- Konu Sahibi sadecedilek
-
banada 2 embriyo transfer edildi 1 kızım var toplamda 3. denemem yaşımda 28 çok ama çok şaşırdım 2 embriyo dediklerinde kalp ritmin bozuldu sankiçünkü bende yasak diye biliyordum hiç hazır değildim
11 den 9 gayet iyi bence de...hayırlısı olsun inşallah kaliteli 3-5 tane olsa yeter zaten...transfer sayısı belli sonuçta.tek artısı dondurulmuşların olur fazla embriyon olursa..
Allah kızını bağışlasın canım istanbulda mı yaptırdın peki benim olmazsa bir dahakine orda yaptırım bari
yasal oalrak ilk iki denmede 1 tane, 3. denmeden sonra 2 tane transfer hakkın var zaten.3. denemen olduğu için gayet normal belki ikiz olur:)
evet canım bende dondurulmuş kalsın istiyorum en azından 1 -2 tane umut olur negatif olursa valla her adımı heyecanmış bu işin
11 den 9 gayet iyi bence de...hayırlısı olsun inşallah kaliteli 3-5 tane olsa yeter zaten...transfer sayısı belli sonuçta.tek artısı dondurulmuşların olur fazla embriyon olursa..
ben çocuk varsa sadece 1 embriyo transfer edilebilir sanıyordum iyi ki 2 yaa inş tutunmuşlardır
Neyseki gec anlasilan bir karisiklik olmadi allahtan esin aramis sormus yoksa sen yerdin kendini senin ne zaman olucak transferin haber yok sanirim.
Merhaba kizlar
Neler olmus ben yokken cok uzuldum elfchen ve rana lutfen uzulmeyin bu uzun bir yol evet bunu bilerek basladik hepimiz zamani gelince insallah olucak zamani gelmemis demekki
Mechul mim senin icinde telefonda karisiklik olmasina sevindim 11 den 3 e dusmesi ciddi bir rakam ama allahtan karisiklik olmus canini sikma stres yapmak yasak
Bende olucem meraktan bugun ariycaklardi aramadilar daha yani bugun pgt ye girecek demislerdi cuma da transfer ama henuz arayan soran yok acaba yarin transfer olmuycakmi yada embriyolarin durumu nasil
Dileksultan 6 tane dollenmis gayet iyi bir rakam hayirlisi olur insallah hepimiz icin
bence sen ara bi sor!!yarın hemen çık gel de diyebilirler...
bence sen ara bi sor!!yarın hemen çık gel de diyebilirler...
transferin ne zamandı?kaç günün var teste:)
Evet aradim simdi iyiki aramisim ama yarin saat 13:30 da merkezde olun dediler 5 tane yumurta pgt den cikicaklarmis o saatte eger yumurtalarim pgt dende gecerse transfer olucak.insallah pgt den gecerler dua edin arkadaslar bana
Evet aradim simdi iyiki aramisim ama yarin saat 13:30 da merkezde olun dediler 5 tane yumurta pgt den cikicaklarmis o saatte eger yumurtalarim pgt dende gecerse transfer olucak.insallah pgt den gecerler dua edin arkadaslar bana
6. günüm bugün bir 6 daha lazım yani:)))
kızlar sonuç malesef negatif
12. günde yapıcaksın sende...benim doktorum 10. gün istiyo:)ona bile zor sabrediyorum hep 9. gün yapıyorum.ama hiç iyi bişi değil erken yapmak.mecburen test günü gene yaptırıyosun boşuboşuna...
arkadaşlar ben de temmuz döneminde 2. denememi yaptıracağım.internette okuduğum kadarıyla tüp bebek tedavisi sırasında coraspin kullanılıyormuş. düşük yapmış olup da tekrar hamile kalan tanıdıklarımın doktorları da corapin kullandırıyormuş.nedeni ise kanı sulandırdığı için düşüğü engelliyormuş tedavi sırasında da embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş yalnız gebeliğin 8. ayında bırakılıyormuş kanı sulandırdığı için.
siz şu an tedavi aşamasındasınız diye sizlere sormayı uygun gördüm.aranızda coraspin kullanan var mı yoksa bu konuyu doktorunuzla görüşüp bana bilgi verebilir misiniz?bir de bana ilk tedavide doktorum ısrarla enerji içeceği içmemi söylemişti.ama enerji içeceklerinde hamilelerin içmesi sakıncalıdır diye yazıyor.bu konuda da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizi boşa çıkarmasın AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?