Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün ağrı falan kalmadı cnm hiç bişey hissetmiyorum gece ateşide olmadı işin garip yanı ama yinede umudum yok kendimi kötüye hazırlıyorum sanırım
Ayyyy inş olmazsın adet ama sen hamilelik yasayan biri olarak bilirsin vücudunu neler hissediyorsun olmazsa ki inşallah olur ikinci aşılama düşünüyor musun

Ayyyy inş olmazsın adet ama sen hamilelik yasayan biri olarak bilirsin vücudunu neler hissediyorsun olmazsa ki inşallah olur ikinci aşılama düşünüyor musun
Canım valla hamileliklerimde de aynı böyle olmuştu tüp bebekle olduğu için net biliyorum ama ne bileyim korkudan olumsuzu düşünüyor insan sanırım olmazsa bu defa da önce ateşin sebebi araştırılacak sonrada tüp bebek yaptırcam tekrar aşılamayla uğraşmak istemiyorum

Karın ağrısı şiddetli olmaya başladı off adet oluyorum ikinci aşılamaya merdiven dalıyorum bıktım tedaviden

Canım inşallahı yok sen oldun mu bu arada
akşam benim sağ kasığıma bir sancı girdi ayağımı çekti resmen şimdide gazım var ve çok ama çok asşırı terliyorummmmmmm sıcaklardan bünyemizde şaşırdı birde çok sık tuvalete gidiyorumm ne olacak bu halimiz bizim

Olsun canım en azından adet oldun kist olmamış adet oldın ki ikinci tedaviye hemen başla sabırlı ol canım pes etme hemen bu işlerde sabır gerek ikinci aşılama hemen bşka nolur nolmsz tutar inş hemen
Doktor bir ay ara ver dedi zaten şimdi istanbulda değilim ya hemen başlayamam cnm yoksa başlardım doktor ü dinlemezdim

Back
X