Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rahimden kaynaklaniyorsa o yuzden agrimistir cunku benim rahmim kalp seklindeymis
Aaaa ilk defa duyuyorum canım olabilir belki rahim ağzında dar olabilr ağrmış olabilir doktor elinede baglı bişş bazı hemşirelerin eli gibi bazıları iğne vurur acıtmaz bazıları acıtır öyle yani yasın kac

Amin canım rahat ol buraya gir fikir paylas ama zihnini aşılamaya oyalama kendini yorma agr kaldırma bol bol su iç
Yok agir kaldirmiyorum ama suyu da oyle icmiyorum yaa[/QUOTE]
Canım oruc tutuyorsan neyse ama tutmuyorsun bol bol iç bnm doktorum öyle demişti kan depolanması için

Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize
Demek ki belirtiler ilaçlardan ilk asilamam olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım ama vardır Rabbimin bildiği diyorum umarım sizin bebekleriniz size tutunur[/QUOTE]
Uzulme canim Allah buyuk insallah bu mübarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bebisine kavusturur seni tez zamanda hamile kalirsin

Haklisin ya taktikca insan icinden çıkamıyor hersey Allahin takdiri Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah hepimize
Demek ki belirtiler ilaçlardan ilk asilamam olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım ama vardır Rabbimin bildiği diyorum umarım sizin bebekleriniz size tutunur[/QUOTE]
Evet canım haklısın bidahaki aşılamaya inş

23 yasindayim valla bende ilk duydugumda cok sasirdim hsg de ogrendim buda gebelikte dusuk olmasina sebepmis sen kac yasindasin nerde asilama yaptirdn

23 yasindayim valla bende ilk duydugumda cok sasirdim hsg de ogrendim buda gebelikte dusuk olmasina sebepmis sen kac yasindasin nerde asilama yaptirdn
İnş düşük olmaz yaa ozmn tedbir alırsın hamile kalınca yasın daha genc bnde 21yasındaym bursada yaptrdm özel hastanede doktorum cok iyi yani tavsiye üzerine gttim bi komşumuz 6 yıldan sonra ilk aşılama yla ikizlere hamile kaldı o doktor yapmıştı aşılama gttm memnun kldm en önemlisi doktor bnce güven vermesi lazım

İnsallah kaliriz yaa benim doktorumu da internette arastirdim baya guzel yorumlar yapilmisti oyle karar verip gittim normalde bende cok guveniyorum asilamadan once baya rahattim ondan yana ama asilamada kafam karisti bi seyleri eksik mi yapti diye gerci ben ondan daha mi iyi bilecem iste beklerken boyle seyler dusunup aklimda soru isaretleri kaliyodu artik buraya takilirimda bende rahatlarim:)

Canım takılma onun bildigi bişey var demekki ama emin ol yumurtan boyutu büyümüş çtr iğne vurunca agrin olmadı mıı

Asilamayi hangi tarihte yaptin canim peki fitili asilamadan hemen sonra mi kullandin benim en son adet tarihim 2 haziran asilamadan 14 gun sonra ele alinmiyor mu yani adet gununu beklemeyecez ki

Asilamayi hangi tarihte yaptin canim peki fitili asilamadan hemen sonra mi kullandin benim en son adet tarihim 2 haziran asilamadan 14 gun sonra ele alinmiyor mu yani adet gununu beklemeyecez ki
Canım aşılama 11 haziranda oldu 13 haziranda fitil kullandım yani bitince 15 gün test ypcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…