Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin durumun nslÖykü merak ettim çoğul gebelik mi Allah gönlüne göre versin inşallah
Bugün ağrı falan kalmadı cnm hiç bişey hissetmiyorum gece ateşide olmadı işin garip yanı ama yinede umudum yok kendimi kötüye hazırlıyorum sanırımCanım senin durumun nsl
Ayyyy inş olmazsın adet ama sen hamilelik yasayan biri olarak bilirsin vücudunu neler hissediyorsun olmazsa ki inşallah olur ikinci aşılama düşünüyor musunBugün ağrı falan kalmadı cnm hiç bişey hissetmiyorum gece ateşide olmadı işin garip yanı ama yinede umudum yok kendimi kötüye hazırlıyorum sanırım
Biliyorum canım. Çoğul gebelik ihtimali var ya ondan söyledim :)Canım oo hamile
Cumartesi inşallah. 13. gün oluyor ama çıkar heralde. Ben hamileysen kesin duyururumHadi hayırlısı insallah tabikide haber veririm ikimizde hamiş oluruz sen ne zaman test yapacaksin :))
Yarın bnmde, 13 günüm yaa cesaret edemiyorum test yapmaya canım sıkkın adet olmayı bklycmCumartesi inşallah. 13. gün oluyor ama çıkar heralde. Ben hamileysen kesin duyururum
Canım bende sabır kalmadı artık. 30 ay olacak temmuzda. Yaptıracağım cumartesi gecesi acildeYarın bnmde, 13 günüm yaa cesaret edemiyorum test yapmaya canım sıkkın adet olmayı bklycm
Canım valla hamileliklerimde de aynı böyle olmuştu tüp bebekle olduğu için net biliyorum ama ne bileyim korkudan olumsuzu düşünüyor insan sanırım olmazsa bu defa da önce ateşin sebebi araştırılacak sonrada tüp bebek yaptırcam tekrar aşılamayla uğraşmak istemiyorumAyyyy inş olmazsın adet ama sen hamilelik yasayan biri olarak bilirsin vücudunu neler hissediyorsun olmazsa ki inşallah olur ikinci aşılama düşünüyor musun
İnş olmazsın cnm yaKarın ağrısı şiddetli olmaya başladı off adet oluyorum ikinci aşılamaya merdiven dalıyorum bıktım tedaviden
Canım inşallahı yok sen oldun mu bu aradaİnş olmazsın cnm ya
Şimdilik tek kese gördü, ama hâlâ ikiz olabilir diyo doktor. Bazen 2. Kese daha sonra oluşabiliyormuş, veya gördüğümüz kese çok bitişik 2 kese olabilirmiş. 10 gün sonra tekrar gidicem canım.Dr gidecektin ne oldu kese göründü mu yada kesecikler
akşam benim sağ kasığıma bir sancı girdi ayağımı çekti resmen şimdide gazım var ve çok ama çok asşırı terliyorummmmmmm sıcaklardan bünyemizde şaşırdı birde çok sık tuvalete gidiyorumm ne olacak bu halimiz bizimCanım inşallahı yok sen oldun mu bu arada
Evt oldumCanım inşallahı yok sen oldun mu bu arada
üzüldüm canımEvt oldum
Olsun canım en azından adet oldun kist olmamış adet oldın ki ikinci tedaviye hemen başla sabırlı ol canım pes etme hemen bu işlerde sabır gerek ikinci aşılama hemen bşka nolur nolmsz tutar inş hemenEvt oldum
Zaten test yapmıştım negatifi ilk aşılamaydi tutmadı adetim gecikti ins kist olusmamistirüzüldüm canımbu ay son olur ınsallah
Doktor bir ay ara ver dedi zaten şimdi istanbulda değilim ya hemen başlayamam cnm yoksa başlardım doktor ü dinlemezdimOlsun canım en azından adet oldun kist olmamış adet oldın ki ikinci tedaviye hemen başla sabırlı ol canım pes etme hemen bu işlerde sabır gerek ikinci aşılama hemen bşka nolur nolmsz tutar inş hemen
Oldım dedin yaa adet kanıyla gider olmuşsa da ikinci aşılama ypcn mııZaten test yapmıştım negatifi ilk aşılamaydi tutmadı adetim gecikti ins kist olusmamistir