonuç malesef negatif
kızlar sonuç malesef negatif
cevapladığın için sağol 9 gün sonunda yumurta toplanasıya kadar naptın 12.gün demişsinya arada 3 gün ne oldu seninde kısa protokolmuydu çok soru sordum kusura bakma bu arada sonucun ne canım inşallah hayırlı haberler olur
9.gün kontrole gittiğimde dr artık gonal f i ve cetrotide i kullanma dedi o gece hemşirenin söyledikleri saatte çatlatma iğnemi yaptım. bir gün sonra da yani dün yumurta toplandı. daha transfer gerçekleşmedi.
Evet canım şükür ki karışıklıkmış valla nasıl bir karışıklıksa onuda anlamadım o ayrı.hani filmlerde tahliller karışırya o hesapMerhaba kizlar
Neler olmus ben yokken cok uzuldum elfchen ve rana lutfen uzulmeyin bu uzun bir yol evet bunu bilerek basladik hepimiz zamani gelince insallah olucak zamani gelmemis demekki
Mechul mim senin icinde telefonda karisiklik olmasina sevindim 11 den 3 e dusmesi ciddi bir rakam ama allahtan karisiklik olmus canini sikma stres yapmak yasak
Bende olucem meraktan bugun ariycaklardi aramadilar daha yani bugun pgt ye girecek demislerdi cuma da transfer ama henuz arayan soran yok acaba yarin transfer olmuycakmi yada embriyolarin durumu nasil
Dileksultan 6 tane dollenmis gayet iyi bir rakam hayirlisi olur insallah hepimiz icin
Kızlar forumda birçok arkadaşa 2 embriyo transferi yapılmış şartlar sağlanmadığı halde ,benim merkezim tek embriyo dedi tamam yasakta yasaksa bu herkese yasak değilmi ? Madem böyle birşey var bende 2 embriyo transferi yapan yerde yaptırmak isterdim açıkcası
Evet canım şükür ki karışıklıkmış valla nasıl bir karışıklıksa onuda anlamadım o ayrı.hani filmlerde tahliller karışırya o hesap
Allah kızını bağışlasın canım istanbulda mı yaptırdın peki benim olmazsa bir dahakine orda yaptırım baribanada 2 embriyo transfer edildi 1 kızım var toplamda 3. denemem yaşımda 28 çok ama çok şaşırdım 2 embriyo dediklerinde kalp ritmin bozuldu sankiçünkü bende yasak diye biliyordum hiç hazır değildim
Canım benim dün 11 embriyo vardı.Bügun aradılar 4 tane var 1 i kötü durumda dediler ben tabi teli kapadım eşimi aradım başladım ağlamaya 11 embriyodan 3 'e düşmesi beni şok etti eşime dedim demekki çok kalitesizler dayanamıyorlar yarına hiç kalmaz.eşim merkezi aramış nasıl olur diye onlarda yanlış anlaşılma var herhalde 9 tane embriyonuz var su an demişler. Anlayacağın halen anlamadım olaydan birşey yalan mı söylüyorlar yaa.aslında sorun 3 embriyo kalması değil nasip kısmet sonuçta ama 11 den 3 e düşmesi çok canımı sıkmıştı sanırım karışıklık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?