Haziran ayı

Gerçi doqru diyosun zaten ayın 21 inde de reql başlarsaa bendeki moral sıfır olucak tabikiiii.. neyse en iyisi dediqin qibi beklemek canm ya saol qene de. Bu arada üzüldüm bebeqini kaybettiqin için. İnşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın☺ saq salim kucaqına alırsın hayırlısıyla :)

Sagol canim Amin İnsallah, hepimiz icin

Merhabalar çok çok meraklıyım ve çok uykusuzum bana yardımcı olun lütfen adetim 8 gün gecikti cuma gecesi kan tahlilinde değerlerim 0,225 çıktı ilk defa bu değer çıktı bu arada. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi hepinizin bildiği gibi 2 katı olayı Peki bu değerlere sizin yorumunuz ne olur

Selam bende tam 5 gun gecikmisdi kan testi yaptirdim 4000 uzerindeydi, doktorunuz ne soyledi peki size?

2 gün sonra tekrar istedi kan tahlilini bugün gidecem ama çok Ağrı'm var adetim hala yok ne var diyebilirim ne yok dedi daha önce hiç böyle denilen bir tahlil sonucum olmadı
Bi dahaki testi bekle, ona gore zaten kesinlesir, agir falan kaldirma, dikkat et kendine, hem bak sadece 2 gun cok az bi zaman kaldi, herseyin hayirlisi hepimiz icin

Kizlar benimde 22 mayis son edet tarihim 1 hafta var adetime umarim tutmustur bu sefer hepimizin guzel haberlerini aliriz ins

Kizlar benimde 22 mayis son edet tarihim 1 hafta var adetime umarim tutmustur bu sefer hepimizin guzel haberlerini aliriz ins
İnşallah canm ya sizkerin bari qüzel hbrlerinizi alalım ☺ benmde 23üydü son adet tarihim ama malesef benm ki tutmamış inşallah sizlerin ki tutar qüzel hbrlerinizi werirsiniz :)

21 inde cnm. Ama sanmıorum artk olsaydı biraz dha fazla çıkardı herlde. Saten 5inden beride beraber olmadık ki eşim burda olmadıqı için.
Kan, idrar testi ilişkiden 14 gun gectıkden sonra cıkıyor, bazen yanlısda ola bılıyormus, en iyisi adetin gecikmesi , biraz daha sabr edelim canım bakalım nolucak, bende sabırsızım daha test yapmadım, ama her an yapa bilirim))

Hmm bilmiorumki canm ya ama umudum kalmadı yanii. Walla ben dha 1 hafta wardı ama bekleyemedim ya yaptırdımm hı bide 14 qün olarak deilde kimisi 1 hafta sonra bile yaptırıomuş kanda cıkıomuş yada herkesin ki mi farklı bilmiyorum kii ya. İnş sizin için hakkınızda hayrlısı olsun canm ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…