haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım asla gitmem dediğin yer neresi bilgi verebilirmisin

güzel haberler verirsin burdan inşaallah bize de destek olursun, bakalım yarınki görüşmeden sonra başlar belki heyecan bir de doktorumun diyeceklerine bağlı...

cnm forumda yeni oldugum için özelden yazamıyomuşum sana...
konusmana gerek yok engin oral gerekeni kendisi yapıyo zaten merak etme...

bu arada benim reglim bir türlü gelmediği için doktorum progesteron verdi benimki temmuza sarkıyor bu durumda, bu arada ben salak gibi kan testlerini troit be prolaktin teslerini akşam yaptım doktorum bilgi vermediği için değerler yüksek çıktı haliyle yıkıldım, sonra kısa bir araştırmanın ardından sabah yapmam gerektiğini öğrendim, umarım iptal olmaz çünkü öğretmen olduğum için kendimizi ona göre hazırladık...

ayyyy çok sevindimmmm, seni takip ediyorum valla Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

amiin bitanem sağol senide güldürsün inş.
engin bey çok iyi anlayışlı bi doktor hatta bana transferde 5 tane koyuyum beşiz olsun die espri yapmıştı ))) bugün transferin 5. günü 22 haziran test bakalm hayırlısı...

Kizlar merhaba pgt sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel

:))) benim rahimde perde vardı ameliyatımı da o yaptı çok memnunum kendisinden negatif olsa bile yine onunla devam ederim, görüşmeye gittiğimizde çok konuşamadık yoğundu, en çok sürekli arayıp kızım nasılsın nasıl oldun demesi tedavi bittikten sonra bile bir şey sormak için hemşiresini aradığımda kendisinin geri araması acayip mutlu ediyor, az kalmış güzel haberler alır ve verirsin inşallahhhh

Kizlar merhaba pgt sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel

canım arkadaşımın ilkinde 10 tane varmış olmadı, 2.sinde sadece 1 tane vardı ve tuttu ki hiç umudu yoktu, sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah

Olsun canım sağlıklı olsunda dediğin gibi 1 tane olsun transfer ne zaman peki ? benim yarın transferim var saat 10 da

durumları nasıl canım haber geliyormu ?senin çarşamba mı toplanmıştı yumurtalar

çarşamba toplanmıştı dün aradılar işte bu gün aramadılar, yarın arayacaklar inşallah.

çocuk sahibi olmak da böyle bir his mi acaba hep aklım embriyolarda.acaba nasıllar iyi durumdalar mı falan diye düşünüyorum sürekli.hala 6 taneler mi vs vs.. çok garip bi ruh hali..

Bende aynen öyleyim yarın bebeğime kavuşucam inşallah canım inşallah bebişler tutunur bizede...İyilerdir merak etme aksi birşey olsa ararlar zaten hoş beni her aradıklarında 2 tane elenmiş oluyor ama nasıl neden bilemiyorum

büyük ihtimal kullandığın progesteron desteği gaz yapıyordur.ben de aynı durumdayım dün ilk jelimi kullandım bütün gece karnım ağrıdı,patlıycak gibi oldum...geçen denemelerim de de aynı olmuştu.diğer bir nedende eğer çok yumurta toplandıysa oluyor sanırım.eğer öyle bir durum varsa doktorunu ara derim...

7 gün boyunca hangi iğneleri kullandın ne zaman başladın bilgi verirmisin

benim rezervim az diye farklı bir protokol uyguluyor doktorum.reglin 2. günüden itibaren 5 gün,günde 2 adet klomen hap kullanıyorum.4. günden itibaren de 150 mg menapur toplam 7 gün kullandım.dün OPU oldu.5 yumurtanın 4 ü işlem görmüş.3 ü döllenmiş.yarın büyük ihtimalle transferim var.tabii kaliteleri de yarın belli olacak ama hiç kötü bir şey getirmiyorum aklıma.1. kalite olcak diye şartlandırdım kendimi:)

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım

evet jel kullanıyorum.büyük ihtimal ondandır 15 yumurtam toplandı çok mu bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…