Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayırlısı canım İnşallah güzel haberler verir topiğimizde bayrama neden olursun kuzum )inşallah elindeki ilaçları da ihtiyaç sahiplerine verirsin. Bu bahsettiklerin neden mucize olsun ki canım eminim hepimiz evlatlarına kavuşacağız hiç bir ortamdan kendini soyutlama eninde sonunda o bebek bu göbüşe girecek arkadaş )

yok kızlar sonucu yarın sabah alıcam netten bakarım.kızlar ne hasta olmaya nede hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum desem yeridir.heralde biri bana bana hamilesin dese inanmam

inşallah canım inşallah... ben de randevu saatimi bekliyorum... akşama ak mı kara mı belli olur!

sibelcim sen ne yaptın hasta oldun mu?
Tatil nasıl geçiyor.

Canımmm çok güzel gidiyor ve çok şukür başlamadı reglim 1_2gün daha dayanırsa süper olacakyalnız güneş alerjisi oldum boynum kollarım kabardı sanki iğne batırıyorlar yüzlercr bugün eczaneden merhem aldım idare ediyorum pek ilaç kullaak istemiyorum neyse buna da şükür..Tatil dönüşü için çok heycanlıyım...))

Kızlar kızacaksınız bana ama iğne vurulmaya giderken eczaneden ağrı kesici alayım dedim. kadının biri gebelik testi aldı bende dayanamdım aldım eve gelip yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı ilk defa böyle birşey gördüm ya hem heyecanlandım hem korkktum

Öbür topiklerde gördüm ilk güldusum inanamıyorum ya kan dada baktık yarın senin daha 7. Günün mü

İyi tatiller canımmm kalabildiğin kadar kal bence dönünce çok arıcaksın:):)

ne kızması ben de olsam aynısını yapardım yarın kan baktır bi bence de hadi hayırlısı peşine özikaa sonra da biz hamiş olacağız inşallah...
ben de doktora gittim ne bebek var ne yumurtlama söktürücü verdi moral sıfır oldu ama naptım soluğu hamamda aldım mis gibi oldum bi de kese ohhhhhh sefam olsun... doktorum beni kötü gördü sanırım bayağı terapi yaptı artık yeni maçlara bakacağız

Guldusum yazini gorunce yazmak istedim canim Insaallah hamilesin ama cok umitlenipte sonradan yikilma diye birsey anlatayim. Tupbebek tedavisindede aynimi bilmiyorum ama asilamada alinan ilaclar inelerden dolayi idrar testleri hep positif gosterir ben yasadim battan once yapmistim positifti ama adet oldum. Tupde bilmiyorum tedavi surecini o yuzden yorum yapaamiyorum ama batin gecmesini bekle. Biliyorum demesi kolay bizde yasiyoruz ama uzulme diye diyorum. Sevincli haberini bekliyorum canim Insaallah tutunmustur

gülüm günaydın.. ve tüm kızlar tabiki...

canom çatlatma iğneni vuralı kaç gün oluyo 10 günü geçtimi ? ona göre baksaydın

Öbür topiklerde gördüm ilk güldusum inanamıyorum ya kan dada baktık yarın senin daha 7. Günün mü

Evet canım mutsuzum ama nedense. op olalı dün 12 gün olmuştu transferde 6 gündü.
kan tetsi yaptırmayada cesaretim yok

İnşallah canım bakalım kısmet
Hadi ya inşallah güzel haberlerinide alacağız canımcım.
sen ne yapmayı planlıyrosun şimdi

Hiç ümitlenmedim ki canım zaten hep bekeldiğim ikinci silik çizgiyi ilk defa gördüm ama mutlu olamadım göz yanılgısıdır diye düşündüm hep. Benim çatlatma iğnesi olalı dün 15 gün olmuştu.
Cumartesini bekleyeceğim artık

gülüm günaydın.. ve tüm kızlar tabiki...

canom çatlatma iğneni vuralı kaç gün oluyo 10 günü geçtimi ? ona göre baksaydın

Günaydın canım,
15 gün oldu canım. ama dedim ya inanmıyorum hala içimde korku var:18:

kuzummmm 15 gün olduysa git bi kan ver hadi lütfen noluuurr... benim işyerinde tüp bebek olan arkadaşım transferden bir hafta sonra idrarda görmüştü.. onda çatlama iğnesi yoktu gerçi dondurulmuşlarla yaptırmıştı ama seninde iğnenin etkisi geçmiştir... ayyyy çok mutluyummmmmm

Korkuyorum gidemiyorum canım
Doktor cumartesinden önce yapma bişey dedi dinlemedim test yaptımşmdi içimde garip şeyler var.
Düşünmemeye çalışacağım bakalım becerebilecekmiyim bilmiyorum ben kalp atışlarını duyana kadar ınanamıycam sanırım

Âmin canım inşallah hepimiz teker teker hamile oluruz) hiç üzülme canım vardır bunda da bi hayır.. Her seferinde yeni umutlarla başlıyoruz yeniden . Ben de 3. Aşılamam negatif olunca çok üzüldüm ama bak tekrar yeni umutlarla başladım . Sn ne yapmayı planlıyorsun canım?? Ya ben hamama bayılırım nerde gittin ooooh ne güzel valla )

Nasılsınız) guldusum seni o kada iyi anlıyorum ki sanki test günü gelse bile yaptırmaya gücüm yok ya da haberi alsamda sevinmeye gücüm yokmuş gibi hissediyorum. Artık hepimiz psikolojik olarak yorulduk ama eminim ki güzel haberi alınca hepsi tüm dertler kuş olup uçacak)

Di mi idencim) iden hepimize mutlu hamileler topiği açıcak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…