Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)İnşallah canım
Aynen aynı duygulardayım.
Yani ne düşünücem ne yapacağım bilmiyorum.
Seni aradılar mı transfer günü için

kızlar sonuç negatif.zorlu bir yol beni bekliyor galiba.aşılamaya geçmeden olsa keşke diyodum ama artık hiçbişeyden ümidim kalmadı.artık hiçbişey hissedemiyorum

kızlar sonuç negatif.zorlu bir yol beni bekliyor galiba.aşılamaya geçmeden olsa keşke diyodum ama artık hiçbişeyden ümidim kalmadı.artık hiçbişey hissedemiyorum

Olumsuz düşünme hayatım dünyanın sonu değil
Naısl bir duyguda olduğunu biliyorum ama sabır demek ki zamanı var.

açmaz olurmuyum hepimiz hamile kalıcaz ama bugün ama yarın olacak inşallah...

canım öyle düşünme... olacak işte olacak... allahım yüzümüzü gülderecek inşallah...

canım vallahi doktor söktürücü verdi ama ben suan içmeyi düşünmüyorum. çünkü adet tarihim 29 ağustos sonrasına denk gelmeli kardeşimin düğünü var...daha oynayacağım süslenipte önce erzurumda deneyeceğim geliş gidiş rahat diye... 2 defaya kadar... sonrada bugün yaptığım bir tlf görüşmesine de bağlı olarak acıbadem maslak düşünüyorum Bülent tıraş...saha uzmanı ile az önce görüştüm...eşimle bir dedik kalkıp gidelim bi de hem düğün hem de yol kalacak yer o stresi kaldıracak gücü hissetmedim... bakalım hayırlısı eylül başında sanırım iden le aynı zamanlarda başlayacağız ... Demi İdencimmm

tabi canımaynı zamanlarda başlıycaz ama ben devlete gittiğim için benim işlemlerin tamamlanması kasım aralığı bulur :)

eylülde evrakları hazırlatırlar ekimde kurban bayramı kasıma gel derler

GÜNAYDIN CANIM .. burdayım ben ara ara açıp bakıyorum sohbet yok bende geri kapatıyorum :) sen napıyosun nasılsın keşke bugünde idrar testi yapsan renk koyulaşıyomu napıyo görürdük...

Evet gelen giden yok :)
Bende şükür gazın dışında iyiym:)
Yaptım sabaha saat 5 de ama yine aynı silik hatta daha silik

Evet gelen giden yok :)
Bende şükür gazın dışında iyiym:)
Yaptım sabaha saat 5 de ama yine aynı silik hatta daha silik

gün geçtikçe netleşir inşallah... gazda ilaçlardan oluyodu sanırım... allahım en iyisini nasip etsin canım.. emeklerin de paranda boşa gitmez inşallah

gün geçtikçe netleşir inşallah... gazda ilaçlardan oluyodu sanırım... allahım en iyisini nasip etsin canım.. emeklerin de paranda boşa gitmez inşallah

Amin canım. Artık cumartesini bekleyeceğim kan testini bakalım.
Evet ilaçlardan sanırım kalçam delik deşik zaten. bide her sabah vajinadan jel iğrenç ya.

Amin canım. Artık cumartesini bekleyeceğim kan testini bakalım.
Evet ilaçlardan sanırım kalçam delik deşik zaten. bide her sabah vajinadan jel iğrenç ya.

ben iğnesini isticem o jelin ... o jeller fitiller beni mahfetti üç gün zor kullanabildim ... iğneside zormuş ama yapcak bişi yok öbürüde çok kötü yapıyo

işte hem jeli kullanıyorum hem iğneyi :) düşün.

ohooo senin işin zor be kuzummm ...

en pahalısıda jelmiş dimi .. öyle duymuştum...

walla memlekete gittim yatır türbe heryeri ziyaret ettim dualar ettim.. allah yüzümüzü güldürsün inşallah... etrafta herkes hamile... bende hepsinin içinde isteyen ama hamile kalamayan zavallı gibi duruyorum gibi geliyor bana

Evet canım jel pahalı 70-80 tl civarında bir tek ssk onu karşılıyor :)
iğnede içinde 5 tame var 20 tl. onuda karşılıyro ssk
yani iki ilacımı karşıladı sadece :)

Bakmamaya çalış hamilelere:)))))

Günaydın kızlar,

Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum

oooyy kuzum kıyamam yaaa... az kaldı geçecek inş bu ağrılar bebişinle mutlu hayat bekliyo seni... iyi yapmışsın hastaneyi aramakla... yine bizden iyi biliyolardır .. hayırlara vesile olsun ağrıların inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…