- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
Cnm bşka doktor deneDoktor bir ay ara ver dedi zaten şimdi istanbulda değilim ya hemen başlayamam cnm yoksa başlardım doktor ü dinlemezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bşka doktor deneDoktor bir ay ara ver dedi zaten şimdi istanbulda değilim ya hemen başlayamam cnm yoksa başlardım doktor ü dinlemezdim
Olunca kist oluşmamış mi oluyor ins yoktur inş düşünüyorum ama maddi anlamda pek uygun değilim by aralar okul kapandı ya tatil e girdim tek maaşla da zor olur bakalım cnm ins yaparımOldım dedin yaa adet kanıyla gider olmuşsa da ikinci aşılama ypcn mıı
Bende öyle düşünüyorum cnmCnm bşka doktor dene
Adetken gtmn lazım ama cnmBende öyle düşünüyorum cnm
Haa anladım cnm zaten bu maddi imkansızlık yüzünden insan yoruluyor insanın imkanı olsa istedigi kadar tedavi yapsınlar olmayınca olmuyor işteOlunca kist oluşmamış mi oluyor ins yoktur inş düşünüyorum ama maddi anlamda pek uygun değilim by aralar okul kapandı ya tatil e girdim tek maaşla da zor olur bakalım cnm ins yaparım
kötü düşünme canım. adetle atılır zaten olmuşsa bileZaten test yapmıştım negatifi ilk aşılamaydi tutmadı adetim gecikti ins kist olusmamistir
Artik diğer ay a kaldı yapcak bi şey yok eşim yanımda değil çünküAdetken gtmn lazım ama cnm
Hayırlısı canım inş olur cok üzme kendini yasın kaçtı bu arada sorması ayıpArtik diğer ay a kaldı yapcak bi şey yok eşim yanımda değil çünkü
canım sen ne yaptın.Adetken gtmn lazım ama cnm
Canım bn henüz adet olmadım ama hafif oluyor arada ve inanır mısın bnmde sırtım agryor hemde hiç bir şey yapmama ragmen ve normalde agrır dı bn fıtık olmuş diyordum calıştgmda kolum kalkınca agrır dı şimdş uzanıyorum bile sızlıyor yanıyor bilmiyorum ki canım inş kötü bir şey yoktur hersey iyi olsuncanım sen ne yaptın.
ya benım 2 gundur sırtım agrıyo. hamılelıkle ılgısı yok ama. cok zorlanıyorum ya.
ogle arası fılan masaya kafamı koyuyorum uyuyorum ondan mıdır. üşüttüm mü gerildim mifena bir ağrı.
28 cnmHayırlısı canım inş olur cok üzme kendini yasın kaçtı bu arada sorması ayıp
Hım anladım28 cnm
belim degıl ama benım ust tarafım. bende hıc bole bır agrı bılmıyorum. bı ıste masada uyuyorum o aklıma geldı. ılacta almıyorum 1,5 senedır oldugu gıbı ya hamıleysek dıyeCanım bn henüz adet olmadım ama hafif oluyor arada ve inanır mısın bnmde sırtım agryor hemde hiç bir şey yapmama ragmen ve normalde agrır dı bn fıtık olmuş diyordum calıştgmda kolum kalkınca agrır dı şimdş uzanıyorum bile sızlıyor yanıyor bilmiyorum ki canım inş kötü bir şey yoktur hersey iyi olsun
Evet canım bel degil sırt omuz altı kemik tarafı demiyor musun aynn orası bilmiyorum canım bnde hamileyim degilm diyorum ama belli olmaz Rabbimn işi diycem dee belirtiler bizi geri cekiyor dimi ☺ hakkımızda hyrlısı ne zmn test ypıyorzbelim degıl ama benım ust tarafım. bende hıc bole bır agrı bılmıyorum. bı ıste masada uyuyorum o aklıma geldı. ılacta almıyorum 1,5 senedır oldugu gıbı ya hamıleysek dıyekı degılım bılıyorum. tanıyorum kendımı
aynen orası. nasıl pis bır ağrıEvet canım bel degil sırt omuz altı kemik tarafı demiyor musun aynn orası bilmiyorum canım bnde hamileyim degilm diyorum ama belli olmaz Rabbimn işi diycem dee belirtiler bizi geri cekiyor dimi ☺ hakkımızda hyrlısı ne zmn test ypıyorz
Canım bu topik te pınar diye bir arkadas hamile kalmış ilk baslarda hamile şimdş ve sırt ağrısından bahsetmişaynen orası. nasıl pis bır ağrı![]()
tabi ki canım belirti olsa dıye beklıyoruz
![]()
ay nerde kım o :) hemen bakayımCanım bu topik te pınar diye bir arkadas hamile kalmış ilk baslarda hamile şimdş ve sırt ağrısından bahsetmiş
Pınar adı ilk baslarda 27sayfadan balaay nerde kım o :) hemen bakayım
bel ağrısı cok bılındıkte. sırt agrısı pek duymadım. o yuzden suphelenemedım![]()
gördum canım buldumda.Pınar adı ilk baslarda 27sayfadan bala
Bilmiyorum canım yaa bnde de olmadı hiçgördum canım buldumda.
ama onun kasık agrısı bel agrısıda olmusbende yok maalesef. hıc kasıgım agırmadı.
![]()