aynen ya yeminle iş yapmıyorum heep burda sizinleyim.eşim bile şaşırıyorbizim topik bağımlılık yapıyor sabahtaan beri burdayımm....![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya yeminle iş yapmıyorum heep burda sizinleyim.eşim bile şaşırıyorbizim topik bağımlılık yapıyor sabahtaan beri burdayımm....![]()
alın işte 49 geldiii :)))) bu ay inşallah bende pozitif sonuç alırım ama daha var regl dönemime kızlar umarım hayırlısı olur bekleyip göreceğiz![]()
Kocişle tartıştım pis koçişşşşşşşşşşş![]()
üzmesin seniiii söyle onaaakocişle tartıştım pis koçişşşşşşşşşşş![]()
Tarih nedir cnm ekleyeyim listeye listemiz birinci sayfada...
sonuç negatif zaten umudum yoktu hayırlısı arkadslar artık sizlerden güsel haberler bekliorum:)![]()
sonuç negatif zaten umudum yoktu hayırlısı arkadslar artık sizlerden güsel haberler bekliorum:)![]()
sıkma canını bitanem bugün kandil kalpler kırılmasınerkek milleti cnm yaaa![]()
en son mayıs 15 s.a.t bu ay sanırım 13ü gibi regl olmam gerekiyor eger hamiş değilsem
güzel haberlerimizi paylaşırız umarım burada![]()
Regl günlerimiz aynı canım...Ekliyorum listeye...
dur bakalım hayatım hemen pes etme kaç gün gecikti kanaman?sonuç negatif zaten umudum yoktu hayırlısı arkadslar artık sizlerden güsel haberler bekliorum:)![]()