Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben dayanamam belki cabucak yuzlesmem lazim canimm.. ama benim igne etkiside uzun suruyo. Bilemedim valla. Belirtimde yok.
Acale etme şekerim ya sabir bekle surda nekaldi 30hazirana inş hamisizdir ya ayni anda öğrenelim tabi adet olmazsak kismet bebisler bizimle olur ins

Kızlar yaa karnım şiş batar gibi sancı oluyor alt kısmı sol taraf arada şiş batırıyorlar sanki adet agrim da yok sizde de oluyor mu

Kızlar benimde erkenden geldi kanama yine karavana teste falanda gerek kalmadı pazartesi test günümdü ama olmadı Rabbim sizlere pozitif görmeyi nasip etsin

Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851373
Canım 11 gün çok erken test için zaten benm ablam da asilamasinin 12. Günü yaptı negatif çıktı 14. Gününde tekrarladi pozitif çıktı bu sana umut olsun inşallah bebeğin gelir

Canım 11 gün çok erken test için zaten benm ablam da asilamasinin 12. Günü yaptı negatif çıktı 14. Gününde tekrarladi pozitif çıktı bu sana umut olsun inşallah bebeğin gelir
Evet canım bende beklemiyordum erken oldu hayırlısı buymuş

Hayırlısı olsun da alla alla senden önce yaptım bn aşılama cok erken yaa emin misin adet olduguna inş degildşr yaaa adetin kısa döngülümü

Hayırlısı olsun da alla alla senden önce yaptım bn aşılama cok erken yaa emin misin adet olduguna inş degildşr yaaa adetin kısa döngülümü
İlaca bağlıyorum canım normalde 30 günde olur tam ama bi defa daha böyle olmuştu tedavi sırasında dr da şaşırmıştı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…