- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Ay Insallah, zor gunlerdi ama sukur Allah yardimci oldu atlattik, kan pihtilasmasi varmis bende oyuzden olmus,hımm anladım canım, inşallah hemencecik hamiş kalırız. neden gelişmemiş peki bebek ?
Hos geldin, bendede 5 ay oldu kurtaj olali, korunmadinmi sen dusukden sonra?
Hmm anladim, zor bidaha Allah yasatmasinyok korunmadim hic, doktorum gerek yok dedi beklemene, zaten kürtaj olmadim kendilinden düstü
Insallah guzel haberi verirsinadetim gelmedi daha ama sari akintim var, bazi internet sayfalarinda bununda bir belirti oldugu yaziyor ama fazla ümitlenmek istemiyorum.
sevindirici haber verebilen var mi aramida?
Senin bat nezaman?adetim gelmedi daha ama sari akintim var, bazi internet sayfalarinda bununda bir belirti oldugu yaziyor ama fazla ümitlenmek istemiyorum.
sevindirici haber verebilen var mi aramida?
Hayirlisi Insallah beklemekden basqa elimizden birsey gelmiyor))bu haftasonu, cumartesi/Pazar gelmesi lazim. hafif bel agrim var iki gündür. normalde bir gün olur adetim gelir bel agrisi gecer oda adetten bir gün önce yada gelecegi gün. bu sefer nomal gitmeyen birseyler var ama hayirlisi olsun :)
Mrba eger 28 gunde bir adet goruyorsan tam yumurtlama gunune dusuyor, hamile kalma orani yuksekMrba kızlarrrr :) benmde bi sorum olucaktıı, Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiyr girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz
Ewt 28 qünde bir adet qörüorum. Çok tşk ederim :)Mrba eger 28 gunde bir adet goruyorsan tam yumurtlama gunune dusuyor, hamile kalma orani yuksek
İnsallah hamilesindirEwt 28 qünde bir adet qörüorum. Çok tşk ederim :)
İnşallah ya saol cnm ☺ 21inde qelmezse test yapiim diorum ya bakalm artk. Gerçi hiç bi belirtide yok şuan amaİnsallah hamilesindir
Bendede yok belirti, adet agrilari gelib gidiyor bekliyorum bakalim nolucak,İnşallah ya saol cnm ☺ 21inde qelmezse test yapiim diorum ya bakalm artk. Gerçi hiç bi belirtide yok şuan ama
İnşallah istediğimiz we bekledipimiz gerçekleşir, umarım yani ☺ peki test ne zman yapmayı düşünüyosun yani reql dönemine ne kadar warBendede yok belirti, adet agrilari gelib gidiyor bekliyorum bakalim nolucak,
Regl gunum 19 haziran, 1 hafta gecikirse test yapicam, yenimi calismalara basladiniz bizim gibi, kac yillik evlisin, bebegin varmi? ( ne cok soru sordumİnşallah istediğimiz we bekledipimiz gerçekleşir, umarım yani ☺ peki test ne zman yapmayı düşünüyosun yani reql dönemine ne kadar war
Benmde 21i bakalm nasl beklicem bilmiorumRegl gunum 19 haziran, 1 hafta gecikirse test yapicam, yenimi calismalara basladiniz bizim gibi, kac yillik evlisin, bebegin varmi? ( ne cok soru sordum)
Bizimde ilk bebegimiz olucak İnsallah, bende 1 yillik evliyimBenmde 21i bakalm nasl beklicem bilmiorumyok canm est ☺ 1 yıllık ewliyim bebeim yok olursa ilk olucakk işte ☺ peki sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?