- Konu Sahibi sadecedilek
-
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun senin ilk denemenmi bu çünkü bende 20-25 arası adet olucam ama ilaçlar adet oldugumda doktorun muayenesinden sonra belirlenecekmiş.sen ilaçlarımı aldım deyince şaşırdım.acaba herkesmi önceden ilaç temin ediyo kafama takıldı şimdi ya...??????
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun senin ilk denemenmi bu çünkü bende 20-25 arası adet olucam ama ilaçlar adet oldugumda doktorun muayenesinden sonra belirlenecekmiş.sen ilaçlarımı aldım deyince şaşırdım.acaba herkesmi önceden ilaç temin ediyo kafama takıldı şimdi ya...??????
arkadaşım ben o iğnelerle çok uğraştım amaaa maalesef şimdi bu topiklerdeyim,hamile kalan mutlaka vardırki doktorlar o tedaviyi uyguluyorlar,ümidin şansın bol olsun....
Artık buralardayım gibi görünüyor,habrdar olursunuz mutlaka,destek olursunuz bana,bende sizlere:))
beren84 merhaba bende haziran da dondurulmuşlarla başlayacağım senin gibi bu ayın 20 si gibi adet olmayı bekliyorum...sen sıfırdan tüp bebek tedavisine m başlayacaksın?
selaaam bende nasip olursa haziranda başlıycam tabi yine aksilik olmazsa..geçen ay tedaviye başlamıştım ama iptal oldu..bir ay dkh.kullanıcam sonra uzun protoklle başlıycaz:)inş haziranda herkes hamilelik haberini veriri burdan:)
amin amin:)liste filan yapmıyomusun birbirimizden haberimiz olurdu :)
ben anlamam ama bilen biri yapsa ne kadar güzel olurdu. ben de düşündüm ama yapamıyorum ne yazık ki
bende anlamıyorum:)
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ
TEDAVİ ve TRANSFER AŞAMASINDAKİLER
SONUNDA LİSTE YAPMAYI BAŞARDIM GALİBA ....EXCELDE BİR GÜZEL YAPTIM YAPIŞTIRINCA OLUR SANDIM...AMA ÖYLE OLMUŞUYORMUŞ BAYAĞI UĞRAŞTIRDI...SAOLSUN DİĞER TOPİCLERDE OLANLARA BAKA BAKA YAPTIM...NEYSE HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEKRAR:)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK SAYISI [/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]KONULAN ADET [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rana_82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]tüpler enfeksiyn[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]2. [/TD]
[TD]3 [/TD]
[TD]mayıs adetini bakliyor[/TD]
[TD]haziran başı gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ
TEDAVİ ve TRANSFER AŞAMASINDAKİLER
SONUNDA LİSTE YAPMAYI BAŞARDIM GALİBA ....EXCELDE BİR GÜZEL YAPTIM YAPIŞTIRINCA OLUR SANDIM...AMA ÖYLE OLMUŞUYORMUŞ BAYAĞI UĞRAŞTIRDI...SAOLSUN DİĞER TOPİCLERDE OLANLARA BAKA BAKA YAPTIM...NEYSE HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEKRAR:)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK SAYISI [/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]KONULAN ADET [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rana_82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]tüpler enfeksiyn[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]2. [/TD]
[TD]3 [/TD]
[TD]mayıs adetini bakliyor[/TD]
[TD]haziran başı gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba arkadaşlar, benimde bu ay ilk tüp bebek denemem olacak. Adetim gelmek üzere. Adetimle başlanacak ama kısa protol mü uzun mu olacak bilmiyorum.Kısa olursa sanırım haziranda yapılmış olur allah izin verirse. İnşallah sizin tedavileriniz de olumlu sonuçlanır.[/Q
benimde ilk denememem olacak inşallah güzel hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?