- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Ben geldiimmn adetimmm bitti calismalara basladim bile tekrar :))) ama bu ay hem gecikti hemde az geldi normale gore 1.5 gun yogun geldi sonra az az dengelerimmi degisti noldu dikloron ahpi icmistim omu yapti hamile miyim acabada demedim degil :))))))) sende varmi hberleerNeler yapiyorsun hamile kalmak icin ot ilac felan birsey yapiyomusun?
Hosss geldiiiin, benimde son adetim oyle oldu az geldi, anlamadim bende 3 gun gecikti, oysa hic sasmazdi bir gunden fazla, ben bekliyorum canim yaa, 19 hazirani bekliyorumBen geldiimmn adetimmm bitti calismalara basladim bile tekrar :))) ama bu ay hem gecikti hemde az geldi normale gore 1.5 gun yogun geldi sonra az az dengelerimmi degisti noldu dikloron ahpi icmistim omu yapti hamile miyim acabada demedim degil :))))))) sende varmi hberleer
Hmm inşallah sende beklediğin sonucu alırsın. Ben öğrenince olumlu yada olumsuz yazarımBizimde ilk bebegimiz olucak İnsallah, bende 1 yillik evliyim
Hadi gzel haberlrle gel kzummHosss geldiiiin, benimde son adetim oyle oldu az geldi, anlamadim bende 3 gun gecikti, oysa hic sasmazdi bir gunden fazla, ben bekliyorum canim yaa, 19 hazirani bekliyorum
İnsallah olumlu olur olmasada uzulmek yok denemeye devamHmm inşallah sende beklediğin sonucu alırsın. Ben öğrenince olumlu yada olumsuz yazarım
Aynen öyle ama inşallah olur ya ☺ o qüne kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum yaa bakalım artıkİnsallah olumlu olur olmasada uzulmek yok denemeye devam
Ay İnsallah kzumm, Adetime 9 gun kaldi, akintim varHadi gzel haberlrle gel kzumm
Benim gibi sabirsizsan beklemesi biraz zor olucak)))Aynen öyle ama inşallah olur ya ☺ o qüne kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum yaa bakalım artık
Hemde nasıll sabırsızımmm yaa. Eşimde diyo bence bu sefer oldu öle hissediyorum diyo. Bana da bi yandan olmadı qibi qeliyorr offffBenim gibi sabirsizsan beklemesi biraz zor olucak)))
Oluruna birak, stres yaparsan adetin gecikir bu defa yumurtlama gununu bilemezsinHemde nasıll sabırsızımmm yaa. Eşimde diyo bence bu sefer oldu öle hissediyorum diyo. Bana da bi yandan olmadı qibi qeliyorr offffaraştırmaktan kafam jazan qibi oldu artk ☺
Sen Bu kadar erken adet sancin cekdinmi? ben ilk defa yasiyorum, 9 gun var dahaHemde nasıll sabırsızımmm yaa. Eşimde diyo bence bu sefer oldu öle hissediyorum diyo. Bana da bi yandan olmadı qibi qeliyorr offffaraştırmaktan kafam jazan qibi oldu artk ☺
Selam, bazen boyle ola biliyor bendede 2 ay cok, 1 ay az geliyor bazen yani korkulacak bisey yok ama istersen bir doktora danis, icin rahatlar en azindanselam kızlar benimde son reglim(30 mayıs) ilk 2 gün falan yoğunda diyemem ama 2 gün geldi normal bi şekilde diyebilirim sonra azaldı ilk defa böyle oldu neden dersiniz ?
bizde ilk defa geçen ay denemiştik malsef olmadı 30unda regl gelmişti.. ondan bahsediyorum ..ama gecikmedim zamanında geldi.
Selam, bazen boyle ola biliyor bendede 2 ay cok, 1 ay az geliyor bazen yani korkulacak bisey yok ama istersen bir doktora danis, icin rahatlar en azindan
Ne guzel İnsallah guzel haberini bekliyoruz, benim gecen ay sasdi adetim, tabi bende yumutlama gununu sastim((açıkcası pek endişe etmedim dr gitmeyide düşünmedim normal gibi geldi :)
her dönem vücudumuz aynı tepkiyi vermeyebiliyor hayırlısı bakalım
regllerim hep düzenlidir yumurtlama günlerimide tespit edebiliyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
Ne guzel İnsallah guzel haberini bekliyoruz, benim gecen ay sasdi adetim, tabi bende yumutlama gununu sastim((
Ay benimde adet sancim var 9 gun var daha adete, simdiden basladi anlamadimsağol canım inşallah .. rabbim hepimizi güldürsün .. geçen ay ben çok stres yaptım ilk ayımızdı çok düşündüm dua ettim hamile değilsemde reglim geçmesin diye neyse ki geçmedi..
şimdi karnım kasıklarım nasıl ağrıyo adet olcak gibi
etkili günler bakalım değenlendiriyoruz artık
Ay benimde adet sancim var 9 gun var daha adete, simdiden basladi anlamadim
Bende yaptim stressağol canım inşallah .. rabbim hepimizi güldürsün .. geçen ay ben çok stres yaptım ilk ayımızdı çok düşündüm dua ettim hamile değilsemde reglim geçmesin diye neyse ki geçmedi..
şimdi karnım kasıklarım nasıl ağrıyo adet olcak gibi
etkili günler bakalım değenlendiriyoruz artık
Bos durmuyoz zatenişte yumurtlama zamanın bence senin 9 gün önceden başlamaz ki
çalışın çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?