- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Hep kendime kizdim durdum, neden hiss etmedim diye, bebegime bisey olucagini kurtara bilirmiydim acaba soruyorum hep kendime(((tabi ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor,ah canım bilmiyordum başın sağolsun ..
öteki tarafta şefaatçin olacak inşallah
Gerçi doqru diyosun zaten ayın 21 inde de reql başlarsaa bendeki moral sıfır olucak tabikiiii.. neyse en iyisi dediqin qibi beklemek canm ya saol qene de. Bu arada üzüldüm bebeqini kaybettiqin için. İnşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın☺ saq salim kucaqına alırsın hayırlısıyla :)Gecikmeden yaptirma test hamilelik olsa bile gec dollenme falan ola biliyor moralini bos yere bozmus olursun, gecikince yaptir, bak ben ilk hamileligimi 5 gun sanirim gecikmisti adet sancimda vardi, idrar testi yaptim pozitiv , sonra tabi inanamadim, kan testide yaptirdim, 4000 uzerindeydi yani pozitiv, bence beklemekde fayda var
Sagol canim bu arada Allah razi olsun, zordu ama Allahim yardim etti atlattimah canım bilmiyordum başın sağolsun ..
öteki tarafta şefaatçin olacak inşallah
Sagol canim Amin İnsallah, hepimiz icinGerçi doqru diyosun zaten ayın 21 inde de reql başlarsaa bendeki moral sıfır olucak tabikiiii.. neyse en iyisi dediqin qibi beklemek canm ya saol qene de. Bu arada üzüldüm bebeqini kaybettiqin için. İnşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın☺ saq salim kucaqına alırsın hayırlısıyla :)
İnşallah canm aminnnSagol canim Amin İnsallah, hepimiz icin
Selam bende tam 5 gun gecikmisdi kan testi yaptirdim 4000 uzerindeydi, doktorunuz ne soyledi peki size?Merhabalar çok çok meraklıyım ve çok uykusuzum bana yardımcı olun lütfen adetim 8 gün gecikti cuma gecesi kan tahlilinde değerlerim 0,225 çıktı ilk defa bu değer çıktı bu arada. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi hepinizin bildiği gibi 2 katı olayı Peki bu değerlere sizin yorumunuz ne olur
2 gün sonra tekrar istedi kan tahlilini bugün gidecem ama çok Ağrı'm var adetim hala yok ne var diyebilirim ne yok dedi daha önce hiç böyle denilen bir tahlil sonucum olmadıSelam bende tam 5 gun gecikmisdi kan testi yaptirdim 4000 uzerindeydi, doktorunuz ne soyledi peki size?
Bi dahaki testi bekle, ona gore zaten kesinlesir, agir falan kaldirma, dikkat et kendine, hem bak sadece 2 gun cok az bi zaman kaldi, herseyin hayirlisi hepimiz icin2 gün sonra tekrar istedi kan tahlilini bugün gidecem ama çok Ağrı'm var adetim hala yok ne var diyebilirim ne yok dedi daha önce hiç böyle denilen bir tahlil sonucum olmadı
Selam denizimilk test yaptırdınmı sonuc ne cıktı?2 gün sonra tekrar istedi kan tahlilini bugün gidecem ama çok Ağrı'm var adetim hala yok ne var diyebilirim ne yok dedi daha önce hiç böyle denilen bir tahlil sonucum olmadı
İnşallah canm ya ☺ bende kan testi yaptırdım reqliye dha wardı ama sabredemedim :/ saten sonuçta 1.20 çıktıSelam Kızlar, nasılsınız, yeni haber varmı? Adete son 1 hafta, İNŞALLAH GÜZEL HABERİ VERE BİLİRİM
Ne kadar var regla?İnşallah canm ya ☺ bende kan testi yaptırdım reqliye dha wardı ama sabredemedim :/ saten sonuçta 1.20 çıktı
Üzülme gec dollenme ola bilirİnşallah canm ya ☺ bende kan testi yaptırdım reqliye dha wardı ama sabredemedim :/ saten sonuçta 1.20 çıktı
21 inde cnm. Ama sanmıorum artk olsaydı biraz dha fazla çıkardı herlde. Saten 5inden beride beraber olmadık ki eşim burda olmadıqı için.Üzülme gec dollenme ola bilir
İnşallah canm ya sizkerin bari qüzel hbrlerinizi alalım ☺ benmde 23üydü son adet tarihim ama malesef benm ki tutmamışKizlar benimde 22 mayis son edet tarihim 1 hafta var adetime umarim tutmustur bu sefer hepimizin guzel haberlerini aliriz ins
Kan, idrar testi ilişkiden 14 gun gectıkden sonra cıkıyor, bazen yanlısda ola bılıyormus, en iyisi adetin gecikmesi , biraz daha sabr edelim canım bakalım nolucak, bende sabırsızım daha test yapmadım, ama her an yapa bilirim))21 inde cnm. Ama sanmıorum artk olsaydı biraz dha fazla çıkardı herlde. Saten 5inden beride beraber olmadık ki eşim burda olmadıqı için.
Hmm bilmiorumki canm ya ama umudum kalmadı yanii. Walla ben dha 1 hafta wardı ama bekleyemedim ya yaptırdımmKan, idrar testi ilişkiden 14 gun gectıkden sonra cıkıyor, bazen yanlısda ola bılıyormus, en iyisi adetin gecikmesi , biraz daha sabr edelim canım bakalım nolucak, bende sabırsızım daha test yapmadım, ama her an yapa bilirim))
Ay fatos55 İNŞALLAH sagol canım dua edelim ALLAHIM guzel haberler vermeyi nasib etsinKizlar benimde 22 mayis son edet tarihim 1 hafta var adetime umarim tutmustur bu sefer hepimizin guzel haberlerini aliriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?