haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

CNm 41 kere ama 41 gun boyunca hergun 1 kere okunmasi gerekiiyomus ole duydum dedigin gibiyse okuyalim ama ben bugun okadar cok okudumki yoruldum bebislerimde yoruldu okuyabildigim kadar deniyim bakalim
canım ben sadece 41 adet diye biliyorum bugün sen dinlen şart deyil bugün olması okudukça paylaşırız inşallah :54:bebişlerini yorma fazla annesi :46::21:

Evt gercekten insallah hayirla hamile kalirsam dogum zamani gelince bu ekibi gormek istiyorum yanimda:)
inşallah tatlım pozitif düşünki pozitif sonuç al ben busefer öyle yapmaya karar verdim önceki denemelerimde hep olumsuz düşündüm bakalım işe yarıyor mu:9::9::9::9:

hayırlı kandiller arkadaslar kandiliniz mübarek olsun ben bu geceki ibadetlerimde sizlerede dua ettim sizlerde dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim rabbim şu mübarek gecede hepimizin gönlüne göre versin inş ben arapça bilmediğim için pek bişi okuyamıyorum okuyabilenler dualarınızı benden esirgemeyin ltf hayırlı aksamlar hayırlı kandiller

Ben tutucak diye diye kendimi alistirdim diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum:) bebislerim benle ole diyorum surekli
tabiki de canım olumlu düşün sev karnını ben ilk denememde öyle yapmıştım başarılıda oldum ama çabuk kaybettim bakalım busefer 15 yıl sonra mucizem gelecek mi 15 yıl dile koly demi:43:

Cnm sen kac tane okudun?

canım ben baska topicte arkadaslarla tefriciye okuduğumuz için burda meryem suresine katılayım dedim ama onu çok okuyamadım:((
ama yarınki tefriciyenize katılabilirim hem sizler için hem diğer arkadaslar için okurum;))nasip olursa 200 okurum canım yarın...

hayırlı kandiller arkadaslar kandiliniz mübarek olsun ben bu geceki ibadetlerimde sizlerede dua ettim sizlerde dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim rabbim şu mübarek gecede hepimizin gönlüne göre versin inş ben arapça bilmediğim için pek bişi okuyamıyorum okuyabilenler dualarınızı benden esirgemeyin ltf hayırlı aksamlar hayırlı kandiller
etmez olurmuyuz tatlım biz kaderdaşız birbirimize dua etmicezde kime edicez demi yani:54:

Bu arada gunluk tutuyorum ilk gunden beri transferimi yazdim her gun ne yedim ne ictim ne yaptim teyzeleriyle konustuklarimi yazdim ruyasini gorup beni arayan herkesin ismini belirttim surekli onlara cok sevdigimizi babasi ve benim icin hayatlarimizin anlami olduklarini onlar icin herseyi yapmaya hazir oldugumuzu yazdim daha bi suru sey Rabbim nasip ederde carsamba hYirli hbrler alirsak eger 9 ay boyunca yazicam bebeklerime onlarla konusucam ilerde okuycaklar anneleri neler yasamis neler hissetmis offff gozlerim doldu 7 gundur ilk defa umarim sevinc gozyaslarimdir bunlar...

tabiki de canım olumlu düşün sev karnını ben ilk denememde öyle yapmıştım başarılıda oldum ama çabuk kaybettim bakalım busefer 15 yıl sonra mucizem gelecek mi 15 yıl dile koly demi:43:

Aynen cnm ama mucizeler hic bitmiyo yengem 30 yil sonra hamile oldu 45 yasindaydi tedaviler 8 asilama 2 tup sayisiz yumurta takibi 2 kere tuttu dustu ve tedaviyi biraktilar 4 sene sonra kendi kendne gebe kaldi veren veriyo cnm benim nasip

Back
X