Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım haklısınızda bir türlü cesaret edemiyorum 3 yıllık evliyim 2 senedir hep negatifi görmekten yoruldum beni anlasa anlasa siz anlarsınız. bilmem bakalım belki yarın test yaparım...
Doğru söylüyorsun canım bende 2 senedir negatifden çok yoruldum . Allah yardımcımız olsun ...

Sen çatlatma iğneni vurulurken yumurta boyutların neydi canım benim genel de 15-16 hepsi ama biri onden gitmiş 18,5 mis kan degerime göre karar verilecek sen de nasildi

Sen çatlatma iğneni vurulurken yumurta boyutların neydi canım benim genel de 15-16 hepsi ama biri onden gitmiş 18,5 mis kan degerime göre karar verilecek sen de nasildi

benimde 15- 16 idi canım kan değerine göre karar verdiler. Akşamı vurul çatlatma iğneni demişlerdi.
O zaman sanada buyuk olasılıkla bu aksam vur derlerse pazar günü yaparlar op işlemini ama dr izinde ise pazartesi olabilir.

Ama benim bi de 18.5 var sence o sıkıntı olurmu kuzum ya

Kızlar biraz geç oldu ama hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım...Daha mutlu daha sağlıklı bol bebişli bayramlar inaşallah...

kızlar salı gününe randevu aldım doktordan öğleden sonraya anca sıra buldum...bakalım hayırlısı kist falan mı diye korkuyorum. birde kızlar bacaklarım dizlerim çok ağrıyor benim kasıklarım da da ara ara batma var...

Ama benim bi de 18.5 var sence o sıkıntı olurmu kuzum ya

Yok canım bişey olmaz toplamda kaç yumurtan var şu an

Kızlar biraz geç oldu ama hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım...Daha mutlu daha sağlıklı bol bebişli bayramlar inaşallah...

Saol canım sanada iyi bayramlar nasılsın?

Sen hala kan testi yaptırmadın mı canım

Saol canım sanada iyi bayramlar nasılsın?
canım iyiyim bu aralar pek giremiyorum bayram nedeniyle dualarım seninle guldusum bu aralar forumda çok takılma bence düşünmemen lazım. fox life gibi dizi kanalarını izleyerek kafanı dağıtmaya çalış.şu an bebişin tutunuyor sana hep olumlu hep pozitif düşünüyoruz tamam mı?kendine iyi bak.
diğer kızlar güzeller herkes bayramın tadını çıkarsın lütfen şu 4 gün bari bu işleri düşünmeden geçirelim :)

Canımmm önemli olan kan değerriiin git bakalım inş bebiş çıkarr)

Ozikacım ne durumdasın??Guldusum sen nasılsın kuzumm?Kızlar yaw ben ha hastalandım ha hastalanıcam sanırım benim tüp olayı gelecek aya kalıcak zira dönemem istanbula regl olunca

Belli olmaz canım stres yapma hemen.. Ne zaman dönüyorsun ki sen ?? Benimde Pazartesi yumurta toplamam var bugün çatlatma iğnemi vurucam sen nasılsın

Yok canim takmiyorum hic inan bu sefer bi hafta kaldi ogrenmeme:)))
test yaptım kızlar veeeee tabiki tek çizgi ne komik demi :44:sanırım sıyırdım
Hayatim uzulme insallah bi gun o pozitifide goreceksin

Saol cnm cok iyiyim bugun sukur agrilarim gitti rahatim:)))goguslerim sis bide kasiklarinda biraz batma var oda normal bi tek igne yerim aciyo bi hemsire var kotu yapiyo kanatiyo

kızlar tüp bebekte iğne vurulurken şişliği ne yaptınız ben çok şişiyorum aşılamada bile... göğüsler karın.... zaten aşılamadan sonra aldığım kiloları hala veremedim ramazan da tatlıya yok diyemedim de yani zaten şişko ben tüple iyice şişmemek için dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

yapacak bişey yok canım şişlikte su bol içeceksin
hormon aşırı aldığın için kilo alıyosun yediklerinede dikkat etmezsen dahada alırsın tuzu kesmen lazım

yapacak bişey yok canım şişlikte su bol içeceksin
hormon aşırı aldığın için kilo alıyosun yediklerinede dikkat etmezsen dahada alırsın tuzu kesmen lazım

hayırlısı ile bebişlerimize kavuşalımda sağlıklı bir şekilde gerisi önemli değil herşeyin çözümü bulunur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…