- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.141
iyi geceler kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. ben kötüyüm bu gün biraz. yumurta toplamadan beri devam eden kabızlığım bu gün had safhaya ulaştı. kabızlığı gidermek için sürekli meyve yemek,kabızlık ilacı, sinameki çayı şu bu üstüne bir de zaten kullandığım ilaçlar derken midem haşat oldu. zaten midem sorunludur. iyi gelecek şey haşlanmış patates ama o da kabızı çoğaltır diye yiyemiyorum. doğru dürüst bişey de yemedim bu gün..(
yarın transferim var, umarım midem böyle olmaz yarın da,ne olur bana dua edin, hem yarın için hem de midem için..
Gunaydin kizlar
Evet bende 500 tefriciye yazin simdilik 21 ine kadar daha fazla olursa soylerim zaten.bu arada benim test tarihim 27 haziran bugun 3. Gunum zaman ne kadar yavas ilerliyor bilemezsiniz.
Günaydın arkadaşlaarrr,
Öğlende randevum var umarım her şey çok güzel gidiyordur, bu gün toplama tarihim belli olur sanıyorum, dualarınızda beni de unutmayın. ozo ben de 1000 adet tefriciye 21 ine kadar okurum.Meryem suresini okuyamam çünkü malesef ki kuran bilmiyorumgörüşmek üzere hoşçakalın....
tamam cnm yazdım meryemde okuyabılırmısın ? yazayımmı
Günaydın arkadaşlaarrr,
Öğlende randevum var umarım her şey çok güzel gidiyordur, bu gün toplama tarihim belli olur sanıyorum, dualarınızda beni de unutmayın. ozo ben de 1000 adet tefriciye 21 ine kadar okurum.Meryem suresini okuyamam çünkü malesef ki kuran bilmiyorumgörüşmek üzere hoşçakalın....
listeye ssönmez de eklendi kızlar
arkadaşlar ilk benım test tarıhım 21 haziran ardımdan polik geri kalanları sırayla hallederiz daha en erken olana en az 20 gun var herhalde o sırayı daha sonrada halledebılırız ben sımdı kım neyı ne kadar okuycak lısteyı yazıyorum asagıdakı gıbı dahıl olmak ısteyenler eklerlerse adlarını ıyı olur.
21 hazirana kadar
meryem suresi
encan:3
lichia:10
ozo83:28
salat-ı tefriciye
encan:500
pinpol:1500
lichia:300
polik:644
meryem:1000
ssönmez:500
ozo83:0
Meryemi okumayayim ben tefriciyeye devam edeyim. İlk 500 dedim ama 21 ine kadar 1000 olur buyuk ihtimal
cnm 144 daha oku ozaman 644 yanı sayı doldu tamam ben hıc salatı tefrıcıye okuyamıycam anca meryem okurum dun aksam 5 tane okudum uzun olunca vakıt alıyo.
Encan,polik,meryem, ve ben okeyledik pinpol lichia ve hderyada cevap versinlerde bana hersey uyar dileksultan ve ssonmezde var tabi
canim dogrumu anladim ben 21. hazirana kadar 1500 tanemi okuyacagim? biraz kafam karisti. bugun okudugum 250 dahilmi buna yoksa ayriyetenmi?
arkadaşlar ilk benım test tarıhım 21 haziran ardımdan polik geri kalanları sırayla hallederiz daha en erken olana en az 20 gun var herhalde o sırayı daha sonrada halledebılırız ben sımdı kım neyı ne kadar okuycak lısteyı yazıyorum asagıdakı gıbı dahıl olmak ısteyenler eklerlerse adlarını ıyı olur.
21 hazirana kadar
meryem suresi
ozo83: kalan bakiyelerin hepsini okuycam polik ve meryemin sayısından sonra
salat-ı tefriciye
polik:
meryem:
ozo83: polik ve meryemin tamamlamasından sonra kalan bakıyeyı okuycam
bu arada sayı veren arkadaslarım daha fazlasını okur iseler listeden duzeltip kopyalarlarsa cok sevinirim... Allah dualarımızı kabul etsin....
slm canım.beni de direkt ekleyebilirdiniz canlarım ben her zaman varım ALLAHın izniyle.500 tefriciye 3 meryem suresi ben alayım.
cnm tefrıcıyeyı paylastırdık onu okumada meryem daha fazla okursan ıyı olur bana 28 tane kaldı 6 okudum 7.ye baslıyorum bır kac tanede sen okursan daha cabuk bıtırırız
ben hala adet olmayı bekliyorum hapı bırakalı 4 gün oldu
tamam canım 10 tane alayım o zaman olurmu???
diğer listelerde beni eklersiniz tamammı tatlım...
21 hazirana kadar
meryem suresi
ozo83:18
h_derya:10
salat-ı tefriciye
polik:644
meryem:1000
ssönmez:500
ozo83:0
arkadaslar daha erken bıtırırsenız haber verırsınız carsambada yaptırabılırım testımı drumun bana verdıgı dondurulmuş embrıo transferı ilaç listesinde çarsambaya denk geliyo testım 11. günüm oluyo hesap yaptımda eger yetısmezse persembe yaptırıcam Allah hepinizden razı olsun....
gelir inşallah cnm bu arada sana kısaca özetlıyım sımdır transfer sırasına gore herkesın adına tek tek okuma kararı aldık 41 meryem ve 4444 ılk sırada benım netıcem persembe testım var ardından polık sıra devam edıcek bolece senınde transferınden sonra yazarsın tarıhını eklerız lıste sırasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?