Doğru söylüyorsun canım bende 2 senedir negatifden çok yoruldum . Allah yardımcımız olsun ...canım haklısınızda bir türlü cesaret edemiyorum 3 yıllık evliyim 2 senedir hep negatifi görmekten yoruldum beni anlasa anlasa siz anlarsınız. bilmem bakalım belki yarın test yaparım...
Sen çatlatma iğneni vurulurken yumurta boyutların neydi canım benim genel de 15-16 hepsi ama biri onden gitmiş 18,5 mis kan degerime göre karar verilecek sen de nasildi
Ama benim bi de 18.5 var sence o sıkıntı olurmu kuzum yabenimde 15- 16 idi canım kan değerine göre karar verdiler. Akşamı vurul çatlatma iğneni demişlerdi.
O zaman sanada buyuk olasılıkla bu aksam vur derlerse pazar günü yaparlar op işlemini ama dr izinde ise pazartesi olabilir.
Kızlar biraz geç oldu ama hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım...Daha mutlu daha sağlıklı bol bebişli bayramlar inaşallah...
Ama benim bi de 18.5 var sence o sıkıntı olurmu kuzum ya
Kızlar biraz geç oldu ama hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım...Daha mutlu daha sağlıklı bol bebişli bayramlar inaşallah...
kızlar salı gününe randevu aldım doktordan öğleden sonraya anca sıra buldum...bakalım hayırlısı kist falan mı diye korkuyorum. birde kızlar bacaklarım dizlerim çok ağrıyor benim kasıklarım da da ara ara batma var...
Yok canım bişey olmaz toplamda kaç yumurtan var şu an
Saol canım sanada iyi bayramlar nasılsın?
Sen hala kan testi yaptırmadın mı canım
canım iyiyim bu aralar pek giremiyorum bayram nedeniyle dualarım seninle guldusum bu aralar forumda çok takılma bence düşünmemen lazım. fox life gibi dizi kanalarını izleyerek kafanı dağıtmaya çalış.şu an bebişin tutunuyor sana hep olumlu hep pozitif düşünüyoruz tamam mı?kendine iyi bak.Saol canım sanada iyi bayramlar nasılsın?
kızlar salı gününe randevu aldım doktordan öğleden sonraya anca sıra buldum...bakalım hayırlısı kist falan mı diye korkuyorum. birde kızlar bacaklarım dizlerim çok ağrıyor benim kasıklarım da da ara ara batma var...
test yaptım kızlar veeeee tabiki tek çizgine komik demi :44:sanırım sıyırdım
Son güne yetiştimmm herkese iyi bayramlarrrrrr:):):)
Canımmm önemli olan kan değerriiin git bakalım inş bebiş çıkarr)
Ozikacım ne durumdasın??Guldusum sen nasılsın kuzumm?Kızlar yaw ben ha hastalandım ha hastalanıcam sanırım benim tüp olayı gelecek aya kalıcak zira dönemem istanbula regl olunca
Yok canim takmiyorum hic inan bu sefer bi hafta kaldi ogrenmeme:)))canım iyiyim bu aralar pek giremiyorum bayram nedeniyle dualarım seninle guldusum bu aralar forumda çok takılma bence düşünmemen lazım. fox life gibi dizi kanalarını izleyerek kafanı dağıtmaya çalış.şu an bebişin tutunuyor sana hep olumlu hep pozitif düşünüyoruz tamam mı?kendine iyi bak.
diğer kızlar güzeller herkes bayramın tadını çıkarsın lütfen şu 4 gün bari bu işleri düşünmeden geçirelim :)
Hayatim uzulme insallah bi gun o pozitifide goreceksintest yaptım kızlar veeeee tabiki tek çizgine komik demi :44:sanırım sıyırdım
Canımmm önemli olan kan değerriiin git bakalım inş bebiş çıkarr)
Ozikacım ne durumdasın??Guldusum sen nasılsın kuzumm?Kızlar yaw ben ha hastalandım ha hastalanıcam sanırım benim tüp olayı gelecek aya kalıcak zira dönemem istanbula regl olunca
kızlar tüp bebekte iğne vurulurken şişliği ne yaptınız ben çok şişiyorum aşılamada bile... göğüsler karın.... zaten aşılamadan sonra aldığım kiloları hala veremedim ramazan da tatlıya yok diyemedim de yani zaten şişko ben tüple iyice şişmemek için dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
yapacak bişey yok canım şişlikte su bol içeceksin
hormon aşırı aldığın için kilo alıyosun yediklerinede dikkat etmezsen dahada alırsın tuzu kesmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?