Nasılsınız) guldusum seni o kada iyi anlıyorum ki sanki test günü gelse bile yaptırmaya gücüm yok ya da haberi alsamda sevinmeye gücüm yokmuş gibi hissediyorum. Artık hepimiz psikolojik olarak yorulduk ama eminim ki güzel haberi alınca hepsi tüm dertler kuş olup uçacak )
Di mi idencim) iden hepimize mutlu hamileler topiği açıcak )
kızlar sonuç negatif.zorlu bir yol beni bekliyor galiba.aşılamaya geçmeden olsa keşke diyodum ama artık hiçbişeyden ümidim kalmadı.artık hiçbişey hissedemiyorum
Nasılsınız) guldusum seni o kada iyi anlıyorum ki sanki test günü gelse bile yaptırmaya gücüm yok ya da haberi alsamda sevinmeye gücüm yokmuş gibi hissediyorum. Artık hepimiz psikolojik olarak yorulduk ama eminim ki güzel haberi alınca hepsi tüm dertler kuş olup uçacak )
Di mi idencim) iden hepimize mutlu hamileler topiği açıcak )
kızlar sonuç negatif.zorlu bir yol beni bekliyor galiba.aşılamaya geçmeden olsa keşke diyodum ama artık hiçbişeyden ümidim kalmadı.artık hiçbişey hissedemiyorum
Âmin canım inşallah hepimiz teker teker hamile oluruz) hiç üzülme canım vardır bunda da bi hayır.. Her seferinde yeni umutlarla başlıyoruz yeniden . Ben de 3. Aşılamam negatif olunca çok üzüldüm ama bak tekrar yeni umutlarla başladım . Sn ne yapmayı planlıyorsun canım?? Ya ben hamama bayılırım nerde gittin ooooh ne güzel valla )
canım vallahi doktor söktürücü verdi ama ben suan içmeyi düşünmüyorum. çünkü adet tarihim 29 ağustos sonrasına denk gelmeli kardeşimin düğünü var...daha oynayacağım süslenipte önce erzurumda deneyeceğim geliş gidiş rahat diye... 2 defaya kadar... sonrada bugün yaptığım bir tlf görüşmesine de bağlı olarak acıbadem maslak düşünüyorum Bülent tıraş...saha uzmanı ile az önce görüştüm...eşimle bir dedik kalkıp gidelim bi de hem düğün hem de yol kalacak yer o stresi kaldıracak gücü hissetmedim... bakalım hayırlısı eylül başında sanırım iden le aynı zamanlarda başlayacağız ... Demi İdencimmm
:)İnşallah canım
Aynen aynı duygulardayım.
Yani ne düşünücem ne yapacağım bilmiyorum.
Seni aradılar mı transfer günü için
Günaydın kızlar nerdesiniz ya
GÜNAYDIN CANIM .. burdayım ben ara ara açıp bakıyorum sohbet yok bende geri kapatıyorum :) sen napıyosun nasılsın keşke bugünde idrar testi yapsan renk koyulaşıyomu napıyo görürdük...
Evet gelen giden yok :)
Bende şükür gazın dışında iyiym:)
Yaptım sabaha saat 5 de ama yine aynı silik hatta daha silik
gün geçtikçe netleşir inşallah... gazda ilaçlardan oluyodu sanırım... allahım en iyisini nasip etsin canım.. emeklerin de paranda boşa gitmez inşallah
Amin canım. Artık cumartesini bekleyeceğim kan testini bakalım.
Evet ilaçlardan sanırım kalçam delik deşik zaten. bide her sabah vajinadan jel iğrenç ya.
ben iğnesini isticem o jelin ... o jeller fitiller beni mahfetti üç gün zor kullanabildim ... iğneside zormuş ama yapcak bişi yok öbürüde çok kötü yapıyo
işte hem jeli kullanıyorum hem iğneyi :) düşün.
ohooo senin işin zor be kuzummm ...
en pahalısıda jelmiş dimi .. öyle duymuştum...
walla memlekete gittim yatır türbe heryeri ziyaret ettim dualar ettim.. allah yüzümüzü güldürsün inşallah... etrafta herkes hamile... bende hepsinin içinde isteyen ama hamile kalamayan zavallı gibi duruyorum gibi geliyor bana
ohooo senin işin zor be kuzummm ...
en pahalısıda jelmiş dimi .. öyle duymuştum...
walla memlekete gittim yatır türbe heryeri ziyaret ettim dualar ettim.. allah yüzümüzü güldürsün inşallah... etrafta herkes hamile... bende hepsinin içinde isteyen ama hamile kalamayan zavallı gibi duruyorum gibi geliyor bana
Bakmamaya çalış hamilelere:)))))
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?