haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

beren84 merhaba bende haziran da dondurulmuşlarla başlayacağım senin gibi bu ayın 20 si gibi adet olmayı bekliyorum...sen sıfırdan tüp bebek tedavisine m başlayacaksın?

beren84 merhaba bende haziran da dondurulmuşlarla başlayacağım senin gibi bu ayın 20 si gibi adet olmayı bekliyorum...sen sıfırdan tüp bebek tedavisine m başlayacaksın?

canım seni geçen sene topiklerden hatırlıyorum...neler yaptın bu sürede nerede tedavi oluyorsun...bende geçen sene kimyasal gebelik oldu...sonrasında enfeksiyon..şimdi dondurulmuşla devam etcem ...

evet canım bu benim ilk denemem olacak bakalım inşallah ilkseferde tutarda çok fazla yıpranmam zaten 9 yıldır bekliyoruz.artık hakkımızda hayrlısı.

selaaam bende nasip olursa haziranda başlıycam tabi yine aksilik olmazsa..geçen ay tedaviye başlamıştım ama iptal oldu..bir ay dkh.kullanıcam sonra uzun protoklle başlıycaz:)inş haziranda herkes hamilelik haberini veriri burdan:)

amin. hayırlı olsun inş birbirimze müjdeli haberler vermek de nasip olur

listeye yazılmak isteyenler aşağıdaki başlıklara göre bilgilerini verirse eklerim...
Isterseniz sizde ekleme ve güncelleme yapabilirsiniz​
[table="width: 500, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

TEDAVİ ve TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

SONUNDA LİSTE YAPMAYI BAŞARDIM GALİBA ....EXCELDE BİR GÜZEL YAPTIM YAPIŞTIRINCA OLUR SANDIM...AMA ÖYLE OLMUŞUYORMUŞ BAYAĞI UĞRAŞTIRDI...SAOLSUN DİĞER TOPİCLERDE OLANLARA BAKA BAKA YAPTIM...NEYSE HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEKRAR:)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK SAYISI [/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]KONULAN ADET [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]rana_82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]tüpler enfeksiyn[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]2. [/TD]
[TD]3 [/TD]
[TD]mayıs adetini bakliyor[/TD]
[TD]haziran başı gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

merhaba benide ekleyebilirsin listeye polik 31 yaş azosperm merkez genart 3.deneme için haziran 1 gibi adet olmayı bekliyorum.inşallah bu liste bize ugur getirir ve pozitif sonuçları alırız.

eline sağlık. beni de eklersen sevinirim.ya da kendim ekleme yapabiliyorsam nasıl olduğunu anlatabilirsin.
yaş:27 sebep: pko merkez: umut tüpbebek merkezi ilk deneme adetimi bekliyorum haziran ortası gibi transfer olacak sanırım

bende varıım..yaş 27 ,sorun pko+tek tüp tıkalı,merkez brüksel tüp bebek,haziran sonu gibi başlarım Allah kısmet ederse bide ipatl olmuş tedavim var..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, benimde bu ay ilk tüp bebek denemem olacak. Adetim gelmek üzere. Adetimle başlanacak ama kısa protol mü uzun mu olacak bilmiyorum.Kısa olursa sanırım haziranda yapılmış olur allah izin verirse. İnşallah sizin tedavileriniz de olumlu sonuçlanır.

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

TEDAVİ ve TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK SAYISI [/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]KONULAN ADET [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]rana_82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]tüpler enfeksiyn[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]2. [/TD]
[TD]3 [/TD]
[TD]mayıs adetini bakliyor[/TD]
[TD]haziran başı gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]polik[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]genart[/TD]
[TD]3. [/TD]
[TD].... [/TD]
[TD] 1 Haziran gibi adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]haziran ortası gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]dileksultan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]badezuzum[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko+tek tüp kapalı[/TD]
[TD]brüksel tüp bebk[/TD]
[TD].... [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]haziran sonu gibi tedaviye başlayacak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

herkese tünaydın , dün adet başlangıcı oldu gibi ama olmadı bu gün dr gidecektim randevu aldım ama sabah bir şey yoktu tekrar az bir kanamam oldu dr aradım yarın başlarsa gel dedi yarın adet olursam tedaviye başlayacağız inşallah
bende endometriyosiz vardı 2011 aralık ayında ameliyat oldum kapalı olacaktı ama komplikasyon olmuş açıga dönüldü 6 ay menopoz için igne oldum ama bu sürede 2 kez adet olddum dr 2011 eylül ayında dr gittim kistler tekrarlamış yumurtalıklarımda dünyam başıma yıkıldı 3 ay dogum kontrol hapı kullandım ve kistler hala benimleler gerileme olmadı dr aşılama sonra tüp bebek dedi

ben dr değiştirdim histereskopi oldum nisan ayında bakalım adetim gelirse bu ay başlıyorum hakkımızda hayırlısı :)
ilk denememiz olcak önerilerinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…