- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.201
ozo ben 500 ü tamamladım.Allah kabul etsin cnm.
Kizlar bugun 530 tefriciye okudum allah kabul ederse yarinda 1000 e tamamlarim diyorum. Siz neler yaptiniz
ben yazışmada biraz kötu olduşum için hata yaparsam kusura bakmayınarkadaşlar bende tupbebek yaptıracağım inşallah sizlerinde tedavileriniz başarıyla sonuçlanır
cnm sen 644 okuycaktın dıye hatırlıyorum ozaman fazla okuycaksan pinpolun bır kısmını alalım o 1500 okuycaktı cok oldu galıba ona bende meryemın 500unu aldım 50 okudum daha nur ve h_deryada okuyabılırse okuycaklar cnmm
mrb arkadaşlar kaç gündür giremedim bugün yumurtalarım toplandı 12 tane toplamışlar sizce sayı iyi mi?yarın arayacaklarmış döllenme ile ilgili bilgi vereceklermiş inşallah hayırlısı olur herşeyin
Evet oyleydi ama 1000 e tamamlayayim ben yarin bitiririm.
Amin canım önemli olan sayı değil kaliteli olmaları ve döllenmeleri inşallah çoğu döllenir ve bir sonraki denemelerin için dondurulmuşların kalır geriye :)
kızlar merhaba benim misafirim vardı çok giremedim nasılsınız geçmişi okudum baya ilerlemişsiniz
inşallah canım iyi olur sonuçta ilk ve son denemem olur rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah
arkadaşlar bende tupbebek yaptıracağım inşallah sizlerinde tedavileriniz başarıyla sonuçlanır
hepimizin dileği oda kısmet cnm bazende bir kaç kez denemek gerekebiliyo benim 2. denemem şuanda ama dondurulmuşlarımın olması ıyı oldu her seferınde okadar para vermiyosun ozaman sadece transfer parası veriyosun...oda druna göre 1000 lira fln veriyosun
tabiki canım kısmet inan burası aileden daha önemli herşeyi konuşuyoruz biraz önce dengesizin birisi (eltim)aramış seneye yaza kadar hamile kalamazsın diyor yüce rabbim sen sabır ver bizlere
tabiki canım kısmet inan burası aileden daha önemli herşeyi konuşuyoruz biraz önce dengesizin birisi (eltim)aramış seneye yaza kadar hamile kalamazsın diyor yüce rabbim sen sabır ver bizlere
inşallah hasetinden çatlar sonuc olumlu olurda ama senin yerinde olsaydım akrabalarıma bu kdr duyurmazdım..ben ılk denememde anneme bıle soylemedım esım ıkımız bılelım bır tek dedı ama ugrastım kalktım bakanımda olmadı sonucda ortada ama bu sefer soyledım ve yanımda 9. günüm transferimin hıc yormadım kendımı dınlendım en azından sonunda ıcım rahat elımden gelenı yaptım dıcem gerisi Allahtan ama nedense hep olumluydum en basından beri bebegım benımle dıyorum:)
canim benim burda birbirimizi cok iyi anliyoruz ayni derdi paylasiyoruz.densiz bende de cokda gorusmuyorum bundan iki yil once aynanamla altli ustlu oturuyorduk birgun gorumcem kapiyi caldi annesini soruyo cocuklari gitmeyelim diye annelerine yalvardi bende kedi vardi o zaman.cocuklari zorla goturdu bizim kedimiz assagida diye.kedimiz derken yeni dogmus bebegini kastediyo. boyle densizlerle konusmamak en guzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?