- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.161
kızlar neden bir hissiyatım yok transferimin en başından beri belim ağrıyo sadece ilk günleride kasıgım agrıyodu şimdi oda kesildi arada birde karnım agrıyo işte 9. günüm bugün acaba sonuc ne cıkıcak cok merak edıyorum
Gunaydin kizlar
Evet bende 500 tefriciye yazin simdilik 21 ine kadar daha fazla olursa soylerim zaten.bu arada benim test tarihim 27 haziran bugun 3. Gunum zaman ne kadar yavas ilerliyor bilemezsiniz.
rahat ol yaa cnm stres yapma gerçekten ve onları sev konuş onunla bana çok iyi geliyor inş sende faydasını görürsün
cnm bendede hiç bişi yok sadece 5. günü çok şiddetli bel ağrım vardı sonra geçti ve hala ne bir ağrı ne bir sancı hiç birşey yok rahat ol stres yapma gerçekten ben en basından beri çok rahatım ve bebişlerinizi sevin kızlar onlarla konusun ben öyle yapıyorum iyide geliyor bana rabbim gönlüne göre versin tatlım
Cok sevindim idrarda silikte olsa ciktiysa hamilesin canim kan testinde guzel bir deger cikicak bence aslinda benim hic stresim yok sadece tez canliyimdir hemen sonuc almak isterim tamamen benle alakali yani ama onun disinda hic belirti aramiyorum.allahima sigindim
Yerin guzel haberlerle gel insallah.
inş cnm çok sağol rabbim hepimize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inş ben çok ümitliydim hep tutacakmış gibi bir hissim vardı en basındasn beri ama tabi kendimi çok kaptırmak istemiyordum sonunda hüsrana uğramakta var allah korusun rabbim hepimize güzel bebişler nasip etsin inş
inş cnm çok sağol rabbim hepimize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inş ben çok ümitliydim hep tutacakmış gibi bir hissim vardı en basındasn beri ama tabi kendimi çok kaptırmak istemiyordum sonunda hüsrana uğramakta var allah korusun rabbim hepimize güzel bebişler nasip etsin inş
kizlar bende araniza yeni katildim dun ilk ignemi vurundum.beni de dua listesine eklermisiniz.suan adetliyim ama benim yerime esime okuturum.dua bende alabilirim
tamam cnm senıde ekleyelım ama transferın olduktan sonra hatırlat bıze olurmu eklerız bız en yakın tarıhlıye göre tek tek okuyoruz herkesın adına sımdı çarşamba benım test günüm benımkı bıttıkten sonra polik var sırada sırayla okuycaz yanı.. benım dualarımdan salatı tefriciye paylaşıldı meryem suresını okuyorum ben 8 adet kaldı ztn istersen 3 tane okut eşine cnm tuzum bulunsun diyosan sende:) yada bir sonraki polikin dualarına da direk katılabilirsin
insallah carsamba gunu burda hepberaber senin mutlulugunu paylasiriz rabbim yuzune gulsun insallah.esime aksam meryem suresini okuturum ben.2 yada 3 tane okuyabilir aksam yazarim kactane okudugunu.
S.A. kızlar ben geldim. Çarşamba günü opum var çooook duaya ihtiyacım var. ozo ben opu cumaya kalır sanıyordum ama çarşamba dedi doktorum o yüzden kusura bakmazsan benden 1000 değil de 500 adet yaz tefriciyeyi.Opu bu kadar erken olunca yapmam gereken işleri şimdiden bitirmem gerekiyor okuyamayabilirim diye dedim.Kusura bakma lütfen.
cnm ne kusuru dert etme nur ve h-deryayla bölüşürüz biz benım meryem 5 tane kaldı bıtınce devam ederim..sen işlerini hallet güzelim...Allah yardımcın olsun
insallah carsamba gunu burda hepberaber senin mutlulugunu paylasiriz rabbim yuzune gulsun insallah.esime aksam meryem suresini okuturum ben.2 yada 3 tane okuyabilir aksam yazarim kactane okudugunu.
Sağol cnm Allah razı olsun. Şimdiden korku bastı beni..Rabbim bu sefer hakkımızda hayırlı kılarak yazmış olsun bebişlerimiziiii...
amin cnmm hayırlısı olur inşallah... bu arada topıcteysen görmüşündür cnm meryemın 500 tefrıcıyesini bölüsücez okuyabılırse eşin okutursun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?