Aaaa ilk defa duyuyorum canım olabilir belki rahim ağzında dar olabilr ağrmış olabilir doktor elinede baglı bişş bazı hemşirelerin eli gibi bazıları iğne vurur acıtmaz bazıları acıtır öyle yani yasın kacRahimden kaynaklaniyorsa o yuzden agrimistir cunku benim rahmim kalp seklindeymis
Yok agir kaldirmiyorum ama suyu da oyle icmiyorum yaa[/QUOTE]Amin canım rahat ol buraya gir fikir paylas ama zihnini aşılamaya oyalama kendini yorma agr kaldırma bol bol su iç
Demek ki belirtiler ilaçlardan ilk asilamam olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım ama vardır Rabbimin bildiği diyorum umarım sizin bebekleriniz size tutunur[/QUOTE]Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize
Demek ki belirtiler ilaçlardan ilk asilamam olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım ama vardır Rabbimin bildiği diyorum umarım sizin bebekleriniz size tutunur[/QUOTE]Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize
23 yasindayim valla bende ilk duydugumda cok sasirdim hsg de ogrendim buda gebelikte dusuk olmasina sebepmis sen kac yasindasin nerde asilama yaptirdnAaaa ilk defa duyuyorum canım olabilir belki rahim ağzında dar olabilr ağrmış olabilir doktor elinede baglı bişş bazı hemşirelerin eli gibi bazıları iğne vurur acıtmaz bazıları acıtır öyle yani yasın kac
Canım oruc tutuyorsan neyse ama tutmuyorsun bol bol iç bnm doktorum öyle demişti kan depolanması için[/QUOTE]Yok agir kaldirmiyorum ama suyu da oyle icmiyorum yaa
İnş düşük olmaz yaa ozmn tedbir alırsın hamile kalınca yasın daha genc bnde 21yasındaym bursada yaptrdm özel hastanede doktorum cok iyi yani tavsiye üzerine gttim bi komşumuz 6 yıldan sonra ilk aşılama yla ikizlere hamile kaldı o doktor yapmıştı aşılama gttm memnun kldm en önemlisi doktor bnce güven vermesi lazım23 yasindayim valla bende ilk duydugumda cok sasirdim hsg de ogrendim buda gebelikte dusuk olmasina sebepmis sen kac yasindasin nerde asilama yaptirdn
İnsallah kaliriz yaa benim doktorumu da internette arastirdim baya guzel yorumlar yapilmisti oyle karar verip gittim normalde bende cok guveniyorum asilamadan once baya rahattim ondan yana ama asilamada kafam karisti bi seyleri eksik mi yapti diye gerci ben ondan daha mi iyi bilecem iste beklerken boyle seyler dusunup aklimda soru isaretleri kaliyodu artik buraya takilirimda bende rahatlarim:)İnş düşük olmaz yaa ozmn tedbir alırsın hamile kalınca yasın daha genc bnde 21yasındaym bursada yaptrdm özel hastanede doktorum cok iyi yani tavsiye üzerine gttim bi komşumuz 6 yıldan sonra ilk aşılama yla ikizlere hamile kaldı o doktor yapmıştı aşılama gttm memnun kldm en önemlisi doktor bnce güven vermesi lazım
Canım takılma onun bildigi bişey var demekki ama emin ol yumurtan boyutu büyümüş çtr iğne vurunca agrin olmadı mııİnsallah kaliriz yaa benim doktorumu da internette arastirdim baya guzel yorumlar yapilmisti oyle karar verip gittim normalde bende cok guveniyorum asilamadan once baya rahattim ondan yana ama asilamada kafam karisti bi seyleri eksik mi yapti diye gerci ben ondan daha mi iyi bilecem iste beklerken boyle seyler dusunup aklimda soru isaretleri kaliyodu artik buraya takilirimda bende rahatlarim:)
Bnde cok istyorm nedense ama korkuyorum da nasıl bkcm diyeAyy ne guzel yaa bende cok istiyorum ikizlerimin olmasini:)
Tabi orasi oyle ama Allah bi kolayligini veriyor :)Bnde cok istyorm nedense ama korkuyorum da nasıl bkcm diye
Yok pek olmadi biraz yakiyodu igne o kadarCanım takılma onun bildigi bişey var demekki ama emin ol yumurtan boyutu büyümüş çtr iğne vurunca agrin olmadı mıı
Hadi bakalım hayırlısı ikimizin arasında iki gün var bn 28de ypcm sen 30daaYok pek olmadi biraz yakiyodu igne o kadar
Amin insallah ama 14. Gun Belli olmuyo mu ben 26.sinda yaptırmayı dusunuyodumHadi bakalım hayırlısı ikimizin arasında iki gün var bn 28de ypcm sen 30daa
Yoksa bn tarihimi karstrdm cnm aaaaAmin insallah ama 14. Gun Belli olmuyo mu ben 26.sinda yaptırmayı dusunuyodum
Canım ben fitil kullanıyorum doktor kullan bitse 15 gün sonra test yap dediYoksa bn tarihimi karstrdm cnm aaaa
Canım aşılama 11 haziranda oldu 13 haziranda fitil kullandım yani bitince 15 gün test ypcmAsilamayi hangi tarihte yaptin canim peki fitili asilamadan hemen sonra mi kullandin benim en son adet tarihim 2 haziran asilamadan 14 gun sonra ele alinmiyor mu yani adet gununu beklemeyecez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?