Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sus kötü şeyleri çağırma, test falanda yapma şurda iki gün kaldı sabret :13::13:

Ben de ütü yapmıyorum valla dağ gibi oldu ama yemek, toparlama işlemlerini devam ettiriyorum :)
Senin ayın kaçında yapıldı aşılaman ve nerde yaptırdın

1,5 yıldır uğraşıyoruz, ilk aşılama deneyimim bu, 13 haziranda tıp fakültesinde yapıldı , 27 haziranda test günüm

sus kötü şeyleri çağırma, test falanda yapma şurda iki gün kaldı sabret :13::13:

Tamam anneciğim ya işte benim 2 günümde yok ne zaman yapacağım belli değil. Bu hafta sonu mu yaptırsam haftaya mı beklesem bilemedim kuzum yaa

Tamam anneciğim ya işte benim 2 günümde yok ne zaman yapacağım belli değil. Bu hafta sonu mu yaptırsam haftaya mı beklesem bilemedim kuzum yaa
tatlışım aşılamadan 14 gün sonrası cuma oluyor işte :26:
tamam doktor gün say dememiş olabilir ama, 14 gün o süreç

Son düzenleme:
Biz de 14 aydır istiyoruz Zeynep Kamilde yaptırdım. 31 yaşındayım ve anne olucam mı bir gün hiç bilmiyorum umudum da kalmadı

tatlışım aşılamadan 14 gün sonrası cuma oluyor işte :26:
tamam doktor gün say dememiş olabilir ama, 14 gün o süreç

Eziyet ettiriyo bana görüyon mu regl olmazsam 1 hafta bekleyecektim. Yani oda 21-22. gün falan oluyo abboooooooo beklenirmi o kadar. Sen cuma mı gideceksin tahlil için.

Biz de 14 aydır istiyoruz Zeynep Kamilde yaptırdım. 31 yaşındayım ve anne olucam mı bir gün hiç bilmiyorum umudum da kalmadı
öykümüz oldukça yakınmış, bende 32 yaşıdayım, umutsuzluk yok, hepimiz anne olacağız inşallah, o bebiş bu göbişe gi-re-cek

Eziyet ettiriyo bana görüyon mu regl olmazsam 1 hafta bekleyecektim. Yani oda 21-22. gün falan oluyo abboooooooo beklenirmi o kadar. Sen cuma mı gideceksin tahlil için.

evet cuma gideceğim,aslında umudum yok ama, kendimi kandırıyorum yinede

Umudumuz hep olacak bu olmazsa bir sonraki olur, daha bu işlerde yeniyiz tatlım

he şöyle yola geeel

yumurtalar büyüsün :121::121: sipoşlarla buluşsun bebişlere dönüşsün göbişleri doldursun
ahaaaa şarkı yazdım kıızzz

İlk denemenmiydi.Bu arada Eskişehirde ablam var benim sık sık gidiyorum.Yatırım için apartta aldık ordan çok severim Eskişehiri :)

evet iilk deneyimim, bende burayı çok seviyorum, 4 yıl oldu buraya geleli,doğma büyüme istanbulluyum, evlenip geldim buraya

evet iilk deneyimim, bende burayı çok seviyorum, 4 yıl oldu buraya geleli,doğma büyüme istanbulluyum, evlenip geldim buraya

ciddi olamazsın ablam da tam 4 yıldır orda evlenip gitti o da
Ablamda doğma büyüme istanbullu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…