Yok hayatim bana biaey demedi asitli seyler icme gersey serbest dedi.vallahi dunden beri mise ageisindan yine oluyorum bu sefer kotu oldum ya allahtan tatilde dinleniyorumHayırlı olsun canımmn artık en heyecanlı olan bekleme kısmındasın inş iki haftaya kadar müjdeyi alıcaz senden sımsıkı tutunsun sana meleğinn rabbim yanınızda olsunn))
Buarada canım okuyorum hep kimilerine proteyin dieti veriyor doktor sende öyle birşey oldu mu yoksa o ohss riski olanlaramı oluyor?
Yasakmis canim o yuzden bir yaptilar saglik bakanligina bildiriyorlarmis hahahha vallahi buyumusler:))gosterdiler cok ilgincti insallah canim ya sagolasin haftaya cumartesi test gununCanım sen 2 istemiyomuydun neden 2 sinide koydurmadin ??senin ki neredeyse 1 aylık olacaktı biraz daha bekleseler 😀ben o kadar eminim ki canım senin bu ay hamile kalacağına 😀test tarihin ne zaman
Herkese iyi bayramlar.. İnşallah kurban Bayramı'na göbüşümüzde bebişle gireriz :))
Canım sana da iyi bayramlar kızlar tatilde güldürümün arife transferi oldu ben de tüp bebek tedavisindeyim ya pazar ya Pazartesi toplamam var:)) bizde haberler böle sen de nasıNe zamandır gelemiyorum bu aralar bayram nedeniyle işler yoğun okuyamadım kimler neler yapmış. Umarım herşey yolundadır.
Cümletten Hayırlı bayramlar, Rabbim önümüzdeki bayram kucağımızda bebeklerimizle sağlıklı mutlu bereketli bi bayram yaşamayı nasip eder...
Canım sana da iyi bayramlar kızlar tatilde güldürümün arife transferi oldu ben de tüp bebek tedavisindeyim ya pazar ya Pazartesi toplamam var:)) bizde haberler böle sen de nası)
Kizlar bayraminiz mubarek olsun
Nasılsın canım var mı ağrı sızın)
Dün ve sabah mide ağrım çok fazlaydı canım gazdan.
Şimdi biraz daha iyi gibiyim. iğnemi vurdurdum salak kız kanattı yine buz koydum eve gelır gelmez
vallahı hanı olumsuz dusunmek ıstemıyorum ama şayet olumsuz olursa ben bir daha hiç birşey denemeyeceğim.
canım bence de böyle düşünme sen... biz bu yola baş koyduk ama öyle ama böyle o bebişler Rabbimin izniyle bu göbüşlere girecek
Canım belki üstüne goruyosundur bu kadar az sürer mı regli ??? Bence gene de bi test yap
saol canım sanada ıyı bayramlar. Vallahi olumsuz düşünmek ıstemıyorum ama çok ızdırap çektim herkes aynı olacak değil elbette.
Ki ben ağrıya dayanıklıyımdır. Psıkolojık olarak çökertiyor
Canımm çok sinir bozucu biliyorum ilk aşılamam öncesi bende de öyle olmuştu hatta ozaman tahlillerim pko gibi çıktı doktor eski tahlillerini bilmesem pko diycem sabna demişti ve sonradan hafif düzeyde pko çıktı bnde de ve gerçekten sinir bozucu leke leke gelip kesiliyor bence doktora git hem tahlil yaptır bebiş durumu da olabilir hemde ilaç verit söktürücü falan rahatlarsın bende bu ay öyle olacak diye korkuyorum tatile gidicem ve ya oradayken olursa diye panik durumundayım zira k.validemler falanda orada rahat rahat doktora bile gidemem(
ben nasıl dayanırım bilmiyorum canım azdır benim ama lütfen iyi düşün olacak inşallah dualarım tüm kalbimle senle lütfen iyi düşün bu çok önemli:) bak bana pko var bende adet tarihim mi bile bilmiyorum 3 gün önce azz bi kahverengi leke geldi gitti. şimdi gayet normal akıntım çoğu insan test yapmam dan yana ama ben korkuyorum tüm bunlar hepimizin kaderi ama geçecek güzel günler yakında biliyorum buna kalpten inanıyorum sen de inan...
Canım belki hamilesindir kan testi yaptırsana.
Dayanırsın canım herkesin aynı olmuyor benim midemde de gastrıt var sanırım ilaçalrın etkisinden oldum ben
korkma yani korkutmak için söylemiyorum. Allahın bir bildiği vardır diyorum vermiyorsa da yapacak birşey yok.
Hepimize allah hayırlı evlatlar nasip etsin
amin inşallah bence mutlu olduğun seyleri yap ve bebek fikrinden uzaklaş... olursa olur diye düşün olmadı mı bi daha olmaz bi daha yapacak başka neyimiz var umarım daha fazla aratmaz rabbim... guldusum kan testi yaptırmaya cesaretim yok insanların o bakışlarını kaldıramıyorum... belki idrar testi yaparım o da şimdilik erken...
Dün ve sabah mide ağrım çok fazlaydı canım gazdan.
Şimdi biraz daha iyi gibiyim. iğnemi vurdurdum salak kız kanattı yine buz koydum eve gelır gelmez
vallahı hanı olumsuz dusunmek ıstemıyorum ama şayet olumsuz olursa ben bir daha hiç birşey denemeyeceğim.
bilmiyorum ama umutlanmak istemiyorum bitti normal akıntım geliyor. bir iki kahverengi leke kan rengine dönmeden bitti gitti. test için erken doktor da yok bayram ya. aman sabır diyorum artık
ya bende çok umutlandırmak istemiyorum ama ne bilim bari bi idrar testi yapsan .. Benim abimin eşimde rahim filmi çektirecekti nasıl korkuyo görsen.. O ay regli oldu ama bir günlük pedi bile doldurmuyomuş sonra kesildi. Bu rahim filminden kotrktum ya stresten böle oldu dedi sonra . İdrarda test yaptı bi baktık hamiletabi ki herkesin böle olucak diye bişi yok ama umut işte çıkmadık candan umut kesilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?