Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş cnm agrıların var mı OTE="Dilegim29, post: 46971300, member: 764590"]Hadi hayirlisi insallah sirayla müjdemizi alirizzz[/QUOTE]
İmş

Ayni hesaba denk geliyor zaten canim. Asilamadan 14 gun sonra adet olmus oluyorum bende.
Ovulasyonda benimde ole 13.gun 14. Gun olurdum.

Ayni hesaba denk geliyor zaten canim. Asilamadan 14 gun sonra adet olmus oluyorum bende.
Ovulasyonda benimde ole 13.gun 14. Gun olurdum.
Evet cnm bende umut vermişim gibi kendimi kötü hissettim ama burda olan olmayan herkesin bebek sahibi olmasını kendim kadar çok istiyorum Rabbim biliyo ya

Evet cnm bende umut vermişim gibi kendimi kötü hissettim ama burda olan olmayan herkesin bebek sahibi olmasını kendim kadar çok istiyorum Rabbim biliyo ya
Orasi oyle canim. Biz ancak birbirimizi anlayabiliriz.
Fikirlerimizi yasadiklarimizi soyluyoruz.
Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun

Amin cnm amin senin kaçıncı günün bugün
Ben daha dun oldum canim
Ama umutsuzum
2. Asilamam
Dun morfolojimizim 1 oldugunu ogrendim. 1.5 sene sonra..bizde sebebimiz whoya gore inceleme yapilmisti normaldi her sey..gecen ay asilamadada cok iyiydi ama morfoloji yazmiyodu..
Yani dun bize cok kotu bir surpriz oldu

İnş cnm agrıların var mı OTE="Dilegim29, post: 46971300, member: 764590"]Hadi hayirlisi insallah sirayla müjdemizi alirizzz
İmş[/QUOTE]
Benim asilamam cok agrili gecti simdi iyiyim ama agrim yok denecek kadar az senin agrin var mi peki bide doktor asilamadan sonra ilac falan verdi mi bana sadece folik asit verdi

Benim asilamam cok agrili gecti simdi iyiyim ama agrim yok denecek kadar az senin agrin var mi peki bide doktor asilamadan sonra ilac falan verdi mi bana sadece folik asit verdi[/QUOTE]
Cnm benim aşılama cok güzel gecti herhangi bir agrı yoktu taki 6.gün olana kadar adet olacakmış gibi karnım ağrmya başladı göğüslerim sızlamaya başladı bugünde sadece karnımın alt tarafı agryor sancı gryor ayaga klknca bide sulu akıntım var okdr bugün 7günm vee doktorum bna progestan fitil verdi

Benim asilamam cok agrili gecti simdi iyiyim ama agrim yok denecek kadar az senin agrin var mi peki bide doktor asilamadan sonra ilac falan verdi mi bana sadece folik asit verdi
Cnm benim aşılama cok güzel gecti herhangi bir agrı yoktu taki 6.gün olana kadar adet olacakmış gibi karnım ağrmya başladı göğüslerim sızlamaya başladı bugünde sadece karnımın alt tarafı agryor sancı gryor ayaga klknca bide sulu akıntım var okdr bugün 7günm vee doktorum bna progestan fitil verdi[/QUOTE]
Ya iste sana verdigi fitil galiba bebek tutunsun diye ben istedim vermedi bide bende suan gogus agrisi falan hic yok ayrica bende asilama olunca felaket adet sancisi cektim bi terslik var sanki doktor bide sadece 1 defa kontrole cagirip yumurtalarima bakti sonra iki gun daha puregon kullan 3. Gun saat 10 da ovirelle catlatma ignesini verdi ertesi gunu saat 3 bucuk gibi asilama oldu ama icim hic rahat etmedi sonucta yumurtalara bakmadan catlatma ignesi vurmamj istedi benim aklim takildi yumurta istenilen boyutta mi degil mi ve neden cok agri cektimmm hic anlamıyorum

Ya iste sana verdigi fitil galiba bebek tutunsun diye ben istedim vermedi bide bende suan gogus agrisi falan hic yok ayrica bende asilama olunca felaket adet sancisi cektim bi terslik var sanki doktor bide sadece 1 defa kontrole cagirip yumurtalarima bakti sonra iki gun daha puregon kullan 3. Gun saat 10 da ovirelle catlatma ignesini verdi ertesi gunu saat 3 bucuk gibi asilama oldu ama icim hic rahat etmedi sonucta yumurtalara bakmadan catlatma ignesi vurmamj istedi benim aklim takildi yumurta istenilen boyutta mi degil mi ve neden cok agri cektimmm hic anlamıyorum[/QUOTE]Canım bakması gerekiyordu ama sana bişi dym mı yumurta cok cabuk gelişiyor bnce gelişmiştir yaa bnnm yumurtam 9gn 11 mm 11gn 19du yarın 20olur dedi gece 12 de 21mm olur dedi catlatma oldum işte aşılama oldu 1gn snra öyle yanş folic asit vermesi gebelik için uygun cnm oda tutnsn diye kullanlyor ama progestan rahim kaslarını güçlendiriyor bebek düşmesin dye veriliyor cnm günümüz gelsin artık ögrencez neler olmus fazla kafaya takma cnm rahat ol deme böyle olmuş allah izin verirse olur cnm hersey bahane bnce bol bol dua edelim inş olur hayırlısıyla belirtilere artık bakmıyorum bugün Yesyekser arkadssmz hamile oldugunu düşünüyordum cıkmadı yaa cok üzüldüm belirti ilaçlardan sanırım ondada belirti vardı negatif cıktı hakkımızda hayırlısı olsun canım

Canım bazı aşılamalar zor geciyor sanırım oda rahimde rahime fark ediyor her rahim farklı doktor aletle kendine cekiyor sonucta ondan olsa gerek bnm hiç bir sekilde acı olmadı bes dakka da bitti 20dk uzanıp eve geldim

Canım bakması gerekiyordu ama sana bişi dym mı yumurta cok cabuk gelişiyor bnce gelişmiştir yaa bnnm yumurtam 9gn 11 mm 11gn 19du yarın 20olur dedi gece 12 de 21mm olur dedi catlatma oldum işte aşılama oldu 1gn snra öyle yanş folic asit vermesi gebelik için uygun cnm oda tutnsn diye kullanlyor ama progestan rahim kaslarını güçlendiriyor bebek düşmesin dye veriliyor cnm günümüz gelsin artık ögrencez neler olmus fazla kafaya takma cnm rahat ol deme böyle olmuş allah izin verirse olur cnm hersey bahane bnce bol bol dua edelim inş olur hayırlısıyla belirtilere artık bakmıyorum bugün Yesyekser arkadssmz hamile oldugunu düşünüyordum cıkmadı yaa cok üzüldüm belirti ilaçlardan sanırım ondada belirti vardı negatif cıktı hakkımızda hayırlısı olsun canım[/QUOTE]
Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize

Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize[/QUOTE]
Amin canım rahat ol buraya gir fikir paylas ama zihnini aşılamaya oyalama kendini yorma agr kaldırma bol bol su iç

Canım bazı aşılamalar zor geciyor sanırım oda rahimde rahime fark ediyor her rahim farklı doktor aletle kendine cekiyor sonucta ondan olsa gerek bnm hiç bir sekilde acı olmadı bes dakka da bitti 20dk uzanıp eve geldim
Rahimden kaynaklaniyorsa o yuzden agrimistir cunku benim rahmim kalp seklindeymis

Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize[/QUOTE]
Demek ki belirtiler ilaçlardan ilk asilamam olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım ama vardır Rabbimin bildiği diyorum umarım sizin bebekleriniz size tutunur

Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize
Amin canım rahat ol buraya gir fikir paylas ama zihnini aşılamaya oyalama kendini yorma agr kaldırma bol bol su iç[/QUOTE]
Yok agir kaldirmiyorum ama suyu da oyle icmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…