- Konu Sahibi sadecedilek
-
canım asla gitmem dediğin yer neresi bilgi verebilirmisinmerhaba, arkadaslar
cumamiz hayirli olsun....
Gönlümüzden geçen bütün güzelliklerin gerçek olması duasıyla; Hayırlı,mutlu,umutlu sabahlar....
perven canim mesaj yazmissin bana ama benim mesaj sayim dolmadigi icin cevap veremedim sana ozelden.
ben genart da yaptiriyorum tedavimi . daha tedaviye baslamadim insallah 1 hafta sonra baslayacagim.
arkadasimda anatoliada tedavi oldu suan ikizlerine hamile :))
ikimizinde ilk denemesi.
benim genarti secmemin sebebi 1. ssk anlasmasi var ikincisi paraci bir yer degil. biz esimle cok tatmin ve rahatlamis bir sekilde ayrildik merkezden. tabi herkezin beklentisi daha farkli ben daha genarta para filan vermedim. ben kararimi verdim ama merkezin hic bir garantisi yok orada yaptiracagima dair yinede ben ariyorum soruyorum onlar suan pek ilgilenmiyorlar. ilk gorusme yapmak icin gittigim ve asla burada yaptirmam dedigim bir merkez var orasi hala beni nasilsiniz ne yaptiniz diye sormak icin ariyor...:))
yani ne istedigine bagli ve insanin icine sinmesi onemli doktoruna guvenmen lazim.
güzel haberler verirsin burdan inşaallah bize de destek olursun, bakalım yarınki görüşmeden sonra başlar belki heyecan bir de doktorumun diyeceklerine bağlı...
cnm forumda yeni oldugum için özelden yazamıyomuşum sana...
konusmana gerek yok engin oral gerekeni kendisi yapıyo zaten merak etme...
ayyyy çok sevindimmmm, seni takip ediyorum valla Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
amiin bitanem sağol senide güldürsün inş.
engin bey çok iyi anlayışlı bi doktor hatta bana transferde 5 tane koyuyum beşiz olsun die espri yapmıştı))) bugün transferin 5. günü 22 haziran test bakalm hayırlısı...
Kizlar merhaba pgt sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
Olsun canım sağlıklı olsunda dediğin gibi 1 tane olsun transfer ne zaman peki ? benim yarın transferim var saat 10 daKizlar merhaba pgt sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
Olsun canım sağlıklı olsunda dediğin gibi 1 tane olsun transfer ne zaman peki ? benim yarın transferim var saat 10 da
hadi hayırlısı bakalım, çok heyecanladım benimki ne zaman olacak acaba?
durumları nasıl canım haber geliyormu ?senin çarşamba mı toplanmıştı yumurtalar
Bende aynen öyleyim yarın bebeğime kavuşucam inşallah canım inşallah bebişler tutunur bizede...İyilerdir merak etme aksi birşey olsa ararlar zaten hoş beni her aradıklarında 2 tane elenmiş oluyor ama nasıl neden bilemiyorumçarşamba toplanmıştı dün aradılar işte bu gün aramadılar, yarın arayacaklar inşallah.
çocuk sahibi olmak da böyle bir his mi acaba hep aklım embriyolarda.acaba nasıllar iyi durumdalar mı falan diye düşünüyorum sürekli.hala 6 taneler mi vs vs.. çok garip bi ruh hali..
selam kızlar.. nasılsınız? ben heyecanlıyım acaba ne zaman trasferim olacak diye düşünüp duruyorum.
benim yumurtalarım çarşamba toplandı ama hala gaz sancisi benzeri bir ağrım var. acaba normal mı bilmiyorum. normal dururken değil de eğilirken oturup kalkarken özellikle de tuvalette iken yani karnımın sıkıştığı pozisyonlarda sanki gazlıymışım da gaz ağrı yapıyormuş gibi bir ağrım oluyor. ne dersiniz normal mi?
7 gün boyunca hangi iğneleri kullandın ne zaman başladın bilgi verirmisin
benim rezervim az diye farklı bir protokol uyguluyor doktorum.reglin 2. günüden itibaren 5 gün,günde 2 adet klomen hap kullanıyorum.4. günden itibaren de 150 mg menapur toplam 7 gün kullandım.dün OPU oldu.5 yumurtanın 4 ü işlem görmüş.3 ü döllenmiş.yarın büyük ihtimalle transferim var.tabii kaliteleri de yarın belli olacak ama hiç kötü bir şey getirmiyorum aklıma.1. kalite olcak diye şartlandırdım kendimi:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım
büyük ihtimal kullandığın progesteron desteği gaz yapıyordur.ben de aynı durumdayım dün ilk jelimi kullandım bütün gece karnım ağrıdı,patlıycak gibi oldum...geçen denemelerim de de aynı olmuştu.diğer bir nedende eğer çok yumurta toplandıysa oluyor sanırım.eğer öyle bir durum varsa doktorunu ara derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?