- Konu Sahibi sadecedilek
- #1.021
maşallah iyi gidiyosun arkadasım:))
Cnm sen kac tane okudun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah iyi gidiyosun arkadasım:))
Cnm okuycaksan niye sorun olsun ekliyorum hemen listeye:)
ozo83 canım ben 45 tane okudum ama okumadan sayı verebiliyor muyuz??verebiliyorsak 400 tane yaz toplam 445 olsun olur mu???
Ozo canim benim yazdiklarimi gormedin mi? Yukarda bugunluk sayiyi yazmistim.
kızlar bide meryem suresi okuyalım 41 adet okunuyor diye biliyorum![]()
kızlar bide meryem suresi okuyalım 41 adet okunuyor diye biliyorum![]()
canım ben sadece 41 adet diye biliyorum bugün sen dinlen şart deyil bugün olması okudukça paylaşırız inşallahCNm 41 kere ama 41 gun boyunca hergun 1 kere okunmasi gerekiiyomus ole duydum dedigin gibiyse okuyalim ama ben bugun okadar cok okudumki yoruldum bebislerimde yoruldu okuyabildigim kadar deniyim bakalim
canım ben sadece 41 adet diye biliyorum bugün sen dinlen şart deyil bugün olması okudukça paylaşırız inşallahbebişlerini yorma fazla annesi
![]()
teyzesi yesin onları bizim bebişlerimiz çok şanslı birsürü teyzeleri olacakHersey onlar icin encan teyzesi:)
teyzesi yesin onları bizim bebişlerimiz çok şanslı birsürü teyzeleri olacak![]()
inşallah tatlım pozitif düşünki pozitif sonuç al ben busefer öyle yapmaya karar verdim önceki denemelerimde hep olumsuz düşündüm bakalım işe yarıyor muEvt gercekten insallah hayirla hamile kalirsam dogum zamani gelince bu ekibi gormek istiyorum yanimda:)
inşallah tatlım pozitif düşünki pozitif sonuç al ben busefer öyle yapmaya karar verdim önceki denemelerimde hep olumsuz düşündüm bakalım işe yarıyor mu![]()
tabiki de canım olumlu düşün sev karnını ben ilk denememde öyle yapmıştım başarılıda oldum ama çabuk kaybettim bakalım busefer 15 yıl sonra mucizem gelecek mi 15 yıl dile koly demiBen tutucak diye diye kendimi alistirdim diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum:) bebislerim benle ole diyorum surekli
Cnm sen kac tane okudun?
etmez olurmuyuz tatlım biz kaderdaşız birbirimize dua etmicezde kime edicez demi yanihayırlı kandiller arkadaslar kandiliniz mübarek olsun ben bu geceki ibadetlerimde sizlerede dua ettim sizlerde dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim rabbim şu mübarek gecede hepimizin gönlüne göre versin inş ben arapça bilmediğim için pek bişi okuyamıyorum okuyabilenler dualarınızı benden esirgemeyin ltf hayırlı aksamlar hayırlı kandiller
tabiki de canım olumlu düşün sev karnını ben ilk denememde öyle yapmıştım başarılıda oldum ama çabuk kaybettim bakalım busefer 15 yıl sonra mucizem gelecek mi 15 yıl dile koly demi![]()