Hahahhahaha yok ya süper adam yollamaz korkmaHahahah ben söyleyeyim bakayım ne diyecek)kıbrasa yollar beni kesin ) hımmm anladım canımm inş bizimkilerde kaliteli olur )
Hahahhahaha yok ya süper adam yollamaz korkma) ya çok heyecanlıymış bu tüp bebek serüveni ve pek duygusall ) her gün işten izin almakta çok yordu beni yarın yarım gün çalışıyorum 12;30 ta geliyim muayeneye dedim kabul etmediler kapattım telefonu bi başladım ağlamaya yarım saat Ama bi gör sebebini anlamadım sürekli ağlıyorum . Öle insan değişik hissediyor heyecan endişe karamsarlık ya tutarsa mutluluğu hepsi birarada ...
evet kızlar koyu sarı kahve lekelerim devam ediyor. şimdi soruları sırayla cevaplayayım.
ben erzincanda yaşıyorum burda tüp bebek ünitesi de yok prof da yok Erzurum yaklaşık 2 saat uzaklıkta orda şifa hastanesi var özel en son aşılamamı temmuzda orda yaptık. bu ay aşılamam yoktu ama dediğim gibi ben bu kadar erken kırmızıyı beklemem hiç çünkü pko var ben de ve %80 gecikmeli gelir zatı muhteremaz evvel erzurumu aradım kötü haber doktor 2 aylığına araştırmaya geçmiş gerçi bana orda da yaparım demişti tüp ama kafam aşure corbası sanırım bayrama denk geldiği için kendi doktorumu bulmam zor. şöyle bir çıkar yol buldum kendime ; kanama başlarsa 2. gün burda herhangi bir doktora rutin kontrol için gideyim ağustosun sonu gibi de erzurma kendi doktoruma ve sonra da inşallah tüp bebek serüvenime start vereyim... başka çözüm yolum yok istanbulda yaşamak sizin için ne kadar artı kıymet bilin ben de zaten 2 kez buralarda denerim olmadı yaza İstanbul okul döneminde gitmek zor... umarım o kadar kalmaz yaaa
Canım ya ilaclarla hormonlar coşuyor dolayısı ile olayın psikolojik boyutu zor oluyor tabii ama yine de herşeye değer yeterki gelsin bebişler
Sana glifor verdimi canım??
😀Sbl ben guldusum tüpe geçince Topik atladık canım sen de gel 😀Bizim asici kizlar tupe mi transfer oldunuz
Canım inşallah yaza kalmazda istanbula bebisinle gezmeye gelir bizleride görürsün)umarım hersey istediğin gibi olur
amin amin canım inşallah hepimiz için bu defa olur aşımız olmadı topumuzun tüpü tutar inşallah
kızlar aynı aşılama sonrası olyımı tekrar yaşıyorum kahverengi lekelerim yine gitti... geçen de böyle oldu 3. gün az kanama ve hüsranla biten 3. aşılama... bu ay zaten doğal yolla olacak ümidim sıfırın altında olduğundan sorun yok sadece adet miyim değil miyim belli değil ve durum beni bunalttı... bu leke işi de son modamsanırım pko dan oluyor... ben de ne olsa pko dan diyorum günah keçisi ilan ettim pkoyu.....
Allah allah diğer topikte de biri var hatta hamile şimdi ona da vermiş bana da verdi onu 1 ay önceden başlatmış ben tatile gidicem deyince ozaman şimdi başlama zorlamasın seni dedi bende anlamamıştım ne olduğunu o ilacın kan şekerini düzenleyiciymiş netten baktım sonra eczaneye sordum bel bölgesindeki yağlanmayı engelliyor genelde tüp bebekte veriyorlar ilaçlara bağlı şişlik olmasın diye dedi ama neye göre veriyor anlamadım şişko olsam zaten tombul daha da kilo almasın dedi diycem ama zayıfımda acana başlasammı bende bilemedim oyüzdensordum canımms...Yok vermedi o ne ki?? Sana özelden msj attım aldın mi
Olduk kuzum yaaBizim asici kizlar tupe mi transfer oldunuz
kızlar aynı aşılama sonrası olyımı tekrar yaşıyorum kahverengi lekelerim yine gitti... geçen de böyle oldu 3. gün az kanama ve hüsranla biten 3. aşılama... bu ay zaten doğal yolla olacak ümidim sıfırın altında olduğundan sorun yok sadece adet miyim değil miyim belli değil ve durum beni bunalttı... bu leke işi de son modamsanırım pko dan oluyor... ben de ne olsa pko dan diyorum günah keçisi ilan ettim pkoyu.....
Guldusum canımmmm nasıl geçti transferin çok merakediyorum seni dün gece bu sabah hep dualarımdasın rabbim yanınızda olsun inş)aksi olmadıkça artık meleklerin seninle canımm )
Geldim kizlarrrr:))))transferim oldu dr cok guzel cicek oldu embriyon dedi insallah tutar.dualariniz icide cok tesekkur ederim canlar insallah hepimiz hamile kaliriz/)))
Canimmm hayırlı olsun Allah güzel haberler almayı nasip etsin) nasıl gecti aşılama gibi mı kac embriyo koydu dondurdun mu ayyyy ne cok sordum 😃
Geldim kizlarrrr:))))transferim oldu dr cok guzel cicek oldu embriyon dedi insallah tutar.dualariniz icide cok tesekkur ederim canlar insallah hepimiz hamile kaliriz/)))
Sor canim istedigini:)))amin sagolasin evet asilama gibi bir farki yok.biliyorsun benim 6 gun embriyosu en son 11 embriyo islemdeydi altinci gune 2 tanesi saglam cikti bir tane transfer ettiler digerini dondurmaya gerek duymadilar
Canım sen 2 istemiyomuydun neden 2 sinide koydurmadin ??senin ki neredeyse 1 aylık olacaktı biraz daha bekleseler ben o kadar eminim ki canım senin bu ay hamile kalacağına test tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?