Haziran ayı

adetim gelmedi daha ama sari akintim var, bazi internet sayfalarinda bununda bir belirti oldugu yaziyor ama fazla ümitlenmek istemiyorum.

sevindirici haber verebilen var mi aramida?

bu haftasonu, cumartesi/Pazar gelmesi lazim. hafif bel agrim var iki gündür. normalde bir gün olur adetim gelir bel agrisi gecer oda adetten bir gün önce yada gelecegi gün. bu sefer nomal gitmeyen birseyler var ama hayirlisi olsun :)

Mrba kızlarrrr :) benmde bi sorum olucaktıı, Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiyr girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz

Mrba kızlarrrr :) benmde bi sorum olucaktıı, Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiyr girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz
Mrba eger 28 gunde bir adet goruyorsan tam yumurtlama gunune dusuyor, hamile kalma orani yuksek

İnşallah istediğimiz we bekledipimiz gerçekleşir, umarım yani ☺ peki test ne zman yapmayı düşünüyosun yani reql dönemine ne kadar war
Regl gunum 19 haziran, 1 hafta gecikirse test yapicam, yenimi calismalara basladiniz bizim gibi, kac yillik evlisin, bebegin varmi? ( ne cok soru sordum)

Regl gunum 19 haziran, 1 hafta gecikirse test yapicam, yenimi calismalara basladiniz bizim gibi, kac yillik evlisin, bebegin varmi? ( ne cok soru sordum)
Benmde 21i bakalm nasl beklicem bilmiorum yok canm est ☺ 1 yıllık ewliyim bebeim yok olursa ilk olucakk işte ☺ peki sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…