- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.874
- 298
Canım farklı etki yapıyordur, bünyeye göre değişir. Mesela ben ilk kullandığım gün iş yerinde uyuyakaldım. 2.gün de göğüs ağrısı başladıProgestani ben de kullanıyorum ama bende hiç göğüs ağrısı yapmadi
Ben dayanamam belkiEdosss kankii bende burdayimmm ayni tarihte test yapicaz hayirlisi bakalim
Acale etme şekerim ya sabir bekle surda nekaldi 30hazirana inş hamisizdir ya ayni anda öğrenelim tabi adet olmazsak kismet bebisler bizimle olur insBen dayanamam belkicabucak yuzlesmem lazim canimm.. ama benim igne etkiside uzun suruyo. Bilemedim valla. Belirtimde yok.
Insallah canimm. Sanmiyorm ama olursa buyuk surpriz olur.Acale etme şekerim ya sabir bekle surda nekaldi 30hazirana inş hamisizdir ya ayni anda öğrenelim tabi adet olmazsak kismet bebisler bizimle olur ins
Rabbim gönlümüze gore versin inş cnm hayirli geceler sana görüşürüz yine optumInsallah canimm. Sanmiyorm ama olursa buyuk surpriz olur.
Gorusurz canim hayirli haberlerle insallah.. iftar gezmelerindeyim bendeRabbim gönlümüze gore versin inş cnm hayirli geceler sana görüşürüz yine optum
Ay benimde öyle oldu yaklaşık yarım saat tam göbek deliğinin sol tarafı igne batar gibi neden oldu acabaKızlar yaa karnım şiş batar gibi sancı oluyor alt kısmı sol taraf arada şiş batırıyorlar sanki adet agrim da yok sizde de oluyor mu
Ay benimde öyle oldu yaklaşık yarım saat tam göbek deliğinin sol tarafı igne batar gibi neden oldu acaba[/QUOTE
Acaba gebelik belirtisi mi yaCanım göbek degil sol kasık öyle karnımın altı ama sol taraf cok kötü sancı ama girip cıkıyor
Ay benimde öyle oldu yaklaşık yarım saat tam göbek deliğinin sol tarafı igne batar gibi neden oldu acaba
Yarın sende bi test yap benceBilmiyorum canım ilk defa oluyor öyle bnm
Cnm bn pazar gününe kadar bkliycm olmazsam hamileyim %100Yarın sende bi test yap bence
Canım 11 gün çok erken test için zaten benm ablam da asilamasinin 12. Günü yaptı negatif çıktı 14. Gününde tekrarladi pozitif çıktı bu sana umut olsun inşallah bebeğin gelirMerhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851373
Canım adet mi oldun ne cabuk yaaa
Canım 11 gün çok erken test için zaten benm ablam da asilamasinin 12. Günü yaptı negatif çıktı 14. Gününde tekrarladi pozitif çıktı bu sana umut olsun inşallah bebeğin gelir
Evet canım bende beklemiyordum erken oldu hayırlısı buymuş
İlaca bağlıyorum canım normalde 30 günde olur tam ama bi defa daha böyle olmuştu tedavi sırasında dr da şaşırmıştı hattaHayırlısı olsun da alla alla senden önce yaptım bn aşılama cok erken yaa emin misin adet olduguna inş degildşr yaaa adetin kısa döngülümü
Canım bnm üzülme inş bidahaki sefere olur ya en kısa zamanda inşİlaca bağlıyorum canım normalde 30 günde olur tam ama bi defa daha böyle olmuştu tedavi sırasında dr da şaşırmıştı hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?