Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah geçer canım ya vallahi doğum sancısı bile bu kadar ağrılı değildir heralde.

evet canım kısmetse bakalım ne çıkacak

Yahu ne zamandır gelemiyorum arada bi yazılanlarıv okuyup çıkıyorum çok fazla takip edemedim seni işlerin yogunlugundan.Bugün aklıma geldin ne oldu acaba test yaptı mı diye ? demek yarın mış, Rabbimin izniyle güzel haberlerini alırız inşallah.

aynı benim duygularım bu beee... ama ümit dünyası bir gün belki diyorum....

çok çok geçmiş olsun canım... inşallah yarın mutlu haberini alırız...

Evet canım sağolasın ak koyun kay akoyun yarın göreceğiz bakalım korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok :)

Hiç bi tedavi uygulamayalı 2.ayım yine tık yok:):) allahım belki bi süpriz nasip eder diye ümit ediyorum ama umudum da bitiyor artık peşpeşe güzel haberler verceğimiz günler gelirmiki kızlarrrr

Hiç bi tedavi uygulamayalı 2.ayım yine tık yok:):) allahım belki bi süpriz nasip eder diye ümit ediyorum ama umudum da bitiyor artık peşpeşe güzel haberler verceğimiz günler gelirmiki kızlarrrr

Canım vallahi benimde bir umudum yok.
Yani benim bu tedavi olumsuz olursa ben daha hiç bişey yapmayacağım.
Vermeyen allahım vermiyor demekki diyip bu defteri kapatacağım
Karnım davul gibi oldu göbek deliğim küçüldü doktoruaradım gel dedi su an gelemem dedım sabah 10 da gıdecegım su toplamış olabılırsın bısey varsa heen mudahala edelım dedım. vallah ıoturup aglayacagım sınırden
yarın kan verecegım onun heyecanı bıle yok ıcımde

canım benim sıkma canını... herşey olacağına varır inşallah bebişinin belirtileridir değilsede dünyanın sonu deil... benimde ikinci ayım oldu tedavid değilim .. umudum yok ama bazende acabamı diyorum :)

canım benim sıkma canını... herşey olacağına varır inşallah bebişinin belirtileridir değilsede dünyanın sonu deil... benimde ikinci ayım oldu tedavid değilim .. umudum yok ama bazende acabamı diyorum :)

cANIM ÇEKTİĞİM AĞRIALRI ACILARI HEP PYALŞATIM İNANA DAYANILABİLECEK GİBİ DEĞİL ARTIK
yanı cinnet pozisyonundayım ya tutmazsa bide o var aklımda dondurulmuşlarımda yok baştan bi daha bu sürece giremem cesaretim yok
aide üzerine su topladıysa su çekerlerse gel gör o zaman offf

offf Allahım anlamaya çalışıyorum seni büyük sıkıntı, inşallah Rabbim izniyle bütün bu sıkıntıları sana unutturucak bi haber alırsın...
Bu arada her tüp bebek tedavisinde böyle sorunlar yaşanıyo mu ? gözüm korktu

rabbim yardımcın olsun canım..
hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldursun inş.
aşılama nasıl bi şey çok mu can acıtıyor ?

Hadi biz neyse de senin umutsuz olma hakkın yok canım üzme kendini olumsuz olsada.büyük bi adım attın inş sonucunu alacaksın
Valla bende senin gibiyim reglime 4 gün var eşşek kadar sivilce çıktı yüzümde hiç çıkmazdı kabızlık olurmuş ama o belirti yok:)bide acayip mide yanması var bi kaç gündür acaba mııı:):)artık kendimle dalga geçiyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…