Kötü düşünme cnm Rabbim istetse ne olmazları oldurur inşallah olur hayırlı sağlıklı benim ilk tüp bebek denememde 6 kişi aynı gün yaptırmıştık biride 42 yaşında bir bayandı ve en olumsuz durumda olan hasta oydu içimizde ben en sağlıklı olarak liste başındaydım sonuçları bi aldık diğer 5 kişinin pozitif sadece benimki negatifti yani diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler hayırlı sağlıklı verir inşallahBen daha dun oldum canim
Ama umutsuzum
2. Asilamam
Dun morfolojimizim 1 oldugunu ogrendim. 1.5 sene sonra..bizde sebebimiz whoya gore inceleme yapilmisti normaldi her sey..gecen ay asilamadada cok iyiydi ama morfoloji yazmiyodu..
Yani dun bize cok kotu bir surpriz oldu
Kötü düşünme cnm Rabbim istetse ne olmazları oldurur inşallah olur hayırlı sağlıklı benim ilk tüp bebek denememde 6 kişi aynı gün yaptırmıştık biride 42 yaşında bir bayandı ve en olumsuz durumda olan hasta oydu içimizde ben en sağlıklı olarak liste başındaydım sonuçları bi aldık diğer 5 kişinin pozitif sadece benimki negatifti yani diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler hayırlı sağlıklı verir inşallahBen daha dun oldum canim
Ama umutsuzum
2. Asilamam
Dun morfolojimizim 1 oldugunu ogrendim. 1.5 sene sonra..bizde sebebimiz whoya gore inceleme yapilmisti normaldi her sey..gecen ay asilamadada cok iyiydi ama morfoloji yazmiyodu..
Yani dun bize cok kotu bir surpriz oldu
He bende 13 haziranda asilama oldum fitil kullanmadigim icin ayni tarihte ogrenecezCanım aşılama 11 haziranda oldu 13 haziranda fitil kullandım yani bitince 15 gün test ypcm
Evet belli olmuyor.. sadece biz sebepsiz olmadigini saniyoduk..ama varmis. O yuzden sasirdik. Yoksa her sey bizim.icin. halimize sukur. Caresiz degil. Olana kadar denemeye devamKötü düşünme cnm Rabbim istetse ne olmazları oldurur inşallah olur hayırlı sağlıklı benim ilk tüp bebek denememde 6 kişi aynı gün yaptırmıştık biride 42 yaşında bir bayandı ve en olumsuz durumda olan hasta oydu içimizde ben en sağlıklı olarak liste başındaydım sonuçları bi aldık diğer 5 kişinin pozitif sadece benimki negatifti yani diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler hayırlı sağlıklı verir inşallah
TarihHe bende 13 haziranda asilama oldum fitil kullanmadigim icin ayni tarihte ogrenecez
Bide gecen ay 100 milyonla yapildi asilamam 3 yumurta. Bu ay 2 yumurta 10 milyonla. Sayida dusmus bu ay ona da sasirdim. Kismet ama. Stresmi yapti ne oldu bilmiyorum.Kötü düşünme cnm Rabbim istetse ne olmazları oldurur inşallah olur hayırlı sağlıklı benim ilk tüp bebek denememde 6 kişi aynı gün yaptırmıştık biride 42 yaşında bir bayandı ve en olumsuz durumda olan hasta oydu içimizde ben en sağlıklı olarak liste başındaydım sonuçları bi aldık diğer 5 kişinin pozitif sadece benimki negatifti yani diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler hayırlı sağlıklı verir inşallah
Pazartesi gunu iftardan sonra acilde yapmayi dusunuyorumEvet belli olmuyor.. sadece biz sebepsiz olmadigini saniyoduk..ama varmis. O yuzden sasirdik. Yoksa her sey bizim.icin. halimize sukur. Caresiz degil. Olana kadar denemeye devam
Dediğim gibi hiç ümitsizliğe kapılma olur inşallah ama olmazsada denemeye devam canımız sağ oldukça ümit var buda bizim sınavımız olurundan olmazından çok şu bekleme süreci yıpratıyor zaten sonuç aldıktan sonra onuda kabulleniyor insanBide gecen ay 100 milyonla yapildi asilamam 3 yumurta. Bu ay 2 yumurta 10 milyonla. Sayida dusmus bu ay ona da sasirdim. Kismet ama. Stresmi yapti ne oldu bilmiyorum.
O nedenle umidim yok.. 1 yumurta islemi yaparken catlamisti. Digeri geriden geliyodu onun icin calismalara devam ediyoruz..bakalim.hayirlisi
Sizde ne sorunu var canim. Varmi daha dogrusuDediğim gibi hiç ümitsizliğe kapılma olur inşallah ama olmazsada denemeye devam canımız sağ oldukça ümit var buda bizim sınavımız olurundan olmazından çok şu bekleme süreci yıpratıyor zaten sonuç aldıktan sonra onuda kabulleniyor insan
Canim ya bwnde ilk asilamami oldum beklemedeyim ama öyle tutacakmis hissi yok. Bundan sonraki aşama tüp bebek... Biraz bilgi verirmisin, hangi hastanede nekadara yaptırdın. Yumurta tolandigi aymi transfer oldü yoksa daha sonraki aymi yumurta dondurma falan yapildimı ya zahmet olmazsa tabi bide özel değilse bi rahatsızlık varmiydi. Bu süreci bizimle paylaşırmisin.Kötü düşünme cnm Rabbim istetse ne olmazları oldurur inşallah olur hayırlı sağlıklı benim ilk tüp bebek denememde 6 kişi aynı gün yaptırmıştık biride 42 yaşında bir bayandı ve en olumsuz durumda olan hasta oydu içimizde ben en sağlıklı olarak liste başındaydım sonuçları bi aldık diğer 5 kişinin pozitif sadece benimki negatifti yani diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler hayırlı sağlıklı verir inşallah
Pazartesi gunu iftardan sonra acilde yapmayi dusunuyorum[/QUO canım 10 güne denk geliyor yaa erken olur ypma bnce bn haftaya pazartesi ypcm
Aaaa sendiiiİnş düşük olmaz yaa ozmn tedbir alırsın hamile kalınca yasın daha genc bnde 21yasındaym bursada yaptrdm özel hastanede doktorum cok iyi yani tavsiye üzerine gttim bi komşumuz 6 yıldan sonra ilk aşılama yla ikizlere hamile kaldı o doktor yapmıştı aşılama gttm memnun kldm en önemlisi doktor bnce güven vermesi lazım
Aaaa sendiiii ben de bursadanim sen hangi hastanede yaptırdın doktoktorun kim burada hangi ilaclari kullandin canimİnş düşük olmaz yaa ozmn tedbir alırsın hamile kalınca yasın daha genc bnde 21yasındaym bursada yaptrdm özel hastanede doktorum cok iyi yani tavsiye üzerine gttim bi komşumuz 6 yıldan sonra ilk aşılama yla ikizlere hamile kaldı o doktor yapmıştı aşılama gttm memnun kldm en önemlisi doktor bnce güven vermesi lazım
Canım bn yıldırım da özel doruk hastanesinde gizem yıldırıma yaptırdım canım ilk başta femara kullandım doktor yumurtan cok guzel dedi kac kez kontrole gttim sonra ovitrelle sonra da aşılama oldu işteAaaa sendiii
Aaaa sendiiii ben de bursadanim sen hangi hastanede yaptırdın doktoktorun kim burada hangi ilaclari kullandin canim
Evet doruk hastanesi cok guzel bi hastane inşaallah hayirlisiyla tutar ben devlet katsisiyla universitede yaptirdim ama hic ümidim yok bugün 12.gunum belim ağrıyor karnım ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi bi agri girdi karnima cok korkuyorum ayyyy inşaallah olmamCanım bn yıldırım da özel doruk hastanesinde gizem yıldırıma yaptırdım canım ilk başta femara kullandım doktor yumurtan cok guzel dedi kac kez kontrole gttim sonra ovitrelle sonra da aşılama oldu işte
Olabilir cnm stresten de olabilrKızlar bu ilclardan dolayı adetim gecikmis olabilir mi
Tabiki paylaşırım canım inşallah gerek kalmaz ama bende pko ve pıhtılaşma var ama ikiside ileri boyutta değil yani adetim falan düzenli kilo problemimde yok eşimde çok şükür hiç bi sıkıntı yok dr sadece durumumu strese bağlıyor ama bilmiyorum işte tüp bebeğide kayseri memorial da denedik 3 defa ilk ödeme ilaçlar hariç 4600 tl ilaçlarda 2 bin liraya yakın tuttu yumurta toplandı hemen yapıldı ki ben ohss başlangıcı olmama rağmen yaptı dr sağolsun tutmayacağı belliydi ikinci ve üçüncüde dondurulmuş embriyom vardı dondurmak için 800 lira ödedik çözdürme transferine 1200 lira ödedik ikicide üçüncüde tuttu ama ilerlemedi ve düşük oldu sebep bulunamadı zaten doktorunda çok umrunda olmadı bunlar geçen sene bu zaman oldu ara verdim sonra fakültede araştırmaya karar verdik tüp bebek bölüm başkanı yrd doç doktorum herşeyi araştırdılar histereskopi yapoldı tüm genetik kromozom analizi ne varsa bakıldı çok şükür hiç bişey yok ne eşimde ne bende doktorumda aşılamada da şansınız var dedi bizde ilk denememizi yaptık bakalım hayırlısı artık sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım Allah yardımcımız olsunCanim ya bwnde ilk asilamami oldum beklemedeyim ama öyle tutacakmis hissi yok. Bundan sonraki aşama tüp bebek... Biraz bilgi verirmisin, hangi hastanede nekadara yaptırdın. Yumurta tolandigi aymi transfer oldü yoksa daha sonraki aymi yumurta dondurma falan yapildimı ya zahmet olmazsa tabi bide özel değilse bi rahatsızlık varmiydi. Bu süreci bizimle paylaşırmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?