haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

merhaba arkadaslar, nasilsiniz?
300 tane okudum aksama kadar okumaya devam edecegim. toplam sayiyi aksam yazarim tekrar. bu arada meryem suresinide okuyacagim insallah. meryem suresinde baska bir arkadasinda dedigi gibi secde ayeti var secde etmeyi unutmayalim.
lichia ne guzel yapmissin canim kendini eklemissin ben yeniden listeyi kopyaliyorum asagiya. kendi elimdeki listemede ekliyorum.

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6-ozo83
7-encan
8-h_derya
9-lichia

saolun kızlar hakkımızda hayırlısı artık bir arkadaşım aradı şimdi bugun miraç kandili ve duaların kabul olduğu gece okunması gereken duaların hepsini oku dedi dedim ben 2 gündür okuyorum :) hatta 9 kişi birlikte okuyoruz.:))

Son düzenleme:
kızlar bende başladım tefriciye okumaya biraz geç kaldım ama bugün çok yoğundum bendende 200 adet yazarmısınız:34:

kızlar tekrar Miraç Kandiliniz mübarek olsun...dualarınız kabul olsun inşallah...ben bugün doktoruma gittim kontrole...muayenemi oldum lucrine ve estrofeme devam..estrofemi p.tesi 2 ye çıkart dedi...c.tesi tekrar kontrol var.haziranın son haftası transfer olabilirmiş.c.tesi belli olacak......bu arada yolda okurum dedim ama çok berbat bir yolculuk geçirdim okuyamadım ama şimdi okuyacammm.....Rabbim dualarınızı, tövbelerinizi kabul etsin....gönlünüzdekilerin hayırlısını versin inşallah.....başlıyorummm uyumadan okuyayımmm çoooooooook yorgunummm....umarım bu kadar emeğimiz boşa gitmezz.sevgiler....

kızlar birde bugün namaz var 12 rekat her rekatta 1 fatiha 10 ihlas okunacak hacet namazı diye niyet edilecek tıransveri olan arkadaşlar hariç benimgibi beklemede olan arkadaşlar kılabilir namazdan sonra dünyalık ne istersen dua ile rabbimize yalvaralım inşallah:49:

kızlar birde bugün namaz var 12 rekat her rekatta 1 fatiha 10 ihlas okunacak hacet namazı diye niyet edilecek tıransveri olan arkadaşlar hariç benimgibi beklemede olan arkadaşlar kılabilir namazdan sonra dünyalık ne istersen dua ile rabbimize yalvaralım inşallah:49:

Cnm bizler icinde dua et olurmu ben transferliyim

Meryem senden bugunluk 400 mu devami varmi yaziyimmi
Ayrica polik cnm senden ne kdr bugun

kızlar tekrar Miraç Kandiliniz mübarek olsun...dualarınız kabul olsun inşallah...ben bugün doktoruma gittim kontrole...muayenemi oldum lucrine ve estrofeme devam..estrofemi p.tesi 2 ye çıkart dedi...c.tesi tekrar kontrol var.haziranın son haftası transfer olabilirmiş.c.tesi belli olacak......bu arada yolda okurum dedim ama çok berbat bir yolculuk geçirdim okuyamadım ama şimdi okuyacammm.....Rabbim dualarınızı, tövbelerinizi kabul etsin....gönlünüzdekilerin hayırlısını versin inşallah.....başlıyorummm uyumadan okuyayımmm çoooooooook yorgunummm....umarım bu kadar emeğimiz boşa gitmezz.sevgiler....

Cnm hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin cnm benim kac tane okursan listeye eklersin olurmu

Back
X