Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar,

arkafaslar bende ilk asilamam icin adetimi bekliyorum benim merak ettigim asilama sirasinda agri aci hissedip etmefiginiz uykularim kaciyor:-((

Megersem dogal yollarla hamile kalmak ne buyuk nimetmis;-))

Herkese allah bebis nasip etsin insallah

hehe olur :) Bu arada aşılamadan sonra işlemin yapıldığı yerde ne kadar yattın
çok merak ediyorum çok soru sordum dimi :2:
40 dakika yattım, işlem bitince hemen eşimi yolladılar yanıma, yoksa zaten o kadar yatamazdım, kesin ağlardım tek başıma olsam

40 dakika yattım, işlem bitince hemen eşimi yolladılar yanıma, yoksa zaten o kadar yatamazdım, kesin ağlardım tek başıma olsam

Ben tektim ve 15 dakika bile yatmadım hep dua ettim o sırada umarım olmuştur diye

Haklısın doğal yollarla hamile kalanlar gözümde büyüdü benimde :)
Aşılamada çok hafif bir sancı belinde hissediyosun ama inan regl olurken daha fazla ağrı çekiyoruzdur.Hiç korkma nerede olacaksın aşılamayı

Nasılsın cnm? Aynı gün aşılama olmuştuk nasıl gidiyo bi değişiklik var mı?benim az önce leke gibi geldi 😢 anlamadım. Korkuyorum

ay canııımm inşallah yerleşme lekesidir o lütfen öyle korku falan gibi kötü duyguları sil at kafandan, şansımız zaten %50 ya olacak,ya olmayacak aşılama yapıldı diye illa olacak diye bir kaide yok,- kendini şartlama lütfen, dua et, inşallah olur,inşallah tutar,inşallah hepimiz sağlıklı birer evlat sahibi oluruz
lütfen bak, dünyanın sonu değil, olmazsa tekrar deneyeceğiz,bunun içinde umuda ihtiyacımız var

İnancım sonsuz bu 5. Tedavi 😔 ama inş olana kadar devam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı bende öyleydim yarım saat önce az bi lekem geldi. Şimdi herşey korkuya dönüştü 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya benimde o jel dökülmeye başladı. Önceden hiç çıkmazdı. Şimdi döküntü şeklinde parça parça gelmeye başladı niye acaba??? :44::44::44: Senden gelen leke normal bişey olabilir. Regl olacak mıyım diye şüphelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…