Bi tuhafım yaa. Başım ağrımaya başlayacak gibi :44: ve benim son regl belirtimdir. Başım ağrırsa 2 gün sonra regl olacam demektir... Çok iyi şeyler hissetmiyorum bi taraftan git yaptır şu testi kurtul diyorum bi taraftan beklee bekleeee sabret diyorum. Bi malımsıyım yani
Ben de ütü yapmıyorum valla dağ gibi oldu ama yemek, toparlama işlemlerini devam ettiriyorum :)
Senin ayın kaçında yapıldı aşılaman ve nerde yaptırdın
sus kötü şeyleri çağırma, test falanda yapma şurda iki gün kaldı sabret :13::13:
tatlışım aşılamadan 14 gün sonrası cuma oluyor işte :26:Tamam anneciğimya işte benim 2 günümde yok ne zaman yapacağım belli değil. Bu hafta sonu mu yaptırsam haftaya mı beklesem bilemedim kuzum yaa
tatlışım aşılamadan 14 gün sonrası cuma oluyor işte :26:
tamam doktor gün say dememiş olabilir ama, 14 gün o süreç
öykümüz oldukça yakınmış, bende 32 yaşıdayım, umutsuzluk yok, hepimiz anne olacağız inşallah, o bebiş bu göbişe gi-re-cekBiz de 14 aydır istiyoruz Zeynep Kamilde yaptırdım. 31 yaşındayım ve anne olucam mı bir gün hiç bilmiyorum umudum da kalmadı
Eziyet ettiriyo bana görüyon muregl olmazsam 1 hafta bekleyecektim. Yani oda 21-22. gün falan oluyo abboooooooo beklenirmi o kadar. Sen cuma mı gideceksin tahlil için.
öykümüz oldukça yakınmış, bende 32 yaşıdayım, umutsuzluk yok, hepimiz anne olacağız inşallah, o bebiş bu göbişe gi-re-cek
evet cuma gideceğim,aslında umudum yok ama, kendimi kandırıyorum yinede
ben eskişehirde yaşıyorum,tıp fakültesinde yaptırdım canımİnşallah Canım
Sen nerede yaşıyorsun? Nerede yaptırdın?
Umudumuz hep olacakbu olmazsa bir sonraki olur, daha bu işlerde yeniyiz tatlım
he şöyle yola geeel
yumurtalar büyüsün :121::121: sipoşlarla buluşsunbebişlere dönüşsün göbişleri doldursun
ahaaaa şarkı yazdım kıızzz
ben eskişehirde yaşıyorum,tıp fakültesinde yaptırdım canım
İlk denemenmiydi.Bu arada Eskişehirde ablam var benim sık sık gidiyorum.Yatırım için apartta aldık ordan çok severim Eskişehiri :)
evet iilk deneyimim, bende burayı çok seviyorum, 4 yıl oldu buraya geleli,doğma büyüme istanbulluyum, evlenip geldim buraya
ciddi olamazsın ablam da tam 4 yıldır orda evlenip gitti o da
Ablamda doğma büyüme istanbullu
Kardeşmisiniz yoksaa
itiraf ediyorum ben senin ablanımciddi olamazsın ablam da tam 4 yıldır orda evlenip gitti o da
Ablamda doğma büyüme istanbullu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?