haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Gunaydin kizlar

Evet bende 500 tefriciye yazin simdilik 21 ine kadar daha fazla olursa soylerim zaten.bu arada benim test tarihim 27 haziran bugun 3. Gunum zaman ne kadar yavas ilerliyor bilemezsiniz.

Canım kabızlık için bol bol gün kurusu ye siyah kayısı yani.

Günaydın arkadaşlaarrr,
Öğlende randevum var umarım her şey çok güzel gidiyordur, bu gün toplama tarihim belli olur sanıyorum, dualarınızda beni de unutmayın. ozo ben de 1000 adet tefriciye 21 ine kadar okurum.Meryem suresini okuyamam çünkü malesef ki kuran bilmiyorum görüşmek üzere hoşçakalın....

tamam cnm senide ekliyorum hayırlı haberlerle gel inşallah....

Gunaydiinn hersey guzel olucak tabi hadi bakalim hayirlisi ile git gel

listeye ssönmez de eklendi kızlar

Son düzenleme:
kızlar neden bir hissiyatım yok transferimin en başından beri belim ağrıyo sadece ilk günleride kasıgım agrıyodu şimdi oda kesildi arada birde karnım agrıyo işte 9. günüm bugün acaba sonuc ne cıkıcak cok merak edıyorum

Encan,polik,meryem, ve ben okeyledik pinpol lichia ve hderyada cevap versinlerde bana hersey uyar dileksultan ve ssonmezde var tabi

canim dogrumu anladim ben 21. hazirana kadar 1500 tanemi okuyacagim? biraz kafam karisti. bugun okudugum 250 dahilmi buna yoksa ayriyetenmi?

slm canım.beni de direkt ekleyebilirdiniz canlarım ben her zaman varım ALLAHın izniyle.500 tefriciye 3 meryem suresi ben alayım.

slm canım.beni de direkt ekleyebilirdiniz canlarım ben her zaman varım ALLAHın izniyle.500 tefriciye 3 meryem suresi ben alayım.

cnm tefrıcıyeyı paylastırdık onu okumada meryem daha fazla okursan ıyı olur bana 28 tane kaldı 6 okudum 7.ye baslıyorum bır kac tanede sen okursan daha cabuk bıtırırız

cnm tefrıcıyeyı paylastırdık onu okumada meryem daha fazla okursan ıyı olur bana 28 tane kaldı 6 okudum 7.ye baslıyorum bır kac tanede sen okursan daha cabuk bıtırırız

tamam canım 10 tane alayım o zaman olurmu???
diğer listelerde beni eklersiniz tamammı tatlım...

ben hala adet olmayı bekliyorum hapı bırakalı 4 gün oldu

gelir inşallah cnm bu arada sana kısaca özetlıyım sımdır transfer sırasına gore herkesın adına tek tek okuma kararı aldık 41 meryem ve 4444 ılk sırada benım netıcem persembe testım var ardından polık sıra devam edıcek bolece senınde transferınden sonra yazarsın tarıhını eklerız lıste sırasına

çok mantıklı bende tek tek okunacağı söylenince böyle yazmıstım sırayla olsun diye..ben de tedaviye baslayınca haber ederim size zaten.baslayayım okumaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…