haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

beren84 yaş:28 erkek faktörü bahçelievler medicalpark 1. deneme mayıs adetini bekliyor haziran başı benide eklermisin ranacım seninle tarihlerimiz aynı gibi olacak hadi hayırlısı...

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

TEDAVİ ve TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK SAYISI [/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]KONULAN ADET [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]rana_82[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]tüpler enfeksiyn[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]2. [/TD]
[TD]3 [/TD]
[TD]mayıs adetini bakliyor[/TD]
[TD]haziran başı gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]polik[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]genart[/TD]
[TD]3. [/TD]
[TD].... [/TD]
[TD] 1 Haziran gibi adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]haziran ortası gibi[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]dileksultan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]badezuzum[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko+tek tüp kapalı[/TD]
[TD]brüksel tüp bebk[/TD]
[TD].... [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]haziran sonu gibi tedaviye başlayacak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]beren84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] erkek faktörü [/TD]
[TD]Bahçelievler medikalpark[/TD]
[TD] 1. [/TD]
[TD]... [/TD]
[TD]mayıs adetini bekliyor[/TD]
[TD] haziran başı[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beren84 yaş:28 erkek faktörü bahçelievler medicalpark 1. deneme mayıs adetini bekliyor haziran başı benide eklermisin ranacım seninle tarihlerimiz aynı gibi olacak hadi hayırlısı...

Benide eklerseniz listeye seviniri. Hestia/yaş 34/ sebepsiz infertilite/ege üniversitesi/ 1. deneme/ mayıs adetim gelmek üzere/

arkadaşlar benide eklermisiniz yaş 26.istanbul zeynep kamil hastanesi varikosel mayıs 20-23 arası adet olmayı bekliyorum

Son düzenleme:
canım şimdi nerde başladın latif beyi neden tercih etmedin?(ben çok memnunum doktorumdan)hayırlı olsun bu arada tedavin

şimdi brükseldeyim cnm..latif beyle ilgili başlamadan önce bir liste yaptık ve tüm görüşeceğimiz merkezlere gittik..içinde en çok aklımıza yatan brüksel olunca orda başladık..yani herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım latif beyde..sadece nasip başka yerdeymiş:))seninde hayırlı olsun cnm..hepimiz hayırlısı ile kavuşalım yavrularımıza....

Benide ekleyin 3.deneme haziran başı ,sorun rezerv azlığı,endometriyosiz,

yanlışım yoksa seni aşılama forumundan hatırlıyor gibiyim. hayırlı olsun tedavin. inşallah son olur..

evet dileksultan ben de seni hatırlıyorum aşılama topiğinden.Aşılama ile kısmet olmadı hamile kalmak, şimdi tüple deneyeceğiz bakalım.Kısmetimizde varsa olacak inşallah.Teşekkür ederim. Seninde tüp olcaka sanırım.İnşallah hayırlı haberlerini alırız...

bende varım kızlar yazmıtim daha önce yap'im 22 sorun pko ve varikosel merkez olarak da asm yada medicine arasında kararsızım tedaviye 6aydır ara vermiştim hiç aşılama yaptırmadım klomen tedavisi gördüm 1sene dün hormon tahlilerini yaptırdım hafta içi hastaneye ön görüşmeye gidip haziran'in 15 ila 20 arası başlarız sanırım

hayırlı olsun tatlım bende haziran sonu başlicam inşallah canım ilk denemen mi:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…