haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

mrb kızlar yarın benim test günüm dayanamayıp sabah idrardan yaptım silikte olsa pozitif çıktı:) ama önemli olan yarın ne çıkacağı benim dualarım sizlerle sizlerde dualarınızda unutmayın beni rabbim hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin inş

cnm bendede hiç bişi yok sadece 5. günü çok şiddetli bel ağrım vardı sonra geçti ve hala ne bir ağrı ne bir sancı hiç birşey yok rahat ol stres yapma gerçekten ben en basından beri çok rahatım ve bebişlerinizi sevin kızlar onlarla konusun ben öyle yapıyorum iyide geliyor bana rabbim gönlüne göre versin tatlım

Gunaydin kizlar

Evet bende 500 tefriciye yazin simdilik 21 ine kadar daha fazla olursa soylerim zaten.bu arada benim test tarihim 27 haziran bugun 3. Gunum zaman ne kadar yavas ilerliyor bilemezsiniz.

rahat ol yaa cnm stres yapma gerçekten ve onları sev konuş onunla bana çok iyi geliyor inş sende faydasını görürsün

rahat ol yaa cnm stres yapma gerçekten ve onları sev konuş onunla bana çok iyi geliyor inş sende faydasını görürsün

Cok sevindim idrarda silikte olsa ciktiysa hamilesin canim kan testinde guzel bir deger cikicak bence aslinda benim hic stresim yok sadece tez canliyimdir hemen sonuc almak isterim tamamen benle alakali yani ama onun disinda hic belirti aramiyorum.allahima sigindim
Yerin guzel haberlerle gel insallah.

benım 9. gunum kac gundur belım hep agrıdı halada agrıo bende test yaptım evde vardı 1 tane ama adet gunu gecınce sonuc veren ucuz testlerden negatıf cıktı ama ona takılmadım acıkcası önemlı olan kan tahlili bende başından beri cok rahatım aslında kafamada takmadım ılk defa bugun aklıma geldı böyle hissettim sürekli seviyorum ztn forumun geri sayfalarında neler yaptıgı yazdım gunluk tutuyorum en basından berı neler yaptıgımı yazıyorum konusuyorum onlarla inşallah hayırlı haberler veririz.bırde benım cumartesı 7. günümdü sabah 7 gibi hafıf bır lekelenmem olmus geceden ama kırmızı dııl daha koyu sarı hardal rengi gibi dünde bir parca öle geldi bu sabahta kalktım gelmiş öle cok az sılınce kagıtla gelmıo yanı umarım tutunma lekelenmesidir bunlar...allah gönlümüze göre versin cnm benim sanada dua edicem şimdi....

inş cnm çok sağol rabbim hepimize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inş ben çok ümitliydim hep tutacakmış gibi bir hissim vardı en basındasn beri ama tabi kendimi çok kaptırmak istemiyordum sonunda hüsrana uğramakta var allah korusun rabbim hepimize güzel bebişler nasip etsin inş

Aynen bende oyle basindan beri tutucak gibi hissediyorum sonrada diyorum kaptirma kendini frenliyorum hemen biz elimizden ne geldiyse yaptik.bundan sonrasi allahimin insallah guzel bebisler nasip etmistir bize

aynen cnmm bende ılkınde tutmadı rahımde egrılık vardı myom rahım duvarındaydı kıstler vardı ona yormustum 5 nısanda amelıyatımı oldum tertemız bır rahım egrılıkte düzeldi hıc ümitsiz diilim bu sefer tutucak diye inandım herkeste kesın hamıle kalcan dıyınce daha bır ınandım cunku tedavımı bılmeyenlerde ruyalarında benı görmüşler aradılar herkes benım ıcın suanda dua edıyo pozitif düşünüo öle enerjı yayıyoruz ya hamıle kalcam gibi hıssedıyorum:):)

kizlar bende araniza yeni katildim dun ilk ignemi vurundum.beni de dua listesine eklermisiniz.suan adetliyim ama benim yerime esime okuturum.dua bende alabilirim

kizlar bende araniza yeni katildim dun ilk ignemi vurundum.beni de dua listesine eklermisiniz.suan adetliyim ama benim yerime esime okuturum.dua bende alabilirim

tamam cnm senıde ekleyelım ama transferın olduktan sonra hatırlat bıze olurmu eklerız bız en yakın tarıhlıye göre tek tek okuyoruz herkesın adına sımdı çarşamba benım test günüm benımkı bıttıkten sonra polik var sırada sırayla okuycaz yanı.. benım dualarımdan salatı tefriciye paylaşıldı meryem suresını okuyorum ben 8 adet kaldı ztn istersen 3 tane okut eşine cnm tuzum bulunsun diyosan sende:) yada bir sonraki polikin dualarına da direk katılabilirsin

insallah carsamba gunu burda hepberaber senin mutlulugunu paylasiriz rabbim yuzune gulsun insallah.esime aksam meryem suresini okuturum ben.2 yada 3 tane okuyabilir aksam yazarim kactane okudugunu.

S.A. kızlar ben geldim. Çarşamba günü opum var çooook duaya ihtiyacım var. ozo ben opu cumaya kalır sanıyordum ama çarşamba dedi doktorum o yüzden kusura bakmazsan benden 1000 değil de 500 adet yaz tefriciyeyi.Opu bu kadar erken olunca yapmam gereken işleri şimdiden bitirmem gerekiyor okuyamayabilirim diye dedim.Kusura bakma lütfen.

cnm ne kusuru dert etme nur ve h-deryayla bölüşürüz biz benım meryem 5 tane kaldı bıtınce devam ederim..sen işlerini hallet güzelim...Allah yardımcın olsun

cnm ne kusuru dert etme nur ve h-deryayla bölüşürüz biz benım meryem 5 tane kaldı bıtınce devam ederim..sen işlerini hallet güzelim...Allah yardımcın olsun

Sağol cnm Allah razı olsun. Şimdiden korku bastı beni..Rabbim bu sefer hakkımızda hayırlı kılarak yazmış olsun bebişlerimiziiii...

insallah carsamba gunu burda hepberaber senin mutlulugunu paylasiriz rabbim yuzune gulsun insallah.esime aksam meryem suresini okuturum ben.2 yada 3 tane okuyabilir aksam yazarim kactane okudugunu.

amin cnmm hayırlısı olur inşallah... bu arada topıcteysen görmüşündür cnm meryemın 500 tefrıcıyesini bölüsücez okuyabılırse eşin okutursun cnmm

amin cnmm hayırlısı olur inşallah... bu arada topıcteysen görmüşündür cnm meryemın 500 tefrıcıyesini bölüsücez okuyabılırse eşin okutursun cnmm

diger gunler olabilir canim.bugun meryem suresin okutuyum da yarin kactane tefriciye okur sormaliyim.isten malum yorgun geliyo yikanmasi yemek yemek yemesi birde kilamadigi namazlari kiliyo.adetli olmasaydim seve seve alirdim.
aranizda mikroenjeksiyon olan varmi? benimm ilk tedavim olacak allah hayir etsin.yumurta toplama islemi kac gun sonra oluyor.

Dun esım ıgnemı vurdu ıgneyı cekerken hafıf acıdı ve bıraz kanadı;karnımda boyle bı acı hıssedıyorum sımdı farkettım gobegıme bakınca ;govermıs ıgnenın yerın;bır sorun olurmu acaba ya sızlerde boyle oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…