Hayır bende pcos yok değerlendirin isterseniz bir şey kaybetmiş olmazsınız. Doktor bana gün aşırı birliktelik önerdi. Ben yumurtlama testi yapmayı da bıraktım 22 mm yumurta bile görünmedi sonuçta güvenemedim teste. En sağlıklısı bat tarihine kadar gün aşırı birliktelik mutlaka denk gelecektir yumurtamaya çatlamayaAllah Allah benimde klomen 8 haziranda bitti yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek acaba bugünü değerlendirsem mi sizde Pcos var mıydı
Bence riske atma değerlendir. Bende yarın möbetçiyim bugünü değerlendirdimAllah Allah benimde klomen 8 haziranda bitti yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek acaba bugünü değerlendirsem mi sizde Pcos var mıydı
Bende pcos var. O zaman değerlendireyim bugün akıntı çok yoğundu çünküHayır bende pcos yok değerlendirin isterseniz bir şey kaybetmiş olmazsınız. Doktor bana gün aşırı birliktelik önerdi. Ben yumurtlama testi yapmayı da bıraktım 22 mm yumurta bile görünmedi sonuçta güvenemedim teste. En sağlıklısı bat tarihine kadar gün aşırı birliktelik mutlaka denk gelecektir yumurtamaya çatlamaya
Değerlendirin bencede. Yarın da doktora gidersiniz osize zaten bundan sonrası için ilişki tarihi verir ona göre devam edersinizBende pcos var. O zaman değerlendireyim bugün akıntı çok yoğundu çünkü
Ben de cuma başlıyorummSelam kızlar ben de cuma günü femaraya başlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Ayy hadi bakalımmBen de cuma başlıyorumm
Canım bulabildin miDoktordan çıktım yumurtan gelişmiş dedi. İğne yazdı bulabilirsen hemen vurul dedi bulamazsan bugünü yarını değerlendir dedi ama iğneyi bulamadım henüz
Hayır maalesef bulamadım 3-4 aydır yokmuşCanım bulabildin mi
Evet, 19unda da kontrole gideceğim :)Ayy hadi bakalımmsiz de 5 gün mü kullanacaksınız?
Ben de 20sinde çok heyecanlıEvet, 19unda da kontrole gideceğim :)
kız maşallah tutar gibi hissettim hadi hayırlısıKızlar kontrolden çıktım.4 yumurtam oluşmuş 22,20,19,19 mm hemen iğneni ol yarın gece 00.00-01.00 arasını değerlendir doktor dedi.İğne oldum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
O ülasyon testinde nasıl görünüyorKızlar kontrolden çıktım.4 yumurtam oluşmuş 22,20,19,19 mm hemen iğneni ol yarın gece 00.00-01.00 arasını değerlendir doktor dedi.İğne oldum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Ay inşallah bebeğim. Ovulasyon testinde çizgi bugün daha belirgin ama hala pik yapmadı. Zaten normalde yarın pik yapması gerekiyorduO ülasyon testinde nasıl görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?