- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.181
diger gunler olabilir canim.bugun meryem suresin okutuyum da yarin kactane tefriciye okur sormaliyim.isten malum yorgun geliyo yikanmasi yemek yemek yemesi birde kilamadigi namazlari kiliyo.adetli olmasaydim seve seve alirdim.
aranizda mikroenjeksiyon olan varmi? benimm ilk tedavim olacak allah hayir etsin.yumurta toplama islemi kac gun sonra oluyor.
cnm cok sorun dııl markete gıttık annemle gıdıp gelırken 50 tane okudum bıle ezbere olunca otomatıge baglamış gibiyim yorma eşini sen ozaman tefriciyeleri ben hallederim:) benımde ılk tup bebek denemem martta yapıldı ben asılama denemedım hıc önceden drlar önce asılama deneyelım dedıler ama ıstemedım daha asılamadan netıce alan kımseyı duymadım para tuzagı gıbı bırde ben pkoluyum bızlere ztn asılama uygun dııl cok fazla yumurtam oldugu ıcın 20,30 gibi :) cogul gebelık rısklerı fazla buda en son ıstıycegımız sey cunku 3üz,4üz hatta 5iz olabılır bu da drlar tarafından ıstenmıycek bı durum keza yıne tuttugunda cok fazla yumurtadan dolayı kalıtesiz olmalarından dolayı dusuk rıskı oluyo yanı cok yumurtan olmasıda yeterlı dııl velhasılı dırek tup bebege basladım mart 12de yumurtalarım toplandı 17de transferım oldu 29 martta negatıf sonuc aldık olmadı. şimdi dondurulmuşlarımla deniyorum...bu arada 5. gün transferi benimkiler yani blastosist aşaması deniyo yanı emrbıolar hücrelere bölünüyo 2,4,6,8,12,16 gibi 5. gün transferleri 100ün üzerinde hücreli oluyo birazda söyle dusun 5. gun dısarda yasayanlar konuyo... benım 16 yumurtam toplandı ertesı gun 12 tane kaldı 5. güne sadece 6 tane kaldı... ikisi kondu tutmadı... sımdı diğer ıkısı kondu... netice bekliyorum Allahım bu sefer yüzüme baksın, isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı...dualarımız kabul olsun...
ıgne yerlerıne gelınce cnm cok normal olcak daha yavas yapın ıgneyı oralar sıscek kasıncak hele bırde şimdi yaz üstü dahada kabarır gecen kuzenım sey dıyodu ılkını bılmedıgı ıcın opu sımdı yapılcak sandıgından kız yazıda gecırseydın öle yapsaydın bu sıcaklarda dayanılırmı dedı dedim olan olmayanın halinden anlamaz biz yeterki bebegımız olsunda 50 derece sıcak olsun dıyoruz dedımm herseye katlanıyoruz onlar ıcın...ınsallah rabbim burdaki ve burda olmayan tanıdıgım tanımadıgım nica kaderdaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin cnmmm....
canım istersen tefriciyeden de bölüşebilirz.meryem süresinde 3 tane okuyabildim simdilik.komsu geldi ara vermek zorunda kaldım.10a tamamlarım inşallah canım çarsambaya kadar.
canım benımde 3 tane kaldı meryemden sımdı onları bıtırıp tefrıcıyeye gecıcem ztn meryem cok uzun sana yuklenmek istemiyorum tatlım bitirdikten sonra bana soylersın daha okunmamıs varsa söylerım cnmm
yüklenmek ne demek canım benim bu zamanlarda birbirmize yardımcı olmıcaz da ne zaman olacazz...kaldı benim 6 tane.bu aksam da nasip olursa 2 tane daha okurum..
tefriciye eşimin de ezberinde aksam yorgun olmazsa ondan da rica edebilirim.çabucak bitirelim.
saol canım benım tamam ozaman esın okursa yada sen okursan okudugunuz sayıyı yazarsın cnm bende ona göre tamamlarım hepsini eger bıtırırsem pınpole sorucam onun 1500 taneydı cok oldu kıza alabılırsem alıcam bıraz ondan kıyamıyorum kımseye
o zaman tam sayı olarak 300 tefrice, 10 meryem suresi yaz canım.
eksik olursa tekrar tamamlamak için alırız. sanırım tam kişi sayısı da belli değil?
3 gün içinde hallderiz :))
ne vaziyettesin cnm ?
sizler igneyi vururken hizli batirip hizlimi cikarmam gerekiyo yoksa yavas yavasmi vurup cikarcam ben yurtdisindayim menopur kullaniyorum.yabanci dilim olmadigindan igne konusunu fazla anlayamadim bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
canım yarın akşama kadar bitirmiş olurum ben bugün bile bitirebilirdim ama doktora gittim Hayırlısı ile biter yarın.
birşey soracağım bu gece çatlatma iğnemi olucam 2 tane aynı iğneden sizde iki tane mi vuruldunuz Allahım ben ilaç almak istemedikçe geliyor bir sürü iğne.. zaten 11 gün gonal vuruldum 300 lük, bir haftadır da cetrid midir nedir onu..of inşallah bir zararı olmaz..
yani 3 parmagimi olcerken hem yana sonrada alta koyarak belirlicem degilmi kusura bakmayin valla ufak bir hata yapmak istemiyorum dunku ignenin yeri hala aciyor mosmor olmusyavaş batır canım delme kendini fazla
göbek deliğinin 3-4 parmak sağ veya solunu belirle hafifçe tut etini yavaşça batır , sonrada aynı şekilde çek kolonyalı pamuğu bastır
bana bir arkadaş göbeğin altına doğru yap daha az acır demişti gerçekten öyle
yani delikten hem 3-4 parmak sağa veya sola hemde aşağı, anlaatbildim mi acep ??
yani 3 parmagimi olcerken hem yana sonrada alta koyarak belirlicem degilmi kusura bakmayin valla ufak bir hata yapmak istemiyorum dunku ignenin yeri hala aciyor mosmor olmus
ne kusuru canım bizde defalarca sorduk öğrenene kadar
evet canım üç parmak önce yana koy sonra o hizadan aşağı koy yine üç parmak, geometrik hesaplar yapıyoruz resmen
bide iğneyi yavaşça ve dik batır , dik batırmazsan morarabilir, iğnenin başı pıt diye girince zaten gerisi kolay ben ilacıda yavaş yavaş enjekte ediyorum
hatta şimdi yaptımda geldim allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma
ben bir sey sormak istiyorum.tüp bebekte verilen iğneler göbekten mi yapılıyor??yani genelde hazır iğnelerden mi oluyor??
canım yarın akşama kadar bitirmiş olurum ben bugün bile bitirebilirdim ama doktora gittim Hayırlısı ile biter yarın.
birşey soracağım bu gece çatlatma iğnemi olucam 2 tane aynı iğneden sizde iki tane mi vuruldunuz Allahım ben ilaç almak istemedikçe geliyor bir sürü iğne.. zaten 11 gün gonal vuruldum 300 lük, bir haftadır da cetrid midir nedir onu..of inşallah bir zararı olmaz..
yani 3 parmagimi olcerken hem yana sonrada alta koyarak belirlicem degilmi kusura bakmayin valla ufak bir hata yapmak istemiyorum dunku ignenin yeri hala aciyor mosmor olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?