Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hahahah ben söyleyeyim bakayım ne diyecek)kıbrasa yollar beni kesin) hımmm anladım canımm inş bizimkilerde kaliteli olur )
Hahahhahaha yok ya süper adam yollamaz korkma) ya çok heyecanlıymış bu tüp bebek serüveni ve pek duygusall) her gün işten izin almakta çok yordu beni yarın yarım gün çalışıyorum 12;30 ta geliyim muayeneye dedim kabul etmediler kapattım telefonu bi başladım ağlamaya yarım saat Ama bi gör sebebini anlamadım sürekli ağlıyorum . Öle insan değişik hissediyor heyecan endişe karamsarlık ya tutarsa mutluluğu hepsi birarada ...

Canım ya ilaclarla hormonlar coşuyor dolayısı ile olayın psikolojik boyutu zor oluyor tabii ama yine de herşeye değer yeterki gelsin bebişler
Sana glifor verdimi canım??

Canım inşallah yaza kalmazda istanbula bebisinle gezmeye gelir bizleride görürsün )umarım hersey istediğin gibi olur

kızlar aynı aşılama sonrası olyımı tekrar yaşıyorum kahverengi lekelerim yine gitti... geçen de böyle oldu 3. gün az kanama ve hüsranla biten 3. aşılama... bu ay zaten doğal yolla olacak ümidim sıfırın altında olduğundan sorun yok sadece adet miyim değil miyim belli değil ve durum beni bunalttı... bu leke işi de son modam sanırım pko dan oluyor... ben de ne olsa pko dan diyorum günah keçisi ilan ettim pkoyu.....

Son düzenleme:

Canım belki üstüne goruyosundur bu kadar az sürer mı regli ??? Bence gene de bi test yap😊

Yok vermedi o ne ki?? Sana özelden msj attım aldın mi
Allah allah diğer topikte de biri var hatta hamile şimdi ona da vermiş bana da verdi onu 1 ay önceden başlatmış ben tatile gidicem deyince ozaman şimdi başlama zorlamasın seni dedi bende anlamamıştım ne olduğunu o ilacın kan şekerini düzenleyiciymiş netten baktım sonra eczaneye sordum bel bölgesindeki yağlanmayı engelliyor genelde tüp bebekte veriyorlar ilaçlara bağlı şişlik olmasın diye dedi ama neye göre veriyor anlamadım şişko olsam zaten tombul daha da kilo almasın dedi diycem ama zayıfımda acana başlasammı bende bilemedim oyüzdensordum canımms...
Buarada özelde senden gelen mesaj yok kuzum kime attın bilmiyorum ama bende yookk ((cepten yolla)
Bizim asici kizlar tupe mi transfer oldunuz
Olduk kuzum yaa)sıra sıra tüpe geçiyoruz aşilamada olmadı tüpte olacak allahın izni ile sınıf atladık

Guldusum canımmmm nasıl geçti transferin çok merakediyorum seni dün gece bu sabah hep dualarımdasın rabbim yanınızda olsun inş)aksi olmadıkça artık meleklerin seninle canımm)

Canımm çok sinir bozucu biliyorum ilk aşılamam öncesi bende de öyle olmuştu hatta ozaman tahlillerim pko gibi çıktı doktor eski tahlillerini bilmesem pko diycem sabna demişti ve sonradan hafif düzeyde pko çıktı bnde de ve gerçekten sinir bozucu leke leke gelip kesiliyor bence doktora git hem tahlil yaptır bebiş durumu da olabilir hemde ilaç verit söktürücü falan rahatlarsın bende bu ay öyle olacak diye korkuyorum tatile gidicem ve ya oradayken olursa diye panik durumundayım zira k.validemler falanda orada rahat rahat doktora bile gidemem(

Guldusum canımmmm nasıl geçti transferin çok merakediyorum seni dün gece bu sabah hep dualarımdasın rabbim yanınızda olsun inş)aksi olmadıkça artık meleklerin seninle canımm)

Geldim kizlarrrr:))))transferim oldu dr cok guzel cicek oldu embriyon dedi insallah tutar.dualariniz icide cok tesekkur ederim canlar insallah hepimiz hamile kaliriz/)))

Geldim kizlarrrr:))))transferim oldu dr cok guzel cicek oldu embriyon dedi insallah tutar.dualariniz icide cok tesekkur ederim canlar insallah hepimiz hamile kaliriz/)))

Canimmm hayırlı olsun Allah güzel haberler almayı nasip etsin) nasıl gecti aşılama gibi mı kac embriyo koydu dondurdun mu ayyyy ne cok sordum 😃

Canimmm hayırlı olsun Allah güzel haberler almayı nasip etsin) nasıl gecti aşılama gibi mı kac embriyo koydu dondurdun mu ayyyy ne cok sordum 😃

Sor canim istedigini:)))amin sagolasin evet asilama gibi bir farki yok.biliyorsun benim 6 gun embriyosu en son 11 embriyo islemdeydi altinci gune 2 tanesi saglam cikti bir tane transfer ettiler digerini dondurmaya gerek duymadilar

Hayırlı olsun canımmn artık en heyecanlı olan bekleme kısmındasın inş iki haftaya kadar müjdeyi alıcaz senden sımsıkı tutunsun sana meleğinn rabbim yanınızda olsunn))
Buarada canım okuyorum hep kimilerine proteyin dieti veriyor doktor sende öyle birşey oldu mu yoksa o ohss riski olanlaramı oluyor?

Sor canim istedigini:)))amin sagolasin evet asilama gibi bir farki yok.biliyorsun benim 6 gun embriyosu en son 11 embriyo islemdeydi altinci gune 2 tanesi saglam cikti bir tane transfer ettiler digerini dondurmaya gerek duymadilar

Canım sen 2 istemiyomuydun neden 2 sinide koydurmadin ??senin ki neredeyse 1 aylık olacaktı biraz daha bekleseler 😀ben o kadar eminim ki canım senin bu ay hamile kalacağına 😀test tarihin ne zaman

Canım sen 2 istemiyomuydun neden 2 sinide koydurmadin ??senin ki neredeyse 1 aylık olacaktı biraz daha bekleseler ben o kadar eminim ki canım senin bu ay hamile kalacağına test tarihin ne zaman

bencedeee kesin geliyor bebişşşş:))) ilk tüp bebişimiiizzz

Kızlarrrr herkese şimdideenn iyi Bayramlaaarrrrrr
Hernekadar tatilde olacak olsam daaa ben dayanamaz gelirim topiğeee ama şimdiden diyeyim dedimmm
İyi varsınızzz hepinizi çoookk seviyorummm İki saat sonra yola çıkıyoruzz kocişi uyuttum ojelerimi sürdüm trafik durumunu kontrol ediyorum ilk feda bayramda araba ile ş.dışına çıkıcaz azcık gerginim neyseee hepinizi öptüüümmHerkesin güzel bir bayram geçirmesi dileğim ilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…