- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
yok yok yapma inan ki ben geçen ay (ilk ay) çok taktım resmen hamilelik belirtileri yasadım o yuzden bu ay kafam rahat belirti yaşasamda takmıcamBende yaptim stresstres adetimi 3 gun geriye atdi, kustum brn strese yapmamaya calisicam relax)))
Hadi yaa e belki bebiş için olabilirr miiii kiiii ☺☺ aynen doqru diyosun pek takmamak lazımOluruna birak, stres yaparsan adetin gecikir bu defa yumurtlama gununu bilemezsinbeklemekden baska birsey gelmiyor elimizden simdi bisey soylicem inanmicaksin adet sancisi cekiyorum bu ne zamanin agrisi anlamadim
Hadi yaa e belki bebiş için olabilirr miiii kiiii ☺☺ aynen doqru diyosun pek takmamak lazım
Demesi kolay birde basara bilsemyok yok yapma inan ki ben geçen ay (ilk ay) çok taktım resmen hamilelik belirtileri yasadım o yuzden bu ay kafam rahat belirti yaşasamda takmıcam
salıver gitsin
BilmemHadi yaa e belki bebiş için olabilirr miiii kiiii ☺☺ aynen doqru diyosun pek takmamak lazım
Demesi kolay birde basara bilsem
Bilmemay kiz bu yerlesme agrisi falan olmasin
Ayyy hadii inşallahhhh ya ☺☺ şimdi qelde sabırsızlanma işteeeeBilmemay kiz bu yerlesme agrisi falan olmasin
Denemeye basladim shu dakikadanyok ya valla bak rahatlatmaya calıs kafanı patron sensin .. ben başardım ilk ay deli oldum herşeyi belirti sandım bu ay rahatım Allaha şükür ..
Denemeye basladim shu dakikadan
Olucak kiz bir bakmisiz yazmissin cift cizgiyi gordum diye( ay hayali bile guzel) bu duyguyu tattim bi kac ay once, cok guzel bi duyguAyyy hadii inşallahhhh ya ☺☺ şimdi qelde sabırsızlanma işteeeeah ah bende de bi belirti olsa umudum azcık bi yükselseee ☺☺
Olucak kiz bir bakmisiz yazmissin cift cizgiyi gordum diye( ay hayali bile guzel) bu duyguyu tattim bi kac ay once, cok guzel bi duygu
soda gibi ferahlatiyor)))show a bakıyorum çok komik açında kafayı biraz boşaltalım
Ayyy inşallah canm yaa. ☺ aqzından bal damlıyooo kzz resmenn ☺☺☺ aslında ben baya araştırdım interntte ilişkiden bir hafta sonra kan testinde çıkıyormuş filan diye hafta içi qitsem mi acaba die düşündüm bilee :)Olucak kiz bir bakmisiz yazmissin cift cizgiyi gordum diye( ay hayali bile guzel) bu duyguyu tattim bi kac ay once, cok guzel bi duygu
Evet 2 aylik bebegimi kaybettim(
canım hamile kaldın mı sen daha önce ?
Evet 2 aylik bebegimi kaybettim(
Gecikmeden yaptirma test hamilelik olsa bile gec dollenme falan ola biliyor moralini bos yere bozmus olursun, gecikince yaptir, bak ben ilk hamileligimi 5 gun sanirim gecikmisti adet sancimda vardi, idrar testi yaptim pozitiv , sonra tabi inanamadim, kan testide yaptirdim, 4000 uzerindeydi yani pozitiv, bence beklemekde fayda varAyyy inşallah canm yaa. ☺ aqzından bal damlıyooo kzz resmenn ☺☺☺ aslında ben baya araştırdım interntte ilişkiden bir hafta sonra kan testinde çıkıyormuş filan diye hafta içi qitsem mi acaba die düşündüm bilee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?