haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

hayırlı olsun tatlım bende haziran sonu başlicam inşallah canım ilk denemen mi:103:

Evet hayırlısı ile ilk olucak keşke hiç gerek kalmasaydi ama çare yok ben'im yumurtam büyüyor fakat çatlamayip kist oluyordu yani çok fazla büyüyordu 40mm 50mm arası tedavi ile normel'e döndü sonra eşim'in varikosel olduğunu öğrendik ama değerler 19milyon et ve %55'i hareketliydi ameliyat dedi bütün gittiğimiz doktorlar neyse ameliyat olduk sonra değerler 2milyon'a düştü ve ileri hızlı hareket 0 oldu ilaç ile sayı 4milyon oldu ama hareket aynı bize aşılama ile vakit kaybetmeyin tüp bebeğe geçin dedi dr şimdiye kadar 4dr ile görüştük 1tanesi ürolog diğerleri kadın doğumcu hepsi tüp bebek dedi

hayırlıısı tatlım benim bu 3. denemem rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallah

Benide ekleyin 3.deneme haziran başı ,sorun rezerv azlığı,endometriyosiz,

Rana merhaba. Bende haziranda tüp bebek yaptırıcam.İnşaallah hepimiz için hayırlısı olur. Benide listeye eklersen çok sevinirim.
suer-29-yumurta sorunu-samsun medical park-1-0-10 haziranda adet olmayı bekliyorum-haziran sonu

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

TEDAVİ ve TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK SAYISI [/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]KONULAN ADET [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]rana_82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]tüpler enfeksiyn[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]2. [/TD]
[TD]3 [/TD]
[TD]19 mayıs adet oldu…dondurulmuş tedavisine başladı[/TD]
[TD]5 haziran gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]polik[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]genart[/TD]
[TD]3. [/TD]
[TD].... [/TD]
[TD] 1 Haziran gibi adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]haziran ortası gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]dileksultan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]badezuzum[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko+tek tüp kapalı[/TD]
[TD]brüksel tüp bebk[/TD]
[TD].... [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]haziran sonu gibi tedaviye başlayacak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]beren84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] erkek faktörü [/TD]
[TD]Bahçelievler medikalpark[/TD]
[TD] 1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]mayıs adetini bekliyor[/TD]
[TD] haziran başı[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hestia [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD] sebepsiz infertilite [/TD]
[TD] ege üniversitesi [/TD]
[TD] 1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD] mayıs adetim gelmek üzere [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sahr [/TD]
[TD]26[/TD]
[TD] varikosel [/TD]
[TD] istanbul zeynep kamil hastanesi [/TD]
[TD] 1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD] mayıs 20-23 arası adet olmayı bekliyorum [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pnk80 [/TD]
[TD]…[/TD]
[TD] rezerv azlığı,endometriyosiz [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD] 3. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD] haziran başı [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] adasu79 [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD] erkek faktörü [/TD]
[TD] memorial [/TD]
[TD] 3. [/TD]
[TD] haziran 20 gibi başlıcaz [/TD]
[TD] … [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] esraersoy [/TD]
[TD]22[/TD]
[TD] pko ve varikosel [/TD]
[TD] asm yada medicine arasında kararsızım [/TD]
[TD] 3. [/TD]
[TD] haziran'in 15 ila 20 arası başlarız [/TD]
[TD] … [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] suer [/TD]
[TD]29[/TD]
[TD] yumurta sorunu [/TD]
[TD] medical park -samsun[/TD]
[TD]…[/TD]
[TD] 10 haziranda adet olmayı bekliyorum [/TD]
[TD] … [/TD]
[TD] ….[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
kızlar mayıs 19 itibariyle hasta oldum ve estraderm bantlara başladım...ben daha kısa zannediyordum dondurlmuşların transfer süresini ama bayağı uzunmuş günler nasıl geçecek bilemiyorum...bana verilen günlük listede transfer edildikten 15 gün sonra gebelik testi yapılacağı yazıyor...çok uzun değilmi arkadaşlar...adet olduktan tam15 gün sonra kontrole gidecekmişim rahim kalınlığına bakacaklarmış..progesteron, monodox,prednol ve babyprin kullanılacakmış bunlar ne işe yapıyor...kullanan varmı?

teşekkürler canım iyiyimseni sormalı sen nasılsın.ben adet olmayı bekliyorum ama heyecan yaptım galiba hiç bi belirtim yok daha ya

hiç sorma ben şu an doğum kontrol hapı kullanmama rağmen adet sancısına benzer ağrılarım oluyor. ve daha adetime de zaman var. ben de çok heyecanlanıyorum :)

amin canım. inş müjdeli haberlerimizi yazarız buradan hepimiz.

hayırlı olsun. allah yardımcın olsun. inş. bu son olur. maalesef bahsettiğin ilaçlar hakkında bir bilgim yok. keşke doktoruna sorsaydın..

hayırlı olsun. allah yardımcın olsun. inş. bu son olur. maalesef bahsettiğin ilaçlar hakkında bir bilgim yok. keşke doktoruna sorsaydın..

teşekkürler canım listede ilk kontrole gidene kadar olan kısmı anlattı ondan sonra o kadar fazla şeyler sordumki bunları incelememiştm bile...folbiol, aspirin ve estroders bant kullan dediler şu aşamada...bant çok ilginç geldi...saydam bişi...bakalım herşey yolunda gitsinde güzel bir süreç yaşarız inş....ama hiç umursamam bu sefer diyordum ama insan heyecanlanıyor...

Günaydın (gerçi günaydın için biraz geç olmuş galiba:)) Evet bugün itibariyle adetim geldi.Yarın hastanedeyim.İnşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler verebilirim size...

Sizin sorun neydi ki 3. Deneme olması yaş'dan dolayımi yada daha zor bir sorununuz mu var

canım mesajını geç ferkettim kusura bakma benim sorunum endometriyozis nedeniyle yumurta kalitesi düşük eşimde herşey normal ilk denememde gebe kaldım 8 haftalık düşük yaptım genetik araştırma yapıldı kanda pıhtılaşma bozukluğu çıktı ikinci denememde 2 yumurta döllendi tıransver edildi ama olmadı şimdide tüplerde sıvı çıktı rahme akıyormuş buda bebeyin tutunmasını önlüyormuş aslında fsh hormonun iyi dedi dr 1.5 ay önce amaliyat oldum haziran sonu tüp denicez hayırlısıyla:103::103::103::103::

hestia çok şükür geldi had bakalım hayırlısı,yarın başlarsın inşallah,dualarım seninle canım

Hııım anladım umarım bu sefer dileğin gerçekleşir

hestia çok şükür geldi had bakalım hayırlısı,yarın başlarsın inşallah,dualarım seninle canım

Canım benim teşekkür ederim.Yarın başlar inşallah çok heyecanlıyım bende.Bakalım yarın neler olacak. Senin durumunda bir değişiklik yok değilmi? adetinle başlayacak tedavin..

kızlar tedaviye başlayan bütün kaderdaşlarımın tedavileri hayırlı olsun ben haziran sonu başlicam için çok yazmıyorum ama hepinizin tedavilerini takip ediyorum allah yardımcınız olsun :

herkese günaydın arkadaşlar .bende bugün adet olanlardanım ve yarın doktor macerası başlayacak galiba dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz bu süreci atlarız.(tabi sonunda degerler pozitif olarak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…