- Konu Sahibi sadecedilek
-
hayırlı olsun tatlım bende haziran sonu başlicam inşallah canım ilk denemen mi:103:
Evet hayırlısı ile ilk olucak keşke hiç gerek kalmasaydi ama çare yok ben'im yumurtam büyüyor fakat çatlamayip kist oluyordu yani çok fazla büyüyordu 40mm 50mm arası tedavi ile normel'e döndü sonra eşim'in varikosel olduğunu öğrendik ama değerler 19milyon et ve %55'i hareketliydi ameliyat dedi bütün gittiğimiz doktorlar neyse ameliyat olduk sonra değerler 2milyon'a düştü ve ileri hızlı hareket 0 oldu ilaç ile sayı 4milyon oldu ama hareket aynı bize aşılama ile vakit kaybetmeyin tüp bebeğe geçin dedi dr şimdiye kadar 4dr ile görüştük 1tanesi ürolog diğerleri kadın doğumcu hepsi tüp bebek dedi
Benide ekleyin 3.deneme haziran başı ,sorun rezerv azlığı,endometriyosiz,
hayırlıısı tatlım benim bu 3. denemem rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallah
teşekkürler canım iyiyimseni sormalı sen nasılsın.ben adet olmayı bekliyorum ama heyecan yaptım galiba hiç bi belirtim yok daha ya
evet dileksultan ben de seni hatırlıyorum aşılama topiğinden.Aşılama ile kısmet olmadı hamile kalmak, şimdi tüple deneyeceğiz bakalım.Kısmetimizde varsa olacak inşallah.Teşekkür ederim. Seninde tüp olcaka sanırım.İnşallah hayırlı haberlerini alırız...
kızlar mayıs 19 itibariyle hasta oldum ve estraderm bantlara başladım...ben daha kısa zannediyordum dondurlmuşların transfer süresini ama bayağı uzunmuş günler nasıl geçecek bilemiyorum...bana verilen günlük listede transfer edildikten 15 gün sonra gebelik testi yapılacağı yazıyor...çok uzun değilmi arkadaşlar...adet olduktan tam15 gün sonra kontrole gidecekmişim rahim kalınlığına bakacaklarmış..progesteron, monodox,prednol ve babyprin kullanılacakmış bunlar ne işe yapıyor...kullanan varmı?
hayırlı olsun. allah yardımcın olsun. inş. bu son olur. maalesef bahsettiğin ilaçlar hakkında bir bilgim yok. keşke doktoruna sorsaydın..
Sizin sorun neydi ki 3. Deneme olması yaş'dan dolayımi yada daha zor bir sorununuz mu var
3.denemen diye yazmışsın bu arada dondurulmuş tedavisi gördünmü...
canım mesajını geç ferkettim kusura bakma benim sorunum endometriyozis nedeniyle yumurta kalitesi düşük eşimde herşey normal ilk denememde gebe kaldım 8 haftalık düşük yaptım genetik araştırma yapıldı kanda pıhtılaşma bozukluğu çıktı ikinci denememde 2 yumurta döllendi tıransver edildi ama olmadı şimdide tüplerde sıvı çıktı rahme akıyormuş buda bebeyin tutunmasını önlüyormuş aslında fsh hormonun iyi dedi dr 1.5 ay önce amaliyat oldum haziran sonu tüp denicez hayırlısıyla:103::103::103::103::
hestia çok şükür geldi had bakalım hayırlısı,yarın başlarsın inşallah,dualarım seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?