Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olunca kist oluşmamış mi oluyor ins yoktur inş düşünüyorum ama maddi anlamda pek uygun değilim by aralar okul kapandı ya tatil e girdim tek maaşla da zor olur bakalım cnm ins yaparım
Haa anladım cnm zaten bu maddi imkansızlık yüzünden insan yoruluyor insanın imkanı olsa istedigi kadar tedavi yapsınlar olmayınca olmuyor işte

canım sen ne yaptın.
ya benım 2 gundur sırtım agrıyo. hamılelıkle ılgısı yok ama. cok zorlanıyorum ya.
ogle arası fılan masaya kafamı koyuyorum uyuyorum ondan mıdır. üşüttüm mü gerildim mi :KK43: fena bir ağrı.
Canım bn henüz adet olmadım ama hafif oluyor arada ve inanır mısın bnmde sırtım agryor hemde hiç bir şey yapmama ragmen ve normalde agrır dı bn fıtık olmuş diyordum calıştgmda kolum kalkınca agrır dı şimdş uzanıyorum bile sızlıyor yanıyor bilmiyorum ki canım inş kötü bir şey yoktur hersey iyi olsun

Canım bn henüz adet olmadım ama hafif oluyor arada ve inanır mısın bnmde sırtım agryor hemde hiç bir şey yapmama ragmen ve normalde agrır dı bn fıtık olmuş diyordum calıştgmda kolum kalkınca agrır dı şimdş uzanıyorum bile sızlıyor yanıyor bilmiyorum ki canım inş kötü bir şey yoktur hersey iyi olsun
belim degıl ama benım ust tarafım. bende hıc bole bır agrı bılmıyorum. bı ıste masada uyuyorum o aklıma geldı. ılacta almıyorum 1,5 senedır oldugu gıbı ya hamıleysek dıye :D kı degılım bılıyorum. tanıyorum kendımı

belim degıl ama benım ust tarafım. bende hıc bole bır agrı bılmıyorum. bı ıste masada uyuyorum o aklıma geldı. ılacta almıyorum 1,5 senedır oldugu gıbı ya hamıleysek dıye :KK70: kı degılım bılıyorum. tanıyorum kendımı
Evet canım bel degil sırt omuz altı kemik tarafı demiyor musun aynn orası bilmiyorum canım bnde hamileyim degilm diyorum ama belli olmaz Rabbimn işi diycem dee belirtiler bizi geri cekiyor dimi ☺ hakkımızda hyrlısı ne zmn test ypıyorz

Evet canım bel degil sırt omuz altı kemik tarafı demiyor musun aynn orası bilmiyorum canım bnde hamileyim degilm diyorum ama belli olmaz Rabbimn işi diycem dee belirtiler bizi geri cekiyor dimi ☺ hakkımızda hyrlısı ne zmn test ypıyorz
aynen orası. nasıl pis bır ağrı :kızgın: :dua:tabi ki canım belirti olsa dıye beklıyoruz :işsiz:

Back
X