- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
Dün doktorla konuştum kızlar, herşeyi yedirebilirsin ama soğanı yağda kavurmamak şartıyla dedi. Kendi yemeklerimizin soğanını suda kavurup öyle yapıyorum artık. Bizim içinde çok zararlıymış aslında soğanın yağda kavrulması.
Elif hanım bu aralar et-köfteyi kesinlikle yemiyor. Aslında ağzına pütürlü gelince herşeyi çıkartmaya başladı. 6 ayda çiğnemeyi öğrenmişti aslında. Herşeyi pütürlü çiğneyerek yerdi. Vazgeçti hanfendi. Doğru düzgün bişi yemiyo.
Ispanak ve yayla çorbasına itirazımız yok onları seviyoruz :)
cnmkzm bende ne zamandır karışık orba veriyorum, ama ben karışık çorbasını hep aynı yapmıyorum, malzemeleri değiştiriyorum ekleyip çıkardığım şeyler oluyor, şimdilik mercimek ve yayla çorbasını sevmedi.
İlerde yemek seçmesinin nedeni çocuk kendi beslenmek isterse ve anne sen yiyemessin dediğinde annenin verdiği besini red eder ve ilerde yemek seçermiş, bir neyi küsmüş oluyor yani, çocuğa kaşık verip önüne koyarsan herşeyi yer diyor bir uzman.
eylül genel itibariyle bütün çorbaları yiyor,
kendimize yaptığım sebze yemeklerindende yediriyorum (ezerek)
balığı tavuğu köfteyi yiyemiyor kuru ve pütürlü olduğu için ,
yemesi minik minik 1saati geçiyor
bi formulu olan varmı ? nasıl yedirebilirim çorbasına koyuyorum ama balık çorbasını pek sevmedi
ben 2 tane domatesı ufak tencerey yagla berber koyuyorum,azcık dırılıgı gıttıkten sonra 2 tatlı kasıhı kadar sehrıye ılave edıyorum,ardından da göz kararı su..bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?